Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Fősugárút

+41
Eddy Shooter
Rayana Lestarn
Arion Scelter
Gramin
Ron Kayn
Izzy Mirbacle
Éadrom
Shirilla Canderion
Eyrana Caecus Saqron
Athalay Nekare
Akrennys
Morare
Adam Deer
Crusader Ramiel
Philomela Ylva
Tessa T'Ziczmesa
Barak Asher
Kemet Kawab
Cassius Argentus
Mulan Huryū
Arich
Jóindulat
Lathspell Solannis
Alyara Nirois
Lester
Bisur
Caridwen
Tereus
Jackyll
Bettina Twerpsnoogy
Nemesis
Garien Seardur
OldMan
Naryky Charygyen
Raven Raymore
Hirig
Fiona Freefall
Laila Finisse
Mira
Rabraquat
Lynarin Seeragic
45 posters

3 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down

Fősugárút - Page 3 Empty Re: Fősugárút

Témanyitás by Vendég Vas. Dec. 05, 2010 6:59 am

+2899?????????????????
Na jó, ez tényleg csak egy rémálom. Annak kell lennie. Gyrünk ébredj fel, ébredj fel!!!+
/A fejemhez kapok, hátha attól kicsit sikerül magamat felébresztenem. Hiába. Be kellett ismernem, hogy ez sajnos nem egy álom. Ez a valóság.
Ekkor látom meg Jilline-t is amint hozzánk jön./
+ Jól van nyugodj meg. Biztosan van valami ésszerű magyarázat az itt történtekre.
/Ekkor eszembe jutott, hogy Lalila + Így mutatkozott be, ha jól emlékszem. + említette azt a boltot. Talán valami köze lehet a boltnak ehhez a jelenségnek./
- Öööö, az előbb megkérdezted, hogy nem-e abból a boltból jövök ki. - /fordultam Lalila-hoz./
- Mit értettél pontosan ez alatt? Voltak már mások is, akik... öööö... nos, egyszercsak előjöttek onnan?

( 8 )

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Laila Finisse Vas. Dec. 05, 2010 7:40 am

/Esküszöm, ennyire szerencsétlen pasast még életemben nem láttam! Agyatlan egy segg szegénykém./
- Szerinted én hogy kerültem ide? /fordultam a fiú felé olyan lenéző arccal, amit még egy arany sidhe is megirigyelhetett volna. Persze előtte még kezet fogtam a kis angyallal. Jó arcnak tűnik./
- Ehh, mennyi baj van veled! Most komolyan el kell magyaráznom, hogy a jövőben vagy és mágikus lényeg mászkálnak körülötted?! Hopsz... Már meg is tettem! /vigyorogtam a srácra, és közben végigmértem. A végeredmény: nem Andor. Szóba se jöhet! Bár, ha már úgyis állandóan nőcikkel kavar...!
Ekkor egy lágy fuvallat borzolta össze a hajam. Meglepetésére szerelmem hangját hozta felém. "Klári vazze, ezt látnod kell, majd idehozlak valahogy."
+ Kösz! Tudod, én is inkább lennék ott Veled, mint ezzel itt!
Felbosszantott. Remek.
Pillámat rezegtetve fordultam a fiú felé./
- Na, és most mit akarsz - akartok - tenni?

(16)
Laila Finisse
Laila Finisse
Vérszolga

Hozzászólások száma : 147

Témanyitás by Vendég Vas. Dec. 05, 2010 11:02 am

/Laila és Roger között járatom a tekintetemet. Az előbbi úgy néz ki, hogy majd megpukkad valamitől. Lehet, hogy valami rosszat evett. Majdnem megmutatom neki, hogy merre van a mellékhelyiség, de úgy döntök, hogy jó arc leszek, és nem feszítem pattanásig az idegeit. Még. Rogeren azt a fajta pánikot látom, amit a boltban magam is átéltem. Azért valljuk be, egy kicsit meredek a téma. De nincs semmi probléma, holnapra minden visszatér a régi kerékvágásba./
-Hát, mondjuk először légyszi válaszolj a kérdésére. /Mutatok mutatóujjammal a srác felé./ -A nő boltjából vissza lehet jutni oda ahonnan jöttünk, vagy keresni kell valami másik kaput, meg részt kell venni titkos küldetésekben legyőzve minden rosszat és gonoszat, vagy... /Leplezetlen vigyorral az arcomon mutatok az ég felé./ -... esetleg egy másik logikátlan dolgot kell érte tenni. Én mondjuk egy bájos királyfi megmentésére voksolok, de ha egy cuki ékszeres doboz az, az se gond. /Fejtem ki az egészről a véleményemet./
-Amúgy nektek miért nincsenek szárnyaitok? Vagy, még jobb kérdés: nekem miért vannak? És hol tudunk aludni, és különben is, mi a fenét lehet itt csinálni azon kívül, hogy csövezünk itt, míg meg nem halunk. Apropó, éhes is vagyok. Meg fájnak a lábaim. És milyen gyorsan repülök? /Ebben a pillanatban kifogyok a szuszból, ezért mély levegőt kell vennem. Hát, a tüdőkapacitásom úgy néz ki, maradt a régi./
-Szerintem a szükségleteink kielégítésével kezdhetnénk, hm? /Mosolygok mindkettőjükbe, majd beléjük karolok, hogy ne tudjanak menekülni. Vagy legalábbis ne túl könnyen./

