Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Fősugárút

+41
Eddy Shooter
Rayana Lestarn
Arion Scelter
Gramin
Ron Kayn
Izzy Mirbacle
Éadrom
Shirilla Canderion
Eyrana Caecus Saqron
Athalay Nekare
Akrennys
Morare
Adam Deer
Crusader Ramiel
Philomela Ylva
Tessa T'Ziczmesa
Barak Asher
Kemet Kawab
Cassius Argentus
Mulan Huryū
Arich
Jóindulat
Lathspell Solannis
Alyara Nirois
Lester
Bisur
Caridwen
Tereus
Jackyll
Bettina Twerpsnoogy
Nemesis
Garien Seardur
OldMan
Naryky Charygyen
Raven Raymore
Hirig
Fiona Freefall
Laila Finisse
Mira
Rabraquat
Lynarin Seeragic
45 posters

4 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Go down

Fősugárút - Page 4 Empty Re: Fősugárút

Témanyitás by Vendég Hétf. Dec. 27, 2010 11:10 pm

Mindazok közül amiket mondott leginkább az fogott meg, hogy a 4. szinten van menedék az embereknek.
+Nem tudom még, hogy mit csináljak, de hajlok arra, hogy ott lenne igazán a helyem. Jilline angyal őt biztosan befogadnák Anolgelisben. De engem?
Kétlem, hogy örülnének egy sima ember társaságának.+
/Ránézek Jilline-re, és elgondolkodok vajon mit szólna ehhez./
+Valószínűleg nem repesne az örömtől, de biztosan megértené, hogy talán ez a legjobb mindenkinek.+
/Visszafordulok Nália-hoz./
+ Ideje kimondani, lesz ami lesz.+
- Azt mondtad, hogy a 4. szinten vannak menedékek. Lehet, hogy ott lenne igazán az én helyem. Kétlem, hogy az angyalok szívesen látnának egy embert a városukban.
/Itt Jilline-re néztem. Az arcáról le tudtam olvasni, hogy megleptem egy kicsit ezzel a kijelentéssel./

(15)

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Vendég Kedd Dec. 28, 2010 12:38 am

/Tényleg meglep. Roger el akar válni tőlem? De.. de hát ő az egyetlen, akit itt ismerek. Ha azt a másik két goromba alakot nem vesszük számításba./
-Tényleg el akarsz válni? Mert ha gondolod mehetek én is veled a menedékbe. Csak kell egy köpeny, ami elfedi a szárnyaimat, hogy a vadászok ne találjanak rám. Esetleg egy lepedő. Vagy... /Kétségbeesetten pislogok rá a kis cuki lényre./
-Te mit tanácsolsz? Nagyobb biztonságban vagyok az angyalok városában? Mármint biztos, de.. /Toporgok egy kicsit nem tudván biztosan, hogy mi is lenne a megfelelő cselekedet. Végülis még csak alig pár órája ismertem meg Roge-ot. Pár percnyi néma őrlődés után összecsapom tenyereimet, és döntök./
-Nália! /Mondom határozott hangon./ -Vigyél minket az emberekhez, a negyedik szintre, aztán ha ott kiutálnak engem, vagy ő... /itt Rogerre nézek/.. nem találja meg a helyét, akkor megyünk, vagy... vagy megyek tovább az angyalok városába. Kérlek, mutasd az utat!

{15}

Vendég
Vendég

Témanyitás by OldMan Kedd Dec. 28, 2010 1:00 am

OldMan
OldMan
Mesélő - A Ragyogó udvar moderátora

Hozzászólások száma : 95

Témanyitás by Garien Seardur Szer. Dec. 29, 2010 3:40 am

/Kilépek a boltból és élvezem a hóesést. Elindulok boldog mosollyal az arcomon és mindenféle mesebeli - számomra nem ismeretlen - lény jár-kel az utakon. Sokat foglalkoztam ezzel az eddigi életemben, hogy most tudjam: Merlin igazat mondott. Ahogy lépkedek örömöt sugározva magamról, látom, hogy egy nagy fehér angyalszobor ül egy padon. Aztán kiderül, hogy mégsem az, mert néha megmozdul./
+Egy igazi angyal! Remélem nem fog megbántódni, ha leszólítom.+

- Üdvözlet kedves angyal, én Garien vagyok. Garien Seardur. Épp most jöttem a múltból, talán tudsz nekem segíteni abban... hogy, izé... bármiben? Nem tesz jót a szépséges szárnyadnak a víz, talán be kéne húzódnod valahová... ahová veled tartanék.

