Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Fősugárút

+41
Eddy Shooter
Rayana Lestarn
Arion Scelter
Gramin
Ron Kayn
Izzy Mirbacle
Éadrom
Shirilla Canderion
Eyrana Caecus Saqron
Athalay Nekare
Akrennys
Morare
Adam Deer
Crusader Ramiel
Philomela Ylva
Tessa T'Ziczmesa
Barak Asher
Kemet Kawab
Cassius Argentus
Mulan Huryū
Arich
Jóindulat
Lathspell Solannis
Alyara Nirois
Lester
Bisur
Caridwen
Tereus
Jackyll
Bettina Twerpsnoogy
Nemesis
Garien Seardur
OldMan
Naryky Charygyen
Raven Raymore
Hirig
Fiona Freefall
Laila Finisse
Mira
Rabraquat
Lynarin Seeragic
45 posters

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Fősugárút - Page 6 Empty Re: Fősugárút

Témanyitás by Lynarin Seeragic Szomb. Feb. 05, 2011 12:14 am

+ Csak kibújt a szög a zsákból... és baromira szúrni akar.....

- Nos, ha tudni akartad, nem szúrtam el. Aki rám támad, azt eddig is megöltem és ezek után is meg fogom. Az már csak az ő dolga, hogy így döntött. Ha szépen otthon ült volna, ahelyett, hogy rám vadászik, még mindig boldogan amőbázhatna. A tíz percet pedig rá fogom szánni, hogy lásd, képes vagyok hallgatni másokra, habár igazából nem érdekel mit gondolnak mások. Ha látják a vért, ahogy te, hát lássák, egy ember lelke tapad vele együtt a ruhámhoz. Ha igen, hát legyen, én nem félek a szellemétől.
/Nyugodtan a szemébe néztem. Tudtam, hogy most sima ezüstszínű és nem ragyog rubinvörösen, már csak azért sem lehetett így, mert nem voltam dühös, csak végtelenül fáradt, piszkosul fáradt./

+ Te is tudod, hogy igazából érdekel... képtelen vagy igazán vámpír lenni....
De sidhe sem vagy egészen kedvesem, ahhoz túl sok az árnyék a szívedben....
Oh, pofa be mindenki!!!

/Aprót sóhajtottam és megráztam a fejem. Aztán amikor a nagy beszéd szavai is eljutottak hozzám félgyunyorosan meghajoltam./
- Ahogy parancsolja uram! Akkor kezdjük az elején, nem vagyok se ecs*szett tündérkirálynő, se drágaság. Hívj Lynnek és akkor te is Fenrir leszel, ennyi az egész. Amúgy nekem sincs szükségem civakodásra, ma már eleget izmoztam azzal a szerencsétlen vámpírkirállyal, aki engem küld, ahelyett, hogy idedugná a nyamvadt képét... habár nem is jöhetne, mert a napfény pirítóst csinálna belőle...
/Gunyorosan, kissé kihívóan pillantottam a hófelhőkre, amik eltakarták a napot és nem mozdultak, aztán ismét megráztam a fejem./
- Ha így megfelelnek az illemszabályok, felőlem mehetünk. /fordultam felé és kíváncsian vártam a reakcióját./

(80)
Lynarin Seeragic
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Vendég Szomb. Feb. 05, 2011 3:39 am

- Kezdem érteni, hogy miért utálják a vámpírokat ennyire. De rendben, ha elkerüljük a fölösleges vérengzéseket, nekem megfelelnek így a dolgok. Csak legyünk ezen a hülyeségen túl. Na kezdjük szépen sorjában, előszöri is a ruháját tegyük rendbe, közben beavathat rendesen ebbe az elásott istennős dologba. Utána pedig nekiállhatunk lerendezni a dolgot.

/Zsebre dugott kézzel baktattam a nő mellett, vártam hogy végre kiderüljön minden. Közben próbáltam nem levegőt venni, a ruháján lévő vér csavarta az orromat./

(41)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Lynarin Seeragic Szomb. Feb. 05, 2011 9:58 pm

- Az embereknek szükségük van rá, hogy utálhassanak valakit, egyszerűen zsigeri ösztön ez, akár a kajálás... teljesen esélytelen, hogy bármilyen korban békében éljenek. A 29. század csak annyi luxust biztosított nekik, hogy nem egymást kell utálniuk, hanem kaptak egy új fajt, akit gyűlölhetnek.