{9}

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég Hétf. Dec. 06, 2010 5:12 am

+ Mit mondott? A jövőben vagyok, és mágikus lények mászkálnak körülöttem? Nem az nem lehet. Ez képtelenség. Kell, hogy legyen valami normális magyarázat erre.
/Míg ezen gondolkodtam Jilline mondott pár dolgot, aminek csak a végét csíptem el.
Azt mondta, hogy a szükségleteinket kezdjük kielégíteni./
+ Nem rossz ötlet, de mit tudunk itt csinálni. Elsősorban egy lakhelyre lenne szüksé...
/ Ekkor belémkarolt a szárnyas lány. Gyorsan kibújokbelőle, és Laila felé fordulok./
- Rendben feltételezzük, hogy elhiszem, hogy a jövőben vagyok. + Nem hiszem el, hogy ezt mondom. +
- Azt mondtad, hogy te is a boltból jelentél meg nem is olyan régen. Szóval te mit csináltál amikor egyszercsak a jövőben teremtél. Találtál magadnak valamilyen szállást, vagy valami hasonlót? És említettél valami máégikus lényeket is. Csak azt ne mond, hogy vámpírok, meg vérfarkasok járják ezt a vidéket.
/ Ekkor ránéztem Jilline-re./
+ Vagy szárnyas lények+ /tettem hozzá magamban./

(9)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Laila Finisse Pént. Dec. 10, 2010 9:28 am

/A szárnyaska eddig szimpinek tűnt. Eddig./
- Nem tudom, hogy vissza lehet-e jutni /vontam meg a vállam. Ezen nem is gondolkodtam. Csak azt tudtam, hogy Andor is itt van valahol./ Azt sem tudom, hogy mit kell csinálnunk, hogy visszajuthassunk - már ha ez lehetséges. De tudjátok mit? Én nem is akarok visszamenni!
/Időközben belém karolt./
- Gondolom azért, mert valami fura fajhoz tartozol. Én hál' Istennek nem. Ember maradtam, bár fura katonai cucc volt rajtam és /itt fellibbentettem a vászonruhát, és előkerült a bőrszerkóm meg a fegyverek/ szereztem lézereket is. Egy idióta parancsnok ugráltatott, de sikerült leráznom.
- És nem tudom, hogy hova mehetnénk, vagy mit csinálhatnánk, én személy szerint arra várok, hogy Andor ide tolja a seggét /morogtam magam elé./ De egy királyi lakosztály jól jönne, ezt nem tagadom.
- Hogy tovább kuszáljam apró gondolataitokat, egy régiségboltból jöttem. Az Angyalok Városából persze. És kis szívem, muszáj elhinned ezt az egészet. Tudom, hogy megerőltető ez számodra, de jobb, ha minél hamarabb felfogod!
/Ez az, egy kis régi Klári. Adjunk a mocsoklakóknak!/

(17)
Laila Finisse
Laila Finisse
Vérszolga

Témanyitás by Vendég Pént. Dec. 10, 2010 10:17 pm

-Szupi. /Sóhajtok fel, és elégedetten észlelem, hogy milyen jól áll nekem ez a szó. Roger elhúzódik tőle, és láthatóan Lailának sem épp szívügye, hogy olyan közel legyen hozzá, mint amilyen közel van, így inkább kibontakozik a karolásból, és a várost nomeg a láthatárt kezdi el vizslatni./ -Akárhogy is, nem ácsoroghatunk itt, míg leszáll az este. Menjünk valamerre, aztán ki tudja, hátha találunk kaját, szállást, meg esetleg valami Andort is. /Határozza el végül magát, és elindul az úton előre, keresve bármit, ami talán kicsit is hasznukra válhatna. Közben fel sem tűnik neki, hogy szárnyai kibomlanak. Csak az utcát találja hirtelen túlontúl szűkösnek, mikor megfordul./ -Angyalok városa? Jah.. vágom. Osztod itt az észt. /Mordulok fel csalódottan, mert egy pillanatra reménysugár csapott fel bennem. Ez az én formám. Megcsóválom a fejemet, és baktatok tovább céltalanul./