/Annyira megöleltem volna, lerítt a szememből az áhítat és a csodálat. Vagy inkább repültem volna vele? Nem tudtam eldönteni, csak arra vártam, hogy megszólaljon./

[2]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Hozzászólások száma : 57

Témanyitás by Raven Raymore Szer. Dec. 29, 2010 3:55 am

/Annyira elgondolkoztam, hogy észre sem vettem az idő múlását. A nagy Istennőnemistennőn elmélkedtem és ezen az egész sci-fibe illő dolgon. Baromira fogalmam sem volt, mit kéne kezdenem magammal. Hirig is eltűnt, már hangokat hallok és jó 8 évszázadra vagyok az otthonomtól.../
+Mégis mi a francot kezdjek????
/A tűnődésből arra eszméltem, hogy valaki megszólít. Felnézve egy felemás szempárba bámultam. Ahogy kicsit magamhoz tértem feltűnt mennyire fázom és hogy mekkorát nőtt a hó./
- Óh bakker! /mondtam dühösen és fölpattantam. Majdnem sikerült orra is esnem és lefejelnem a fickót, mert kissé elgémberedtek a lábaim így nem úgy tudok fölállni, ahogy kéne. Amikor függőlegesbe tornáztam magam, hevesen nekilátok leporolni magamról a néhány réteg havat. A hajamat inkább hagyom, a nedvességtől ugyanis csak még göndörebb lett, félek csapdába esnék, ha hozzáérnék./
- Nos üdv, én Raven vagyok és szintén hajótörött. Ha tudok valamit segíteni kérdezz, de én sem sokat tudok. /Ismét megráztam magam, mert egyre több hó zuhogott rám és a Conanéktól kapott padevanruha nem volt az igazi hőszigetelő./

(59)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Hozzászólások száma : 151

Témanyitás by Garien Seardur Szer. Dec. 29, 2010 4:17 am

/Elnézem, ahogy a törékeny angyal...nos...szerencsétlenkedik. Mikor fel akar állni, nyújtom neki a kezemet, de láthatóan észre sem veszi, így zavarodottan visszahúzom felkínált mankómat. Lehavazza magát, majd elmondja, hogy ő is a múltból jött, és nem sok mindent tud. Szerencsés, hogy ő angyal lett, én meg halandó maradtam... na mindegy. De megszabadultam mindenféle sötét múlttól, új lappal kezdhetek./

- Ismered Merlint? Tudod az én múltamban járt és azt mondta, hogy itt a jövőben találkozni fogunk, még a nevemet is megmondta. Kellene még valami melegebb ruha is, vagy egy hely, mielőtt halálra fagyunk. Mondjuk én most élvezem a szabadságot, mert épp egy e... nem túl jó helyről jövök. Nagyon tetszik, hogy újra önmagam lehetek. Megölelhetlek?

/A szavak csak úgy áramlanak a számból, mintha egy gát szakadt volna át, és az eddig visszatartott folyó, most ömleni kezdene. Mindent élvezek ami itt, van, lehet, hogy még halálra is szívesebben fagynék itt, mint a múltban. Dörzsölni kezdem a kezeimet és mintha melegíteném saját tenyeremet. Arra gondoltam épp, hogy nem volna jó megfázni és mintha az érintésem száműzné a hideget. Közben Ravent figyeli tekintetem, nem tudok szabadulni a kedvesen görbülő, saját táncát élő hajától./

[3]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Szer. Dec. 29, 2010 5:16 am

- Hát igen, valami ruha nem ártana. /Bólintok nagyon-nagyon egyetértően. Kezdek lassan megfagyni.../
+ Vajon a szárnyaim ha szilánkosra fagytak letörnek a hátamról??
- Kérjük jöjjenek be nem szeretnénk, ha megfagynának! /kiálltja egy alak. Most veszem észre, hogy a Fősugárút közepén, mint valami morbid üvegvirágok, olyan építmények bukkannak elő a hóval borított talajból. Ezek a "virágok" olyan ötszáz méternyire állnak egymástól és odabent máris állnak az asztalok és a jókedvű emberek áramlanak befelé./
- Izé, nem ismerem Merlint, de menjünk be gyorsan! /mondom lelkesen és berángatom szegény fickót a legközelebbi virágba. Odabent egy kedves hölgy egy bögre gőzölgő kakaót nyom a kezembe, amivel lekuporodok a legközelebbi asztalhoz és köré gömbölyödöm, hogy minél több hőt vegyek föl. Idebent jó meleg van és innen csodálatosnak tűnik a hóesés. Lelkesen iszogatok és szerencsétlen fickó felé fordulok, akit magammal rángattam./
- Izé bocsi, nem figyeltem egészen, mondtál még valamit? /kérdezem illedelmesen, ami csak akkor jön elő, ha boldog vagyok. Csöppet megmozgatom elázott elfagyott szárnyaim, amik kezdenem már olvadozni.