/Könnyedén vállat vontam és próbáltam elnyomni azt a kellemetlen hangocskát a fejemben, aki azt suttogta, hogy egyáltalán nincs így, hogy baromira zavar, hogy az emberek kegyetlen szörnyetegnek tartanak...
Azonban szerencsére nem maradt időm filozofálni, mert beléptünk a Tanácsházába egy mellékajtón. Ismertem ezt a helyet, amikor a sidhek nevében tárgyalni jöttem, mindig itt pihentem le. A helyet Arany szalonnak hívták és rászolgált a nevére... gyakran éreztem úgy, a sok csillogás elvakít./

- Itt várj meg kérlek, átöltözöm. /mondtam kissé gúnyosan, majd átmentem a kisebb szobába, amit direkt nekem tartottak fönt. Reméltem, addig a farkas le tudja kötni magát, amíg szerzek egy vérmentes ruhát./

Folytatás: Arany szalon
(81)
Lynarin Seeragic
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261

Témanyitás by Caridwen Szomb. Feb. 05, 2011 10:04 pm

*Bettina és Svisys*

/Még egyikőtök sem reagálhat semmit, amikor egy rejtélyes idegen lép oda hozzátok./

- Ne haragudjanak, de ha jól sejtem önök Bettina és Svisys kisasszony. Ha így van, lennének olyan kedvesek velem jönni?

/A férfi két oldalán 3-3 vadász áll rezzenéstelen arccal. A kísérőitek láthatóan nem tiltakoznak az ellen, hogy az idegennel menjetek./
Caridwen
Caridwen
Mesélő - Necradit és Holdfényes udvar moderátora

Hozzászólások száma : 414

Témanyitás by Vendég Hétf. Feb. 07, 2011 3:51 am

+Nem valami segítőkész nő, ahogy látom. Persze, lehet hogy csak azért ilyen morcos mert megzavartam a randevújukat.+ /Gondolkoztam el, míg a nő ásítozott. Azután flegmán odavetett nekem egy évszámot, mire lefagytam./
+2899? Ez most viccel velem?+ /Nem tudtam válaszolni, csak álltam ott mint egy rakás szerencsétlenség. És igaz, ami igaz, tényleg az voltam. Egy lány, aki a jövőbe került, és egy szörnyeteg lett. Azt hiszem, a felismerés, hogy már soha nem fogok tudni visszajutni a saját időmbe, már nem is vágott annyira mellbe, mint az eddig történtek./
+Szóval, hadd foglaljam össze! A jövőbe kerültem, megöltem egy macskát és egy szörny lettem. Életem fő célja ez volt, mit ne mondjak...+ /Zsörtölődtem magamban, amíg oda nem lépett hozzánk egy idegen./
+Honnan tudja ez a nevemet? És mit akar?+ /Váltogatják elmémben a kérdések egymást, majd egy kijelentést teszek./ +Ezek szerint ő Bettina.+ /Egy kicsivel később ráeszmélek, hogy még nem válaszoltam a feltett kérdésre./
- Igen, de miért kéne magával tartanunk?

(6)

A hozzászólást Svisys Senra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 09, 2011 4:25 am-kor.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Bettina Twerpsnoogy Szer. Feb. 09, 2011 3:17 am

/Ismét előbb beszéltem, mint gondolkoztam. Miért gondoltam, hogy megoldódik minden ha a képébe vágom, hogy több száz évet ugrott előre az időben? Már meg sem lepődtem mikor hirtelen egy újabb csapat vadidegen szólított a nevemen, hála a mai napnak ezt már megszoktam. Viszont megtudtam a másik lány nevét. Svisys. Vajon milyen lény lehet? Ránéztem, sötét haja, és hófehér bőrére. Azt hiszem joggal gondolhatom, hogy esetleg megint egy vámpírral akadtam össze. Egy ideig azon gondolkoztam, hogy akár megpróbálhatnék kereket oldani. A kávéházban történt kis kalandom óta kissé tartottam a vámpíroktól. Ekkor ránéztem az idegenekre. Mind férfi volt, és úgy láttam várnak valamire. Hallottam, hogy Svisys válaszol nekik:" - Igen, de miért kéne magával tartanunk?" Erre megint gondolkodás nélkül rávágtam:/
- Nem, nem tartok sehova, elegem van, hogy ide-oda cibálnak. És jobban teszed ha te sem mész. / szóltam oda Svisys-nek.