{10}

Vendég
Vendég

Témanyitás by Rabraquat Szomb. Dec. 11, 2010 10:57 pm

/Már nagyon unom a kutyagolást ezért valami jármű után néztem. Mivel itt aztán 3D-s reklámoktól kezdve, mindenféle felvillanó reklámokon át - például benézel egy kirakatba, megjelenik benne egy csinos nőci képe, és nyomatja a dumát, hogy itt aztán olyan olcsó minden, hogy ha nem jössz be éhen halsz - mindent megvehetnél, amit csak akarsz, sikerült rátalálnom egy siklómotorokat áruló boltba. Mindig is szerettem motorozni, úgyhogy felkerestem az egyiket. Beléptem és tátva maradt a szám...ezek lebegnek basszus! Néhány jobbvágású ficsúr nézelődött, mindenféle csillivilli szerkezetnél. Elvettem egy brosúrát és megnéztem a leírásokat...fogalmam sem volt mik azok. 170MŁ-be került, tehát ezt lehet itt a pénz, nálam viszont Forint sem volt, nemhogy MŁ, vagy mi. Alapfelszerelés volt rajta az autópilóta, a fűtésszabályzás, valamint az ajánlott távolság egy feltöltéssel. Kíváncsi vagyok, mivel lehet az ilyet feltölteni...viszont nagyon baba volt a maximális sebessége, ami 350 kilóméter per óra volt. Repülési magassága 30-50 cm a föld felett...le kéne tennem a légijogsit! Tovább nézelődtem a boltba, majd zsebre vágtam a kiállítási brosúrát és még néhányat, majd kedvesen(!) elköszönve távoztam. Tovább kutyagoltam és közben nézegettem a leendő motoromról a képeket, amikor beleütköztem valakibe./

- Mi a f***t keresel az út közepén, nem látod, hogy jövök? Ha még egyszer...á, Laila te vagy az? Bocs, akkor természetesen lehetsz az út közepén!

/Felnézek - előbb újra végignézve őt - és látom, hogy két idegennel van, egy szárnyas lénnyel - angyal lehet, mit is mondott róla Miura? Ja igen, tiszteljük őket! -, meg egy PASIVAL! Kifut az arcomból a vér és megszólítom nem túl barátságosan a srácot./

- Te meg mit kavarsz itt a csajommal kisfiam? Húzzá' csak arrébb, vagy elverem az okos kis fejedet! Bocsásson meg tiszteletreméltó angyal, de a vak is látja, hogy ez a...izé +Mert honnan tudjam, hogy mi a franc?+ stíröli az én barátnőmet. Te meg kivel állsz össze kicsim? Még az angyalt megértem...de EZT? Magyarázatot követelek! /Talán túlságosan is elöntött a düh, meg a viszontlátás örömének keveréke, de nehogymár' egy ilyen kis lúzer ráreppenjen a csajomra! Karba tett kézzel vártam a szokásos reakciókat./

[46]
Rabraquat
Rabraquat
Középosztálybeli

Hozzászólások száma : 1426

Témanyitás by Vendég Vas. Dec. 12, 2010 7:03 am

Miközben magamban merengtem azokról amiket hallottam, hirtelen egy elég különös alak jelent meg, és jól rámordított, hogy mégis mit csinálok a barátnőjével.
+ Mégis mit csinálnék? Csak kérdeztem tőle valamit err meg... Áh hagyjuk. Udvariasan elmagyarázom neki a helyezet.
- Nézd. /fordultam felé/ - Szerintem itt valamit kissé félreértettél. Ma reggel a téli szünetemet arra pazaroltam el, hogy elutazzam Londonba egy régiségboltba. Ott találtam egy makettet, és aztán elájultam. Mire felébredtem itt találtam magam ezen az ismeretlen helyen, és úgy döntöttem megkérdezem az első szembejövő embert, hogy elmagyarázza mi is folyik itt. Ennyi történt semmi több.
+ Nem tudom elhiszi-e, de ha nem az már nem az én bajom. Én az igazságot mondtam neki, ha nincsen elég esze, hogy a szememből kiolvassa, nem hazudok akkor arról már nem én tehetek. +
- Egyébként meg, ha már ilyen kedvesen fogadtál akkor esetleg elmondhatnád, hogy mégis hol a búbánatban vagyok. + még mindig nem tudtam elhinni, hogy a jövőben +

(10)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Laila Finisse Hétf. Dec. 13, 2010 7:41 am

/Csatt. Andor arca vörös volt ott, ahol a kezem érte. Jó rég pofoztam föl, jól is esett./
- Lynarin kisasszony se volt valami gyönyör! /üvöltöttem az arcába, majd hogy még jobban felidegesítsem, fogtam a mocsoklakó srácot és - mit sem törődve az ellenkezésével, - nyelvem a szájába dugtam.
Amikor végeztem, még egy gyilkos pillantást vetettem szerelmemre, majd hosszú, fekete hajamat hátradobva elviharoztam a tömegben. Utólag azért még hátraszóltam:/
- És ne üzengess a pitiáner szeleiddel sem! Mert különben előkapom a lézeremet!
/Az utóbbi szónál többen idegesen rám pillantottak, voltak olyanok is, akik dühösen fújtattak. Nem érdekelt. Emelt fővel távoztam a kedves angyaltól és a két balféktől./
+ Hogy lehettem ekkora egy ribanc, hogy lesmároltam egy mocsoklakót?!
/Csak mentem és mentem, míg végül elsodortak a fősugárról./