(60)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Szer. Dec. 29, 2010 5:34 am

/Épp válaszolna Raven, mikor egy "virágból" kikiabálnak és azonnal magával is ránt a hófehér tollazatú szépség. Mint nő, még meg sem néztem, de nem is tudom megnézem-e valaha. Hiszen ő egy szárnyas lény, én meg egy...de ki tudja? Bemegyünk a fűtött helyiségbe, ott várom, hogy Raven újra hozzám szóljon./
- Ö, semmi, végül is, nem lényeges. /Én is kapok egy kakaót +milyen régen nem ittam már ilyet!+, amit lassan kortyolgatva fogyasztok el, mert elég meleg, viszont jótékony hatással van rám. Ekkor arra jön egy pincér, aki egy igazi cirkuszi mutatványt végez el, mivel háttal jön és Raven szárnyába kissé beleakad, majd a poharakkal teli tálcával együtt meglátogatja a földet testközelből.Azonnal odaugrok és látom, hogy nincs nagy baj, csak a keze sérült meg. Raven is odalép, de én már elkapom a kezét arra gondolva, hogy nem mély a seb. Ekkor megérzem magamban az... valamit, és mire újra a kezére pillantok a pincérnek... már eltűnt a sebe! Elkapom a kezemet és hátrébb lépek!
+Ez meg mi a szösz volt?+

- Ne haragudjon, nem akartam, bocsásson meg. /Leülök a székemre és a kezeim mögé rejtem az arcom, hiszen nem tudok hova futni. Várom a rám szabaduló ítéletet, bármi is legyen az./

[4]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Szer. Dec. 29, 2010 6:50 am

/Éppen békésen iszogatom a kakaóm és aktívan olvadok, amikor valami szerencsétlen nekiütközik a szárnyaimnak. Hallom a poharak csörömpölését, ahogy a padlóra hullanak. Mire elbúcsúzom a kakaómtól a fickó Garien, ha jól emlékszem már a pincér mellett térdel és begyógyítja a sebet. Rendesen meglepődöm és zavartan nézek új ismerősömre.
A pincér föláll és sajnálkozva néz rám./
- Igazán sajnálom a kellemetlenséget hölgyem. /mondja zavartan, majd a székre kucorodó alakhoz fordul./
- Önnek is nagyon köszönöm a segítséget. Maga majdnem olyan könnyedén gyógyít, mint az a kedves boszorkány a 4. kerületi patikában. Igazán hálás vagyok, remélem látom még önt mágus uram. /Biccent majd elsiet. hamarosan visszatér egy csapat takarítórobot, akik pillanatok alatt összekaparják a romokat. Amikor a férfi visszatér és kárpótlásul meg a segítségért hoz még egy kört a jókedvem növekszik. A bögrém pereme fölött a zavarodott fickóra nézek./
- Varázsló mi? Nos, miért is ne? Én meg ezeket a vacakokat kaptam, szóval nem tudom mit beszélek. /Nevetve megrebbentem a szárnyaim, persze nem nyitom ki őket rendesen, de egy nőnek így is lefújom a kalapját. A hölgy dühösen pillant rám, de valamiért mégsem szól./
+ Ki érti az ittenieket???

(61)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Szer. Dec. 29, 2010 7:16 am

/Hitetlenkedem egy sort. Nem hogy keresztre feszítenek, még meg is köszönik boszorkányságomat... mi több, mágusságomat. Kapok még egy kedves invitálást és pár mosolygós arcot. Kedvesen biccentek felé, szinte már jóságosan. Ekkor Raven az angyalszárnyait veszi górcső alá. Fura szemeket meresztek rá, hiszen minden angyalnak van szárnya, nem tudom miért csodálkozik./
- Ó Raven, nem hinném, hogy kevesebb vagy nálam, sőt! Biztos vagyok benne, hogy te is tudsz gyógyítani, meg a szárnyaddal repülni is, meg még mindenfélét...gondolom én. Én nagyon örülök, hogy egy hozzám hasonló "hajótöröttel" vagyok, aki ráadásul angyal... mivel úgy néz ki itt tisztelik őket. Ráadásul még tőlem sem félnek, pedig akár lehetnék gonosz mágus is... de úgy tűnik szerencsém van.
/Közben hoznak egy újabb kör kakaót és mindet - tehát az előző kört és az összetörteket is - a ház állja. Hálásan mosolygok Ravanre.... és gyakorlatilag mindenkire, jólesik az emberek szeretete./
- Köszi amúgy, hogy felbukott benned, mert így nem kell fizetnünk.... egyébként sem lenne mivel, gondolom. Így megúsztuk. /Mosolyom szinte már az arcomra fagyott, aki eddig látott azt hiheti, hogy az odakinti ítéletidő az arcomra fagyasztotta./