{59}
Bettina Twerpsnoogy
Bettina Twerpsnoogy
Átvett karakter

Hozzászólások száma : 35

Témanyitás by Caridwen Szer. Feb. 09, 2011 7:47 am

- Nos, talán mert másoknak szüksége van a segítségükre... vagy talán azért, mert a legtöbb ember segít, hogyha hívják, nem pedig a saját baján rágódik, ezzel sokak életét téve tönkre. Persze gondolom magát kicsit sem érdekli, hogy mi lesz az itt élőkkel, elvégre miért is érdekelné? /A férfi arca egyre vörösebb lesz, a szeme haragosan csillog. Aztán elsimítja a vonásait és elfordul./
- Elnézést, igazán nem akartam megsérteni a hölgyeket, mindössze fáj a tehetetlenség. De persze igazán nincs jogom megítélni mások tetteit. Ha nem akarnak követni, természetesen szívük joga, majd megoldom valahogyan... /Az arca fájdalmasan megvonaglik. Majd Sivyshez fordul./
- Az ön kérdésére a válasz az hölgyem, hogy a Ködös parkban lenne szükség az önök segítségére. Persze megértem azt is, ha nem jönnek velem.
Caridwen
Caridwen

Témanyitás by Bisur Csüt. Feb. 10, 2011 3:59 am

/Kiléptem hát a boltból, a csuklyás alak után, aki láthatólag nem épelméjű, kiszámíthatatlan. Csuklyáját fejébe húzta, nem volt kedvem követni egy ilyen ismeretlen helyen, egy ilyen ismeretlen fazont, de ha a néni ezt mondta, akkor ezt teszem/
+ Remélem már jön valami útbaigazítás, elvégre várnak vagy mi?! Ezt sem értem, meg azt sem miért kerültem ide, meg azt se miért egy ilyen alakkal, meg azt se ez hogy lehetséges. Sok hülye gondolta. De kell ez a sok hülye gondolat, hogy képbe legyek, hiszen ismerkedni kell még ezzel a világgal. Már ha nem álmodok vagy ilyesmi... +
/Körül pásztázom a várost és néha csak ámulok, mert ilyet nem mindennap láthat az ember, haladok előre Lester után és várom, hogy akik "ránk várnak" azokat megtaláljuk, vagy ők minket pontosabban/

(4)
Bisur
Bisur
Átvett karakter

Hozzászólások száma : 29

Témanyitás by Lester Csüt. Feb. 10, 2011 7:27 am

/A csuklya alól tekintgetek ki néha a járókelőkre. A járásom szokatlan szabadságérzetet ad most nekem. Nem tudom miért, lehet köze van hozzá az utca fényének. A kisugárzásának vagy akárminek. Közben azon gondolkodok, hogy melyik lehet a fő utca. Gondolom, ha ilyen könnyen bocsájtottak az irányába nem lehet túl messze és igen egyértelműen ki lehet szúrni. Ezzel a gondolattal meg is állok. Zsebbel a kézben kapom fel a fejem. Majd körbe kezdek nézelődni. Az utca forgalmát vizsgálom. Lehet-e az az, a bizonyos amit keresünk. Nem tudom miért keressük. De amíg nincs jobb dolgom, vagy akármilyen kilátásom talán megfelel egy fajta célnak. Így, nyújtom ki hirtelen a kezem, hogy megragadjak egy járókelőt és közelebb húzzam./
- Hol találom a fő utcát? - /Kérdezem határozottan. Ellent mondást nem tűrően és remélem a hirtelen, egyértelmű választ vagy, hogy valami vallathatót ragadtam ki a lények közül. Ergo nem egy hegyomlást. Mert ezzel nem igazán törődtem a pillanat hevében./