(18)
Laila Finisse
Laila Finisse
Vérszolga

Témanyitás by Vendég Hétf. Dec. 13, 2010 10:09 am

/Ha eddig nem tudtam mit kezdjek magammal, most végképp kétségbe esek. Valami rosszarcú- de Tényleg rosszarcú!- egyed leteremti az idegeskedő kiscsajt, meg Rog-ot is. De velem kedves, ezt igazán értékelem. No, legalább már egy pozitív dolog történt velem a mai nap folyamán. Már épp válaszolni akarnék neki, hogy "Semmi probléma, drága...", erre a csajszi elkezdi szívogatni Reg agyát. Teljesen odáig vagyok, meg vissza. Először megpislogom Laila hátát, majd Rosszarcú bamba képét, végül Roger szavai is a fülembe jutnak. Szerintem még nem jött rá, hogy ez az egész csak egy rossz álom. Bár végülis én álmodom őt ide, tehát ha jól sejtem... Itt most összepontosítok egy kicsit, hogy a londoni? srácon jelenjen meg valami vicces. Mondjuk egy skótszoknya./ +Gyerünk már!+ /Gondolom, de valahogy csak nem akar sikeredni. Pedig ez az ÉN álmom. De tényleg az. Vagy mégsem? Ezen még pár pillanatig töprengek, majd Laila után szökkenek./ -Ugyan már! /Trillázom./ -Csak azért féltékeny, mert szereeet! /Suttogom a fülébe jól hallhatóan. Remélem sikerül őket kibékíteni. Én a magam részéről nem haragítanám magamra ezt a baljós kinézetű fickót./

{11}

A hozzászólást Jilline Praat összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 14, 2010 9:37 pm-kor.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Rabraquat Hétf. Dec. 13, 2010 7:44 pm

+Persze, leszek olyan szíves és elmagyarázom a csökkedt agyadnak, hogy hol vagy...hol is kezdjem?+
- Áúú! /Kiáltok fel, mert Klári olyan sallert levág...mint szokott. Csak most nem készültem fel rá, pedig nyugodtan számításba vehettem volna, hiszen nem először pofoz fel idegenek előtt. Első döbbenetemet követi a másik, hiszen lesmárolja a srácot. Jól megkaptam, a f***nak idegesítem állandóan. Tudhatnám, hogy könnyen elveszti azt a szépséges fejét, na mindegy, majd megbékél, remélhetőleg. Az angyalka furán néz rám, de aztán Laila után siet. Most annyira nem várom, hogy visszajöjjön és kioktasson az én kis drágám. Persze az se lenne jó, ha...nem, az szóba sem jöhet. Égő arcomat tapogatva visszafordulok a férfi felé./
- Ha már ilyen jól összeismerkedtünk, elmondom mi a stájsz. Londonban bementél egy boltba, valami Annamittoménmi ócskásüzletbe, megláttál egy makettet, aztán itt vagy. Na ez történt. Velem is, Laila-val is, gondolom az angyallal is, meg veled is kiskomám. 2899-et írunk, és ha összef*sod magad, akkor is annyit, mi már több napja itt vagyunk és hidd el, ez a valóság. Mindenki megváltozott, testileg és máshogy is. Én például tudok varázsolni, Laila őrülten lövöldöz, pedig elhiheted, hogy nem volt régen valami nagy lövész, hanem egy elkény...gazdag család kislánya. Amúgy más is jött át Londonból, csak elvesztettem útközben, mert nagyon csendes volt, aztán nem érdekelt tovább. Még valami drága uram?
/Az utolsó mondatot sikerült elég gúnyosan mondanom, hogy még nekem is tetsszen. Persze ez az udvarias gúnyolódás nem állt sosem messzi tőlem./ +Laila-val meg még számolok.+