[5]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Szer. Dec. 29, 2010 7:38 am

/Kortyolok még egy hatalmasat a kakaómból, majd kissé magamhoz térve, feleszmélve ebből a természetellenes édes kisangyalságból válaszolgatok is./
- Naná hogy tudok repülni, azért vannak ezek a fura kellékeim, és igen, gyógyítani is tudok, és ha kedvem van egy méretes lángkarddal szúrom fenékbe a beképzelt alakokat. /Lelki szemeim előtt feldereng Conan képe.../
+ Hogy én milyen szívesen megszabadítanám attól a fickótól a világot!
- Errefelé senkitől nem félnek, mindenféle fura szerzet mászkál mindenfelé. Én már az angyalok városában is voltam, ami errefelé nem Los Angeles. Habár nem tudom miért tisztelik az angyalokat...
+ Igen, erősen sérelmeztem, hogy bedrogoztak, csoda ez???
- Amúgy nem kell köszönnöd, katasztrófáért nem kell a szomszédba mennem. Én és a balszerencse puszipajtások vagyunk, túlontúl ragaszkodik hozzám a drága. /vonom meg könnyedén a vállam, majd ismét a kakaómba kortyolok./
+ Hmm, annyira imádom az összes csokiféleséget!

(62)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Csüt. Dec. 30, 2010 2:06 am

+Lángkard? Tök jó! Mégiscsak egy angyal!+
- Voltál az angyalok városában? Az merre van? Az égben? /Nagyon jó, hogy ide csöppentem, nem bánok semmit és még egy angyal barátságát is megkaptam!/
- Még maradjunk egy kicsit, aztán menjünk el... mondjuk a mágusok városába? Vagy az angyalokéba! Hú, biztos nagyon szép!

/Egyre jobban belelovaltam magam, szinte már fel is álltam volna és indultam volna, ha nem kötne az előzőleg adott szavam. Furcsa, hogy most ilyeneket tiszteletben tartok... minden megváltozott, ezek szerint én is, jobb lesz, ha ennek megfelelően viselkedem. Én leszek a nagy gyógyító, aki mindenki segít! MÁGIÁVAL! Nagyon tetszik! Várakozóan-vágyakozóan néztem Ravenre, ezzel is ösztökélve, hogy ne maradjunk még sem olyan sokáig. Persze úgyis az lesz, amit egy igazi angyal akar. Még a végén megtetszik! Erre vigyáznom kéne, úgysem néz semmibe sem, hiszen ő... ő, egy igazi isteni gyermek./
[6]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Pént. Dec. 31, 2010 12:24 am

- Igen, voltam már az angyalok városában. Tényleg baromi szép hely, de hogy én oda vissza nem megyek az hotziher!
/Éppen belevágtam volna, hogy kifejtsem a Conan-problémát, amikor elöntött a melegség és az ózon illata csapott az orromba./
Csitt gyermek, amit nem ismersz jól, arról ne ítélkezz! Raphael szíve megszakadt és még nem gyógyult be! Ne mondj tehát olyat, amit később megbánnál!
+ Oké, most már tuti, hogy megőrültem. Soha nem drogoztam és ennek nagyon örülök, ha ilyen hatása van!
/A fülembe nevetés csendült, mire zavartan megráztam a fejem. Éreztem, ahogy a hajam kígyócskái az arcom előtt köpködnek./
+ Oké, ideje leállni, mielőtt megfojtom magam a saját hajammal! Szedd össze magad Raven, nyugi! Béke és nyugalom...
- Szóval, izé, én inkább maradnék még itt, az Angyalok városában most voltam.

(63)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Pént. Dec. 31, 2010 3:46 am

+Szóval maradjunk, a varázslóvárost nem említette...pech, de most kissé hozzá vagyok kötve. Nem gond, majd megyek később+
- Rendben maradjunk még. Mit lehet itt csinálni? Álljak be egy kórházba és gyógyítsam a sérülteket? Meddig tart a mágia, ami bennem van?
/Úgy gondoltam Raven nincs ma valami jó passzban. Nem akart visszamenni, jó itt neki, semmit csinálni. Én meg most jöttem és mehetnékem van, ide-oda, legalább nézelődni./