(5)
Lester
Lester
MF Tábor Staff

Hozzászólások száma : 25

Témanyitás by Caridwen Csüt. Feb. 10, 2011 8:43 am

*Bisur, Lester*

/A járókelő ijedten néz Lesterre, de hamarosan föltűnik egy fekete csuklyás köpenybe burkolózott alak.
Odalép hozzátok és biztos, ellenben valahogy hideg és monoton hangon megszólal./
- Engedje el azt a szerencsétlent, én kerestem önöket, és örvendek a találkozásnak.
/Hirtelen egy fegyver csöve fordul felétek és a világ elsötétül. Nem tudtok tenni semmit, látjátok a felvillanó fényt, majd érzitek a testeteket elárasztó zsibbadást. Még érzitek, amint a testetek a járdának ütközik, aztán a világ elsötétül./

*Folytatás és felébredés a Belső kertben. Razz*
Caridwen
Caridwen

Témanyitás by Bettina Twerpsnoogy Pént. Feb. 11, 2011 4:03 am

/Villogó szemekkel meredtem a férfira, ennek ellenére a szívem mélyén tudtam, hogy amit mondott majdnem, sőt mind igaz./
+Muszáj játszanom a sértődöttet még egy ideig, mert ha most bevallom, hogy igaza van, később úgy csap be, ahogy akar.+
-Én is segítek ha hívnak, csak azért kérdeztem meg...- +Na milyen mentséget találjak ki?+ -ööö..mert nem árt az óvatosság.
/Eszembe jutott, hogy eredetileg, még valamikor órákkal ezelőtt Seath házába terveztem menni, de hát annak a tervnek lőttek, mivel hirtelen mindenki bajba került, és mindegyik az én segítségemet kéri. Ráadásul a vizet is ideje lenne meglátogatni...
-Magukkal tartunk. Illetve én igen. Mint mondtam segítek, ha hívnak.

{60}

Bettina Twerpsnoogy
Bettina Twerpsnoogy
Átvett karakter

Hozzászólások száma : 35

Témanyitás by Tereus Pént. Feb. 18, 2011 3:16 am

/A Múzeumból kilépve, mélyen beszívóm a kinti hideg és friss levegőt. Hosszan nézem a csendben hulló hópelyheket./
+ Megnyugtató látvány a benti látványhoz képest. +
/Nézem a tovaszáguldó járműveket. A gondtalanul mászkáló lényeket. Szemem sarkából figyelem Ravent amikor elhalad mellettem. Csendben követem./
+ Remélem hamar végzünk ezzel... Nem szívesen bóklászom ezzel a hónom alatt. +
/Erősebben fogom meg a csomagot. Önkéntelenül is megropogtatom a vállam. A benti szolid és kommunikációra hajlamos testtartást hamar felváltja a megszokott durva és távolságtartó járás./
+ Jobban érzem magam ha nem akarnak mindenáron rajtam csüngeni az emberek és távol maradnak tőlem! Főleg most! +

{20}
Tereus
Tereus
Szeráf

Hozzászólások száma : 198

Témanyitás by Raven Raymore Vas. Feb. 20, 2011 6:38 am

/Kissé bágyatagon követem az angyalt ki a Múzeumból. Úgy érzem, mintha lebegnék, a testemet mintha nem rám szabták volna. Nagyon fura és kellemetlen érzés.
Az ózonszag pedig bevette magát a ruhámba, eláraszt teljesen és képtelen vagyok menekülni tőle./

+ Oké, nem lesz semmi baj... segítek a sárkánynak, aztán békén hagy....

- A teleportkapu felé menj angyalka!

/vetettem oda csípősen a másiknak, ezzel is csökkentve a feszültségem, habár az az igazság, hogy még a piszkálódás sem segített igazán.
Kikerültem néhány embert, igyekezve tartani a lehető legnagyobb távolságot, de nem igazán ment, néha még a szárnyamhoz is hozzáértek, ami bosszantott. Idegesen törtem utat a teleportkapu felé./

+ Jobb lesz minél előbb letudni ezt az akciót!