[47]
Rabraquat
Rabraquat
Középosztálybeli

Témanyitás by Vendég Kedd Dec. 14, 2010 10:09 am

A csókból kicsit nehezen, de kiábrándultam. Gyorsan az idegen felé néztem.
+ Azt hiszem ezzel végem. Ezek után végképp nem fogom tudni megmagyarázni, hogy feleslegesen féltékenykedik. Ezt rendesen elszúrták nekem. +
Szerencsémre azonban az idgen úgy tűnik nem nagyon törődött vele.
+ Mintha már megszokta volna, hogy a barátnője ilyeneket csinál... +
Miközben a saját stílusában magyarázta el nekem, hogy hol is vagyok egyre inkább éreztem, ahogy a szívem összeszorul.
- 2899... - /sóhajtottam, miközben leültem a földre. Kezemet összekulcsolva néztem lefelé a földre./
+ Szóval Lalia mégiscsak igazat mondott. Ketten is ugyanazt állítják, így kénytelen vagyok elhinni. +
- Van-e még kérdésem? /ismételtem az idegen szavait./
- Kérdésem az lenne ezer, de szerintem nem tudnál mindenre válaszolni. / néztem fel rá. Kicsit nehéz volt a szemébe néznem a történtek után/
- Azt mondtad, hogy te sem ebbe a korba vagy való, és én sem. Gondolom az egyetem ahol laktam már nem létezik, vagy legalábbis nem úgy, ahogy én ismerem. Szóval amennyiben tudsz egy biztonságos helyet, ahol egy kis ideig ellehetek, ahol összeszedhetem a gondolataimat, akkor azt nagyon megköszönném.
+ Ha már van egy ilyen akkor majd tovább kérdezlek+ / Tettem hozzá magamban +

(11)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Rabraquat Szer. Dec. 15, 2010 1:07 am

/Szerencsétlen összetört, pedig ez egy nagyon jó világ. Persze ő biztos meleg családi környezetből jött, ahol őt szerették, és az is lehet, hogy neki semmilyen mágikus tulajdonsága nincsen. Na az igazán szívás lenne, persze én még akkor is imádnám. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére./

- Nos, biztonságos hely? +Megvakarom a fejem+ Számomra tudok, de nem tudom te milyen fajú lettél, nem írta a ki a tükör, vagy valami? Lehet Lailával kéne tartanod, legalább neki van fegyvere, megvéd titeket és van nekik városuk is...az angyaloknak meg tuti van városuk, ha nekünk van, nekik is kell, hogy legyen. Már ha ő angyal egyáltalán, de úgy hiszem az, a kinézete alapján. És nyugodj meg, Lailának nem jelentett semmit a csók, amit neked adott.

/Elmosolyodom./+Már mit is jelentene Klárinak egy csók, amit neked ad báránylélek. Maximum rosszul lesz tőle, de a bosszú miatt megteszi. Szeret bosszantani, de én is őt. Szerencsére tudom hol a határ, nem bírnám ki, ha elveszíteném ezt a hülye libát.+

[48]
Rabraquat
Rabraquat
Középosztálybeli

Témanyitás by Vendég Szer. Dec. 15, 2010 9:51 am

Figyelmesen hallgattam az idegent, és kiderült számomra pár dolog.
+ Rendben, tehát van ezen a helyen kívül más város is. Talán tényleg meg kellene próbálnom Lailaval beszélni ezzel kapcsolatban, hiszen ő azért ember. Vagy legalábbis annak nézz ki. De én vajon mi vagyok? +
- Nem tudom, hogy a tükör írt-e valamit is ki. / álltam föl/
- Ha írt is én valószínűleg nem vettem észre. + Hajlamos vagyok nem észrevenni az olyan dolgokat, amik az orrom előtt vannak. +
- Amennyire én tudom nincsenek szárnyaim, varázsolni sem tudok, és a zsebemben sem rejtegetek lézerpisztolyokat. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ember vagyok.
Lehet, hogy megpróbálok beszélni Lailaval ezzel kapcsolatban, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. / Ezt mondván kinyújtottam a kezemet felé./
- Köszönöm a tájékoztatást. Egyébként a nevem Roger Dalber.
/ Miközben vártam a viszonzását vetettem egy gyors pillantást arra a helyre ahol még Laila, és Jilline állt. Reméltem, hogy még nem tűntek el.

(12)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Rabraquat Csüt. Dec. 16, 2010 7:34 pm

+Ember? Jobban ki sem cs*szhetett volna veled az ócskásnő. Tuti ő irányítja a dolgokat. Persze minden mocsoklakó nem lehet fényes Arany Siedhe, csak a kiváltságosak.+
/Elfogadtam a felém nyújtott kezet, bár nem szívesen. Mindegy, majdcsak kibírom./

*Karizma (2p) használat öntudatlanul*
- Nincs mit. Rabraquat. Mármint ez az új nevem, és nekem tetszik. Lailaval meg majd vigyázz, mert elég....hogy is mondjam...lobbanékony természet, de segítőkész is, a maga módján. Ha el tudod viselni a stílusát, még jó barátok is lehettek. De azért annyira ne legyetek jó barátok....tudod. Egyébként én meg valami vezető faj félébe tartozom, de még oly sok mindenkivel nem találkoztam, hogy az már őrjítő. Kellene egy jármű is, mert már meghalok a sok sétától. Ennyit régen egy évben nem kutyagoltam. Mondjuk jó a kondim, nem hiába edzettem annyit. Viszont most lelépek becses társaságodtól, mert úgy látom, hogy visszatérnek a barátaink és most nem hiányzik Laila kioktató és kedves hozzámszólásai. Üzenem neki, hogy megbocsájtok és szere...maradjunk annyiban, hogy megbocsájtok. A többi titok, ne mondd el neki, kérlek. Szervusz!