- Van egy ötletem, hátha benne vagy. Keressünk valami járműt, vagy mágikus madarat, ami körbevisz minket a városon, megmutatja mi erre van, vagy látványosságokat. Úgyis turistaként érkeztünk, legalább lesz egy apró kis helyismeretünk. tetszik az ötlet?
/Tovább mustrálom őt, a hosszú hajfonatai, ahogy megzabolázatlanul hánykolódnak még egy kis bájjal töltik el az angyalt. Amikor beszélek őt nézem, aztán körbepillantok. Többen szégyenlősen veszik el szemeiket rólunk, mintha tiszteletlenséget követtek volna el. Mondjuk a két fehérség egy színes kávézóban valóban kitűnik, a sárga szemem pedig igazi diszharmóniát csempészhet a tökéletes hószínbe./

[7]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Szomb. Jan. 01, 2011 6:20 am

/Pár pillanatig tűnődve nézem a mágust. Annyira különös az ő viselkedése is, mondjuk hozzá legalább nem beszélnek kitalált Istennők, illetve gondolom.../
+ Vajon mit szólna hozzá, ha rákérdeznék, nem hall-e néha rejtélyes hangokat? Valószínűleg őrültnek nézne... ezt azonban már megszoktam.
/Ennek ellenére mégsem teregettem ki a szennyest. Ennek nem csak az volt az oka, hogy féltem tőle mit fog gondolni rólam. Nem, ennél valami sokkal gyakorlatiasabb dolog miatt fagyott belém a szó. Éppen a bögrém karimája fölött szemléltem a "virágunk" amikor az egyik fal arrébb mozdult és egy ismerős alak lépett be. Raziel lerázta a havat hatalmas fehér szárnyairól, majd most egészen sötétnek tűnő barnás hajából is. Úgy bámulhattam, mint aki kísértetet lát. Az angyal azonnal felém nézett smaragdzöld pillantása az enyémbe fonódott. Fölpattantam, egyenesen belehátrálva két pincérbe, akiket sikeresen feldöntöttem. A kakaó természetesen nem a földre folyt, hanem engem áztatott el tetőtől talpig. Éreztem, ahogy mindenemből kakaó folyik. A következő pillanatban arra eszméltem, hogy Raz mellettem térdel és hosszú ujjai segítőkészen fonódnak a csuklómra. Rémülten néztem az új barátomra. Valószínűleg inkább szánalmasan festhettem elázva./
- Hagyj békén Raz, nem akarok beszélni veled! /közöltem hidegen és igyekeztem fölállni és minél messzebb kerülni tőle. Ez nem ment, mivel hihetetlen erővel szorította a csuklóm./

(64)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Szomb. Jan. 01, 2011 6:51 am

/Vágytam a helyeslő, beleegyező válaszára. De nem jött. Hanem hirtelen elkerekedett a szeme és megijedt, ezzel egy időben magára is borította a kakaóját. Hátrafordultam és újra elképedtem, mert egy újabb angyal tartott egyenesen felénk. Azonnal felpattantam, közben a másik angyal épp Raven csuklóját fogta meg... gondolom bátorítás miatt. Ekkor Raven nagyon rémült arcot vágott és rászólt az új fehér szárnyú csodára, oly hidegen, hogy beleborzongtam./ +Mi történhetett köztük?+

- Tisztelt angyal, kérem ne bántsa Ravent, semmi rosszat nem tett, nagyon kérem engedje el. /Mondatom közben féltérdre ereszkedem, nem szándékosan, de olyan jóságos erő sugárzik ki az angyalokból, hogy térdre kényszerít. Remélem nem bántok meg vele senkit, de ahogy körbepillantok nem mer idenézni senki, vagy aki igen, annak áhítat van a szemeiben./

[8]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Szomb. Jan. 01, 2011 10:43 am

/Látom, ahogy Raziel bosszúsan pillant a mágusra, aki nem éppen hős lovagként vetette magát a harcba, de köszönöm a lovagokból nem is kérek, attól valahogy mindig felkavarodik a gyomrom. Láttam régi ismerősöm különös nőies-férfias arcán a pillanatnyi bosszúságot. Most vettem csak észre, hogy mintha valahogy más lenne, mint amikor legutóbb találkoztunk, csak finom változások voltak ezek, de mégis észrevehetőek. Az arca egyértelműen férfiasabb lett és a haja is sötétebb.../
+Vajon mi a fenéért változott meg ilyen rövid idő alatt???
- Félreért uram, csak szeretném hazavinni a kisasszonyt, mert veszélyes neki errefelé.
/Itt kezdtem kibukni./
+ Mikor ment át Raziel is sexista ősbaromba??
/Kitéptem a csuklóm a szorításából, ami ugyan fájt, de megérte. Fölálltam és csak majdnem csúsztam el a kakaón./
- Nos öregem, eszem ágában sincs visszamenni oda, és ezt jobb lesz ha közlöd Connannal is!
/Azzal karon ragadtam szerencsétlen mágust és kirángattam a hidegbe. Éreztem, ahogy a kakaó rám fagy, de egyszerűen nem érdekelt, a harag fűtött belülről. Nem is néztem hová megyek, csak minél messzebb.../