(87)
Raven Raymore
Raven Raymore
Kerub

Hozzászólások száma : 151

Témanyitás by Alyara Nirois Szomb. Ápr. 02, 2011 10:11 pm

/A könnyeimmel küszködtem, de nem hagytam, hogy bárki gyengének lásson. Kezemben szorongattam Tédien levelét. Tudom, hogy jót akar, hogy aggódik értem, de hogy kérhet valaki ilyet? Elhagyni szegény Frot? Aki még saját magát sem találja meg, nemhogy valami biztonságos menedéket?
Észre sem vettem, hogy kitavaszodott. Mintha több hónapot üldögéltem volna ment a Kávéházban falatozással ütve el az időt.
Össze voltam zavarodva. Hogy tűnhet el ennyi mágus? Persze nyílt titok volt, hogy a vámpírok rettegnek a nekromantáktól, mert ők a holtakat képesek irányítani. Bizonyára valami nagyszabású terven dolgoznak amivel az uralmuk alá vonhatják a világot...
Sötét gondolataim közepette észre sem vettem a csodaszép virágokat, amik az út mentén nőttek. Beleszagoltam a friss levegőbe, méz és vanília illat terjengett. Ragyogó mosolyra húztam a szám, és leültem a földre, egyenest egy virággal szemben. Békésen néztem. Abban a pillanatban semmitől sem féltem, csak a virág volt, és én, meg az a lélegzetelállító illat.
El is felejtettem, hogy Polimetronba kéne mennem...

(59)
Alyara Nirois
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967

https://mystical-future.hungarianforum.com

Témanyitás by Vendég Szomb. Ápr. 02, 2011 11:41 pm

+ Ezt az idegesítő öregasszonyt remélem nem látom többé! Mit papol nekem?! Ami még ennél is idegesítőbb, az a ronda hülyegyerek, aki az ablaknál szórakozik! Most, hogy ittam vért, már nem érzem azt, hogy bántani akarnám ezt a lurkót, had szórakozzon, engem nem érdekel! Ami viszont nagyon is érdekel, az a gyönyörű lány, ott mögötte. Hirtelen megint valami furcsa érzés fog el! Ki akarom inni a vérét! Meg akarom ízlelni! Nem bírom ki, muszáj odamennem!
/ Kilépek a boltból, arrébb teszem a gyereket, ha esetleg útban lenne, majd odamegyek a lány mellé, és a kezembe veszem a legszebb virágot, amit meglátok: /

- Milyen csodálatos, ugye?

/ Mondom, és a lányra mosolygok. /

(2)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Alyara Nirois Szomb. Ápr. 02, 2011 11:58 pm

/Feltekintettem. Fölöttem egy magas férfi ágaskodott, majd lehajolt, és megjegyzést tett az egyik virágra./
- Milyen igaz... /mosolyogtam rá félénken. Szemem azonban rezzenéstelen maradt. Túlságosan is le voltam sokkolva. A virág hatása elmúlt, én ott voltam megint ijedten./
- Mit csinálok? /motyogtam magam elé, majd felálltam. Idegesen pillantottam a férfi világosbarna szemeibe./ Nekem Polimetronba kell mennem! Most! Azonnal!
/Esküszöm, majdnem el kezdtem sírni. Tessék! Végre találkoztam egy szimpatikus fiatalemberrel, aki nem akar azonnal letámadni mindenféle államügyekkel, és teendőkkel, erre jól leírom magam előtte...
Túlságosan is sok minden történt az elmúlt percekben. Kell valamennyi idő, míg feldolgozom azt a tényt, hogy mostantól egyetlen egy nekromantával sem érintkezhetek. Főleg nem egy bizonyos nektomantával. Amíg minden biztonságos nem lesz újra.
Visszarogytam a földre, és megint beleszagoltam az egyik virágba./

(60)
Alyara Nirois
Alyara Nirois

Témanyitás by Vendég Vas. Ápr. 03, 2011 1:07 am

+ A lány idegesnek látszik. Remélem, hogy nem rám mérges!
/ Lehajolok mellé, beleszagolok az egyik virágba, majd azt mondom : /

- Valami gond van? Ugye nem zavarlak?