/Az utolsó pár szó alig jött ki a számon. De meg kell tanulnom az egyes barbár fajokkal viselkednem, hogy értsenek a szóból. Megfordultam és elindultam a Tanácsház felé. Ott biztos útbaigazítanak majd, Lynarinnal kapcsoltban. Ugyanis ő az egyetlen aki értelmesen el tudja magyarázni a dolgokat. Miura nagyon ravasznak tűnt, még fel kell vennem az itteni ritmust. Lyn meg segítőkész, hátha ott van még...meg egyébként is...olyan csinos az a srákány a vállán.../

[49]

*Bocsánat, hogy itt hagylak titeket, de a holnap induló kaland miatt a Tanácsházba kell mennem.*
Rabraquat
Rabraquat
Középosztálybeli

Témanyitás by OldMan Pént. Dec. 17, 2010 7:15 am

/A két tündér lassan repül a tanácsháza felé. Nália néhány épületet bemutat, és elmeséli a szinteket Hirignek./
- Biztosan menni fog, ösztönös tehetségünk van a kertépítés és kertápoláshoz. Ráadásul ez minden tündérnek örömet okoz, majd meglátod. Mesélek erről a helyről. Öt szintes H'Sekriat, minél magasabban vagy, annál nagyobb a pompa, minél alacsonyabban, annál több a bűnözés, csavargók, illegális egyének. Mi a harmadik szinten vagyunk most, az a magas épület a Tanácsház. Itt tanácskozik a tíz város küldötte, mindenféle népet érintő dologról. Például vannak ugye a vadászok, azok a halandók, akik nem szeretik a varászlényeket és irtják is őket, ha van rá lehetőségük. Ezt jelen pillanatban rendelet tiltja, de sajnos előfordulnak ilyen esetek, bár nem mindig van rá bizonyíték, hogy egy vadász tette. A vámpírok ugyanígy nem vadászhatják le a halandókat csak úgy, képzeld, még vérbank is üzemel nekik...de persze, ez nem mindenkinek elég.
/Tovább folytatják útjukat, nagyjából húsz perc alatt érnek el a Tanácsházig./
OldMan
OldMan
Mesélő - A Ragyogó udvar moderátora

Hozzászólások száma : 95

Témanyitás by Vendég Szer. Dec. 22, 2010 8:03 am

/Laila még csak szóra sem méltatta. Hihetetlen. Felnézek az égre és két repülő alakot látok elsuhanni a fejünk fölött. Felragyog az arcom, és én is szárnyra kapnék, de egyrészt ez az utcaszakasz nem alkalmas felszállásra, másrészt pedig még túl gyakorlatlan vagyok ahhoz, hogy kb. tíz centinél magasabban szálljak. Csalódottan várom meg, míg eltűnnek a láthatárról, és már az integetést is abbahagytam, hogy észrevegyenek. Kissé letörve fordulok vissza a srácokhoz, de már csak Rogert látom./
-Mr. Rosszarc lelépett? /Kérdezem savanyú ábrázattal, majd ismét körbenézek a terepen./ -Láttad az előbb azokat a szárnyas lényeket? Annyira, de annyira, de annyira gyönyörűek voltak! Én is ilyen vagyok? /Úgy érzem csillog a szemem. A mosolyom a fülemig ér, és most tényleg nagyon akarok repülni./
-Tudod mit találtam ki? /Kérdezem izgatottan./ -Azt, hogy felmegyünk a felső szintekre, és ott belátunk mindent. Talán találunk valami menedéket vagy valamit. Aztán meg megtanulok repülni, és akkor tényleg nagyon gyorsan tudnánk mozogni a terepen. Ha már úgysem szabadulhatunk innét, akkor legalább próbáljunk meg alkalmazkodni egy picit, nem?
/Megvárom, hogy mit szól az ötlethez, majd ismét kérdezek./ -Az a Laila vagy ki lelépett... Mr Rosszarc mondott valami értékes információt ami alapján el tudunk indulni?

{12}

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Dec. 22, 2010 10:09 pm

Láttam, hogy Jilline visszajön. Egyedül.
+ Tehát Laila is elment. +
Mondott pár dolgot, de olyan gyorsan mondta, hogy nem tudtam közbeszólni. Végül sikerült megszólalnom.
- Igen, Rabraquat is elment, nem tudom hova. Viszont mondott valami érdekeset. Azt mondta, hogy az angyaloknak... / itt ránéztem a szárnyaira/ - is van városuk. Még nem tudom, hogy hol, de ott talán megtalálhatnád a helyed. Szerintem nézzünk körül föntebb, ahogy mondtad, és kérdezzünk meg pár embert, hátha tud valamit erről a városról. Aztán ha gondolod odamehetsz. Nos, mit gondolsz erről?
/ Nem tudtam, hogy mit fog mondani, de jobb ötletem nem volt. És legalább volt már valami amiből ki tudtam indulni.