(65)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Szomb. Jan. 01, 2011 12:41 pm

/Mire válaszolhatnék az angyalok közti vitára, begyorsulnak az események. Sűrű bocsánatkérést dobálok a "virág" tulajdonosához, az angyalhoz, a bennlévőkhöz. Ez azért szükséges, mert angyalom kirángat újra a sűrű hóesésbe./
+ Nos, látszik, hogy nem angyalnak született angyal ez a Raven... +

- Raven, tudom, hogy kedvelsz, de ha szólsz megyek magamtól is. Ez a sok rángatózás kezdi lerombolni eddig sem túl nagy hírnevem.
/Kedvesen mondom, egyáltalán nem vagyok undok vele, pedig régen biztos nem így gondoltam volna és nem is így fogalmazok. Újra kiérek a hóesésbe a kakaós angyallal, legalább letörölhetnénk valamivel... talán a hó elrejti majd./

-Amúgy ki az a Conan? Gondolom nem Schwarzenegger klónja kétezer-nyolcszázkilencvenkilencben? Nemsokára századforduló! Nos akkor merre angyalkám? /Lassan már én is úgy érzem, hogy túl nyájas vagyok, de nem zavar. Jól érzem magam az angyal közelében. Amíg várom a választ, a friss hóba csinálok pár lenyomatot./

[9]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Vas. Jan. 02, 2011 3:54 am

+ Egy, kettő, három, négy, öt, hat hét, nyolc, kilenc, tíz... Oké, elszámoltam tízig, most a béke áramlik bennem, megtölt a melege és beburkol....
A francokat! Mindjárt beverem valakinek az orrát!
/ Kinyílik a bicska a szememben, legszívesebben lángkarddal esnék neki a sok fajankónak, akik aggódva pillanatnak rám./
+ Milyen kis édesek, hogy attól félnek megfázom! A drága kicsi angyal, mi? Mi lenne, ha feltrancsíroznék valakit? Vajon tetszene Mr. Izomagynak???
/Veszek még néhány mély levegőt és igyekszem megnyugodni, elvégre szegény mágust is magammal rángattam, pedig rá nem is haragszom./
- Bocs, ne aggódj, csak... nos... néha kicsit ki tudok akadni, főleg az öntelt barmokra. Raz többnyire jó fej, de úgy látszik megrontották...
- Hogy ki az a Conan? /ironikusan felnevetek/ Nos, a hivatalos nevén Raphael arkangyal, egy barom... egy tapló... egy idegesítő hülye szánalmas nőgyűlölő... /Itt elharapom a mondatot, mert ha folytatnám még olyanokat találnék mondani, hogy hívnák az ördögűzőt./

(66)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Vas. Jan. 02, 2011 4:05 am

+Raphael Arkangyal? Nőgyűlölő? Hát, jobb ha nem forszírozom a dolgot.+
- Jó, rendben. Inkább mégsem vagyok annyira kíváncsi. Gyerünk valamerre, mert úgy látom, hogy a bar...angyaltársad felénk igyekszik. /Most én fogom meg a kezét és húzom be egy nagyméretű bokorszerű mögé. Milyen szerencsénk van, hogy mindketten fehérben vagyunk, a hóesés jótékonyan eltakar... kivéve, ha az angyaloknak nincs valamilyen képességük megtalálni a többi angyalt, mert ez esetben nevetséges próbálkozás volt. Várunk pár percet de nem jön oda senki, már kezdek átfázni. Noszogatom kicsit Ravent./
- Nem tudom te hogy vagy vele, de tényleg menjünk valahova. Érdemes lenne a... ekkor lép felénk egy fiatal szőke hajú szépség. Onnan látom, hogy kilóg a haja a csuklyája alól./
- Elnézést, hogy megzavarom a társalgást tisztelt angyal... Garien Seardur? Merlin küldött a fogadására, szeretném ha velem fáradna..fáradnának, hacsak az angyalnak nincs egyéb dolga. A nevem Liara. A múzeumba mennénk, ha jól sejtem /ekkor valami aranyló varázsszövedék vesz körbe minket a kezéből/ időutazók. Egész sokan jönnek mostanában. Ott meleg van és adnék némi frissítőt, vagy amit csak akarnak, mit szólnak? /Kedvesen beszél velem, Ravennel pedig tisztelettudóan, bár.. furcsán mindkettőnkkel./