/Ha befejeztem, a szemébe nézek, és a vállára teszem a kezem./

(3)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Alyara Nirois Vas. Ápr. 03, 2011 1:26 am

/Közelesége kicsit megijesztett, de hagytam, hogy kezét a vállamon tartsa. Aztán felöltöttem diplomatikus arckifejezésemet. Semmi köze hozzá, hogy hogy érzek. Legyen ez az én titkom!/
- Nem, nincs semmi probléma, egyszerűen csak elúsztam a teendőimmel /mondtam kedvesen. Mindig is büszke voltam arra, hogy olyan hangulatot tudtam magamra erőlteti, amilyet a helyzet megkívánt./
- Nem lenne kedve esetleg bemutatkozni? /kérdeztem bájosan az ifjútól, majd tekintetem elfordítottam róla, és lecsuktam lélektükreimet./

(61)
Alyara Nirois
Alyara Nirois

Témanyitás by Vendég Vas. Ápr. 03, 2011 5:55 am

+ A lány elég furcsán viselkedik. Leveszem a kezem a válláról, remélem, hogy nem sértettem meg vele. A nevem? Nem tudom! Ki vagyok én egyáltalán? Olyan zavaros itt minden! Belenézek a lány szemébe, és amit ott látok, az elképesztően bizar: a szemében vörös betűk vannak. Oda összpontosítok, majd próbálom kiolvasni: Dante Dellorque... ez van beleírva!

- Dante Dellorque vagyok! És benned kit tisztelhetek?

/ Nézek a lányra, miközben végig rá mosolygok,és a szemében lévő feliratot bámulom. /

(4)

Vendég
Vendég

Témanyitás by Alyara Nirois Vas. Ápr. 03, 2011 6:36 am

/Furcsán vizslatta a szemeimet, majd bemutatkozott. Nem gondoltam volna, hogy azonnal letegez. Ebből látszott, hogy nem tudta, ki vagyok.
Fellélegeztem. Nem jelentetett rám veszélyt. Legalábbis úgy nézett ki. Ki tudja, lehet, hogy a következő pillanatban előugrik belőle egy vérfarkas.
Gyengéden visszamosolyogtam rá, és én is bemutatkoztam./
- Alyara Nirois. Örülök, hogy megismerkedtünk.

(62)
Alyara Nirois
Alyara Nirois

Témanyitás by Vendég Hétf. Ápr. 04, 2011 2:10 am

+ Alyara... milyen csodálatos név! Nem bírok várni, valamit lépnem kell!

- Őőőő... izé... új vagyok a városban, és nem ismerem a járást! Tudnál mutatni egy helyet, ahol csillapíthatnám a szomjúságomat?

/Nézek rá, ám most már szélesebb mosollyal. Remélem segít nekem!

(5)

>>*moderálta OldMan*<<
Idéznék a szabályzatból:
5. Egy hozzászólásnak a játékban minimum 6 mondatból kell állnia, de szép, tartalmasak legyenek! Nem azt mondjuk, hogy minél hosszabb, annál jobb, de látszódjon, hogy igényesen van megírva a hsz.

Ezt vedd figyelembe a jövőben, kérlek!
OldMan

Vendég
Vendég

Témanyitás by Alyara Nirois Kedd Ápr. 12, 2011 5:05 am

- Természetesen /mosolyogtam vissza rá./ Ha rám hallgatsz, a Kávéházba mész, ám az eléggé csúfolt hely. Van erre felé valahol egy teázó is, bár még csak a szóbeszéden keresztül ismerem, nem voltam ott sohasem.
/Elhalkult a hangom, majd szégyenlősen hozzátettem:/
- Bár az is igaz, hogy összesen fél éve ismerkedtem meg H'Sekirattal.
/Körbenézem, keresve valami utat, ami esetleg a bizonyos teázó felé vezethetett./
- Nem tudom... Nem tudom, merre van.
/Élesen bevillant Tédien levele, mire felkaptam fejem, és idegesen tördelni kezdtem a kezemet./
- Az a helyzet.. hogy nekem sürgősen el kéne sietnem Polimetronba bizonyos hivatalos ügyek elintézése végett. Ha szeretnél, elkísérhetsz, ott legalább ismerek egy jó helyet. Mit gondolsz?