(13)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Dec. 22, 2010 10:21 pm

/Nem gondoltam volna, hogy ilyen pozitívan fog reagálni, sőt még egy érdekes dolgot is mondott./
-Egy város? Csak nekünk? /Csillan fel a szemem, és elképzelem amint a szebbnél szebb angyalok (mint kiderült az vagyok) egymással beszélhetnek, repkednek, vagy csak csodálják önmaguk szépségét./ -Oh. /Hagyja el egy sóhaj az ajkaimat és egy mosoly rebben fel ugyaninnen./ -Te is jöhetsz ám, ha gondolod. /Ajánlom fel segítőkészen./ -Csinálunk neked egy szárnyat, azt a hátadra erősítjük, és akkor pont úgy fogsz kinézni mint én, csak... hm... pasiban. /Kicsit bizonytalan vagyok, hogy van e egyáltalán férfi angyal, tekintve, hogy én is valami nőszerűség lettem, de ezzel a problémával később is megbirkózom./
-Akárhogy is, nem hagyom hogy egyedül kószálj, míg meg nem találod a helyedet a... khm... szóval itt. /Gyorsan köré fonom a karomat, picit megszorítom majd már arrébb is lépek. Elmorzsolok egy könnycseppet elfordulva, majd gyakorlatiasabb problémákkal kezdek foglalkozni./
-Szóval akkor. Hogy lehet itt fentébb jutni? /Teszem fel a nagy kérdést, majd valami emelkedő után kezdek nézni, míg Roger mellett haladok előre./

{13}

Vendég
Vendég

Témanyitás by Raven Raymore Csüt. Dec. 23, 2010 7:37 am

/Össze-vissza kavarogtam a városban, nem találtam a helyem. Volt valami furcsa az emberekben. Nem tudtam eldönteni mi az, de valami megváltozott, valami nem volt rendjén. Talán nem is velük volt a baj, az is lehet, hogy én láttam őket máshogy. A szárnyaim szorosan a hátamhoz simítottam, igyekeztem minél kevesebben érintkezni a tömeggel. Úgy éreztem a rohanó áradatról rám tapad valami, amitől undorodtam. Igazán senki ne gondolja, hogy fajgyűlölő vagyok, vagy ilyesmi, én magam sem értettem, mi a probléma velem, egyszerűen nem fogtam föl.../
+ Tuti az a hülye Istennőnemistennő tett valamit velem, vagy ez még a beadott drog utóhatása... áh tudja a fene, kánya bánja, most már csak kihúzom valahogy!
/Leültem egy padra az áttetsző Fősugárút szélén és csak a tekintetemmel pásztáztam a tömeget. Most vettem észre, hogy milyen közel vagyok a bolthoz, ahonnan jöttem./

(58)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Hozzászólások száma : 151

Témanyitás by Vendég Csüt. Dec. 23, 2010 7:54 am

/Amit kint láttam attól megint a földre kerültem. Micsoda világ!/ +Mi ez? XXX. század?+ /Nevet magában és feltápászkodik a földről. /+De furi.+ /Gondoltam, majd sétálgatni kezdtem./ +Mit jelent hogy alakváltó? Valami állattá tudok változni vagy mi?+ /Kezdtem el töprengeni megint a tükörben látottakon./ +Jó lenne itt körülnézni. Valami madárrá nem változhatok? Na próbáljuk meg. A holló tökéletes lenne.+ /Gondoltam, majd erősen a madárra kezdtem koncentrálni. Pár perc múlva sikerült is. Lassacskán kezdem el átváltozni. Először csak a végtagjaim, aztán a testem is átalakult, majd felvettem egy madár méreteit és a levegőbe szökkentem./ +Ez nagyon durva!+ /Kiáltottam magamban, majd valaki utánam ordított./
- Húzzál vissza Polimetronba te alakváltó! /Ordította egy férfi./ +Micsoda modortalanság.+ /Mondtam magamban, majd tovább repültem./

(2)

Vendég
Vendég

Témanyitás by OldMan Csüt. Dec. 23, 2010 9:11 am

*Jiline, Roger*

/Egy apró szárnyas lény reppen a két beszélgető közé. Illedelmesen pukedlizik a levegőben(!) és megszólítja őket/
- Szervusztok utazók. Nália vagyok, a H'Sekirat tanácsának megbízásából. Én kalauzolom a boltból kilépőket, mostanában elég sokan lépnek át. Segíthetek neketek bármiben? Vagy esetleg tudjátok, hogy mit szeretnétek?
/Kedves hangja, aranyos, bájos arca elbűvölő volt. Jiline-re nagyobb tisztelettel néz, de nem feltűnően, és nem bántóan. Várakozóan repked ide-oda a két új érkező közt./
OldMan
OldMan