[10]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Hétf. Jan. 03, 2011 7:24 am

/Gyanakodva figyelem a nőt./
+ Jó, lehet hogy csak én vagyok paranoiás, de amióta Istennőféleségek vartyognak bele a dolgomba, arkangyalok drogoznak be, jah és gyönyörű csirkeszárnyaim nőttek, azt hiszem kezdek átzuhanni az őrültet és a zsenit elválasztó vonalka másik oldalára, és nem az őrültből a zseni felé haladok sajna....
- Merlin? Szóval maga személyesen ismeri a nagy Merlint?
+ Oké, a hangom kicsit szarkasztikus és baromi kötekedő, de tényleg nem vagyok jó hangulatban. Éljenek a bunkó angyalok! Azt hiszem ezzel új fajt találtam fel a 29. században, habár Conan is bunkó, akkor meg mit akarok?
/Nem törődök vele, hogy a bőrömön már gyakorlatilag jégkrémmé dermedt a kakaó, én addig senkivel nem megyek sehová, amíg nem bízom meg benne, legalább egy picit. Sőt, addig szerencsétlen máguskát sem fogom elengedni, még a végén őt is bedrogozzák.../

(67)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Garien Seardur Hétf. Jan. 03, 2011 7:34 am

+Merlin? Tehát mégsem tébolyodtam meg! Igazam volt mindvégig! Hála az Istennek... vagy Isteneknek... maradjunk Istennél.+
/Mosolyom olyan széles lesz, hogy majdnem körbeéri a fejem. Ugrálnék örömömben, de türtőztetem magam, mégsem illik, egy gyógyító mágushoz az ilyen viselkedés./

- Igen, ismerem. Ő Az a Merlin, akire az angyal... /kissé elgondolkodik, megerősödik a varázsa, ami körbefon minket és egyben elkezd melegíteni is egy pillantra... persze lehet, hogy csak ezt szeretnénk, mert már megint rendesen átfagytunk. Fura dolog ez a hőháztartás, vagy mifene!/ vagyis, te Raven gondolsz. Nincsenek hátsó szándékaim veletek kapcsolatban, kérlek jöjjetek velem, nem szeretném ha megfáznánk... ráadásul ott biztonságosabb... még kóborló angyalok sem követnek minket. /Mutat hátra az ujjával, ahol Razzielt próbál észrevétlen maradni. Mondjuk nem is vettem volna észre, ha nem mutatja meg Liara. Kedves meleg mosolyú nő, én hiszek neki./

- Mit szeretne tőlem a nagy Merlin? /Kérdem kíváncsian, de ő az ajkára helyezi a mutatóujját./

- Ne itt, menjünk el a múzeumba, rendben? /Kérdezi egy kissé már türelmetlenebbül, ahogy állunk a hidegben és a hóesésben./

[11]
Garien Seardur
Garien Seardur
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Raven Raymore Kedd Jan. 04, 2011 8:39 am

/Vetek egy pillantást hátra, Razielre és hirtelen máris álláspontot váltok. Még bele is karolnék a nőbe, ha nem fagyott volna már szilánkosra a kezem. Így Razzel a nyomunkban máris nagyon csábítónak tűnik az a Múzeum, legyen bárhol is./
- Igaza van kedves hölgyek, jobb ha máris indulunk! Arthur király barátai az én barátaim is.
/Rákacsintok a nőre, mert az idegességtől többnyire még hülyébb leszek./
Nyugodj meg kedvesem, megvédelek téged! Nincs miért aggódnod....

/Összerezzentem, amikor a hang ezer csengettyűként felcsendült a fejemben. Az orromba bekúszott az ózon illata, a bőrömön pedig olvadozni kezdett a fagyott kakaó./
+ Hátborzongató ez a paracsaj!
- Nah, akkor indulunk végre? /kérdeztem idegesen, hátha nem vették észre, a pillanatnyi elmebajom./
+ Vajon mennyi ideig hat még rám ez a drog?
Oh Raven, mikor fogsz hinni végre kedvesem?

(68)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Témanyitás by Nemesis Csüt. Jan. 06, 2011 2:07 pm

* Folytatás Bettina Twerpsnoogy -nak Kávézóból kilépve. *

A Főutca hétköznapi forgatagába lépsz ki. Rengeteg ember, akik munkába igyekeznek, vagy éppen onnan mocorognak fáradtan haza. Mintha itt sose állna meg az élet, mintha mindig lenne legalább száz ember az utcán, lényegtelenül attól, hogy éppen milyen napszaknak állunk elébe. Alig haladsz pár lépést, ebben a húsmasszára emlékeztető erdőben, mikor valaki megfogja a felkarodat. Cseppet se durván, hanem kifejezetten lágyan és kedvesen.