(63)
Alyara Nirois
Alyara Nirois

Témanyitás by Vendég Kedd Ápr. 12, 2011 6:30 am

+ Nem rossz ötlet, bár fogalmam sincs, mi az a Polipmetró. Ezért a lányért azonban a világ végére is elmennék! Remélem, hogy nem akar csapdába csalni... Tényleg: mi van ha tudja, hogy mi vagyok? Bár ezt kétlem, hiszen még én sem tudom igazán!

- Hát, ha nem zavarlak, szívesen elkísérnélek! Még sosem jártam arrafelé, de biztos jó lehet!

/Mondom mosolyogva/

Vendég
Vendég

Témanyitás by Alyara Nirois Szer. Ápr. 13, 2011 1:21 am

- Rendben, akkor máris indulhatunk! /mosolyogtam rá vidáman, és a teleportkapuk felé vettem az irányt. Élveztem, hogy nem tudja, ki vagyok, hogy nem kell a formalitásokkal foglalkoznom. Persze, ez a tény egy kicsit aggasztó volt, de ráértem ezzel később is foglalkozni.
Körülöttünk a virágok édes illata terjengett, a hó már sehol sem volt. Feltekintettem a kék égre, ahonnan a nap sugarai dárdaként döfték át a fehér felhőket, kik uralmára törtek.
Elmerengtem, vajon milyen is lenne most felszállni, repülni egy kicsit, de aztán a mellett lépkedő férfira vetettem smaragd pillantásom, és inkább úgy döntöttem, mellette maradok, elvégre én kértem meg arra, hogy jöjjön velem.
A Fősugárút igencsak forgalmas volt ezen a napon, a járművek ide-oda cikáztak félelmetes sebességgel, egy pillanatban majdnem el is ütött egy. Az utas kiszólt, balszerencséjére a céhembe tartozott./
- Elnézést, tisztelendő nővér! /kiáltotta utánam remegő hangon, de én csak legyintettem, és folytattam utamat csendesen, mert nem tudtam miről beszélgetni társammal. Különben sem voltam csevegő hangulatban, amikor fejem fölött úgy kavarogtak a sötét felhők, mintha egy hatalmas örvény mélyére pillanthattam volna bele. Meg is szédültem a gondolattól, hogy bármelyik pillatatban rám ugorhat négy-öt vámpír, akik az életemre pályázhatnak, vagy céljuk az lenne, hogy addig kínozzanak Necradit vérmezein, amíg színt nem vallok Fro hollétéről./
- Mihamarabb Polimetronba kell érnem! /sóhajtottam rémülten, majd megszaporáztam lépteim./

(64)
Alyara Nirois
Alyara Nirois

Témanyitás by Caridwen Kedd Ápr. 26, 2011 12:29 am

* Lathspell Solannis*

Ahogy kilépsz a boltból hihetetlen látvány tárul eléd. A város meseszép és mindenfelé virágok nyitogatják a szirmaikat. A kellemes illat beveszi magát az orrodba és mintha egyik éhség gerjesztené a másikat, hirtelen arra leszel figyelmes, hogy egyre éhesebb és éhesebb vagy... Valami mélyról feltörő intenzív éhség ez, mintha már hetek óta nem ettél volna semmit.
Aztán hirtelen meghallasz még valamit csengettyűk csilingelése és lágy bársonyos énekhang. Ahogy abba az irányba fordulsz, meglátsz egy csodaszép lányt. Fölfigyelsz a hangjára, ami egészen hipnotikus, habár a nyelvet nem érted, amin beszél. A lábai körül egy kölyökkutya szaladgészik a szájában egy kalappal. Néhányan pénz dobnak bele. Még fel sem ucsódsz, a kis eb a lábadnál cövekel le és nagy bociszemekkel néz rád, két lábon állva a kalappal egyensúlyozva.
Caridwen
Caridwen

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.