Témanyitás by Vendég Csüt. Dec. 23, 2010 10:05 am

Jilline nagyon lelkes lett az angyalok városára. Látszott rajta, hogy szívesen elmenne oda. Felajánlotta, hogy magával visz, de őszintén szólva nem tudom, hogy nekem ott helyem lenne-e.
Beszélgetésünket egy nem várt személy szakítsa meg.
Egy szárnyas lény jelent meg a színen, és úgy tűnik elég sokat tud rólunk. Legalábbis tudja, hogy nem idevalósiak vagyunk.
- Üdv. /Szólítottam meg./ - Én Roger Dalber vagyok, és igen talán tudnál nekünk segíteni. A Barátommal Jilline-el keresünk egy várost. Igazából a nevét sem tudjuk, csak azt, hogy angyalok laknak ott.
Ekkor jut eszembe, hogy mondott valamit, amit nem igazán értettem.
- Ööö... az előbb mondtál egy szót. H'Sekirat, vagy valami hasonlót. Ez mit jelent?
Míg vártam a válaszát elgondolkoztam egy kicsit magamban.
+ Érdekes, hogy csak így felbukkan valaki a semmiből. Na de legalább végre talán valaki segíthet kiigazodni itt. Legalábbis remélem.

(14)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég Csüt. Dec. 23, 2010 12:24 pm

/Szóhoz sem jutok, mikor egy kis édi valami beröppen a színre. Elmondja a mondandóját, de annyira édes hangja van, hogy hirtelen előre nyújtom mind a két kezemet, hogy megpróbáljam elkapni a kis lényt, majd ha sikerül magamhoz szorítom, épp csak annyira, hogy kapjon egy kevés levegőt./ -Úúúú! /Azt hiszem roppant gyerekes viselkedés ez részemről, de nem tudom megállni. Ha úgy érzem, hogy megfelelő ideig szeretgettem hajlandó vagyok enyhíteni a szorításon, épp csak annyira, hogy megsimogassam azt a kis cuki pofiját./
-Bocsánat... Azt hiszem kicsit elragadtattam magamat. Nem szoktam ilyen szeleburdi lenni, csak... /Úgy döntök, azt hiszem jól, hogy inkább nem fejezem be a mondatot./ -Mit is mondtál a tüsszentés után? /Csilingelem vidoran félreértve a H'Sekirat szót. A bemutatkozással nem törődök sokat, Roger azt elintézte helyettem. Azt már meg sem kérdezem, hogy hogyan is juthatnék haza. Azt hiszem ezt a helyet valahogy jobban szeretem, mint az otthonit. Mondjuk anyáék hiányozni fognak, de itt végre önmagam lehetek. Remélem./
-Merre kéne elindulnunk, hogy ételhez, szálláshoz, röppályához, meg hasonlókhoz jussunk? /Teszem fel a hirtelen belém nyilalló kérdést, majd utána rögtön a következőt is./ -Ugye velünk jön tisztelt...?

{14}

Vendég
Vendég

Témanyitás by OldMan Pént. Dec. 24, 2010 4:01 am

/Megijed, ahogy Jilline magához szorítja, kissé vergődik is a nagy szeretetben. Majd mikor levegőhöz jut és az újdonsült angyal gyakorlatilag bocsánatot kér, elvörösödik./
- S... semmi baj kedves angyal, köszönöm szépen, nagyon megtisztelő volt. /Ezután már mindkét időutazóhoz szól, hangja visszavált szabadkozóból újra kedves csilingelőbe./

- H'Sekirat, a tüsszentés /rámosolyodik Jilline-re/ ennek a városnak a neve. Minden itt élő fajnak van egy fővárosa, ez az embereké. Nos, az angyalok városa Anolgelis, kedves Roger ezek szerint ön ember, önnek ez. Mi H'Sekriat harmadik szintjén vagyunk éppen, itt vannak a teleportkapuk is az egyes városokhoz. A negyedik szinten van egy menedék, ott mindenkit szívesen látnak, étellel és pihenési lehetőséggel egyaránt. Még annyi, hogy az embereknek három faj...típusuk van. Vannak a mágiával rendelkező mágusok és boszorkányok, vannak a vadászok /ideges, kissé lefitymáló nézéssel említi a nevüket/, ők a varázslények ellenségei, és vannak az olyan halandók, mint ön. Mondhatnánk úgy, hogy vadászok katonák, csak nagyobb érzékük van a hadászathoz, mint a normál embereknek. Még valami, mielőtt bárhova is indulnánk?

A hozzászólást OldMan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 27, 2010 11:19 pm-kor.
OldMan
OldMan

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.