Mikor felé nézel, egy nálad éppen, hogy magasabb férfit pillantasz meg, aki olyan mosollyal rendelkezik, akár a huszonegyedik század fényképarcai: a fogai fehéren ragyognak és egyszerűen elbűvölő. Mintha lenne benne valami, talán a pillantásában… az a szokatlan melegség, ahogy rád néz. Mintha eddig férfi nem lett volna erre képes. De ő igen, ő minden eddigit felülmúl. Egy pillanatra találkozik tekintetetek.

- Téged kerestelek, Bettina Twerpsnoogy. - Jelenti ki.

És a hangja. A hangja egy pillanatra mámorító lesz. Beissza magát az elmédbe, olyan hangon szól, mintha férfi sellő lenne, vagy még annál is több. Annyi kellemet hordoz magában, mint amilyet még soha ezelőtt nem hallottál. Egyszerűen levesz a lábadról. Ha most bármit kérne, biztosan nem tudnál neki ellenállni.

A mámorító pillanatot pedig egy másik alak zavarja meg, akinek az előző alakéhoz képest egy kicsivel vékonyabb, fiatalosabb a hangja és koránt sem annyira lenyűgöző, mint az előtte szólóé:

- Lucius! - Csattan fel. - Nem érünk rá csajozni. - Szólja meg keményen társát. És ha egy pillantás erejéig szemügyre veszed, akkor látod az arckifejezésén, hogy egyszerre tűnik unottnak és feszültnek is.

Talán elsőre megijednél attól, hogy két ilyen furcsa alak: egy nemes tündér és egy emberszerű megállít, ám ha jobban szemügyre veszed őket, meglátod a karjukon díszelgő ismeretlen jelképet, mely alatt a következő szöveg áll: H'Sekirat Rendőrbirói Század
Nemesis
Nemesis
Mesélő - H'Sekirat, Vhinudrat és Anolgelis moderátora

Hozzászólások száma : 140

Témanyitás by Bettina Twerpsnoogy Pént. Jan. 07, 2011 3:58 am

+Csak cselekedj ösztönösen...ezt a béna szöveget!+ /Felemeltem a fejem, hogy megpróbáljam beazonosítani, hogy merre kell menni Seath háza felé de ekkor valaki egyszer csak megérintette a karom. Az első ötletem az volt, hogy a nagy tömegben biztos véletlenül történt, így oda se figyeltem, inkább lábujjhegyen ágaskodva, nyakamat nyújtogatva, próbáltam átlátni a tömegen, és megtalálni a házhoz vezető utat. Majd észrevettem hogy az ujjak, gyengéden ugyan, de még mindig a karomra vannak fonódva. A vámpírtámadás okozta ijedtségből semmi nem maradt, úgy hogy már nyitottam is a számat, hogy beszóljak valamit az illetőnek, de akkor megláttam! Minden megszűnt körülöttünk, a tömeg, a tudat, hogy Alyara, és Fro nem jöttek el a találkozóra, egyszerűen minden. Még Seathet is elfelejtettem, mikor a nevemen szólított, és közölte, hogy engem keresett. Annyira el voltam foglalva azzal, hogy nézzem a férfit, fel sem tűnt, hogy ez a mondat meglehetősen furcsa. A filmekben ha ilyet mondd az egyik szereplő a másiknak, általában nagy baj van /lesz. Majd odajött egy másik férfi, és közölte a számomra még mindig ismeretlen, hihetetlenül aranyos fiúval, hogy ne csajozzon. Én azért el tudtam volna viselni, ha még legalább negyed órát "csajozik", de a másikon úgy láttam, nagyon menni akar. Lucius (a másik férfi így szólította) elengedett, ekkor vettem észre a karján a furcsa jelet, alatta pedig a szöveget, amely azt hirdette, hogy rendőrség./ + Mi van? Mit akarhat tőlem a Rendőrség? Mi rosszat tettem? + /Kissé felháborított, hogy ok nélkül vádolnak, de ha már ez a helyzet, nem hagyhatnak faképnél csak úgy. Megvártam amíg utat vágnak a tömegben ( nagy erőfeszítéseket nem kellett tenniük, mivel közeledtükre a tömeg egyből szétnyílt bármerre mentek) és utánuk eredtem./
{24 +30 toborzóv.}
Bettina Twerpsnoogy
Bettina Twerpsnoogy
Átvett karakter

Hozzászólások száma : 35

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.