Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Merlin elveszett tárgyai - A főnix tolla
+5
Fiona Freefall
Naryky Charygyen
Hirig
Rabraquat
Mira
9 posters
Mystical Future FRPG :: Fórum :: Kalandok :: Lezárt kalandok
4 / 7 oldal
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Merlin elveszett tárgyai - A főnix tolla
Nem feltétlenül. Egyszerűen csak olyan dolgok zajlanak a háttérben, amik... nos, megemlíthetők. Ne aggódjatok, meg fogjátok találni az öreget, én minden esete javasolnám, hogy a helyszínleírásokat, vagy legalábbis a városleírásokat tekintsétek meg, az mindig bejön.
(Itt jegyezném meg: ha rossz felé is mentek, és egy kicsit kóvályogtok a városokban, úgy egyrészt tovább élvezhetitek a társaságot, másrészt a hsz-szám is növekedni fog. )
(Itt jegyezném meg: ha rossz felé is mentek, és egy kicsit kóvályogtok a városokban, úgy egyrészt tovább élvezhetitek a társaságot, másrészt a hsz-szám is növekedni fog. )
Engedelmetekkel ide is beírom:
A sorrend, ha valaki elfelejtette volna (pl. én is ).
Naryky Charygyen írta:
Majd újra:
- Naryky
- Rab
- Fiona
- Kira
- Hirig
A sorrend, ha valaki elfelejtette volna (pl. én is ).
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Engedelmetekkel megvárnám most már farkasunk és vámpírkánk visszatérését!
Rendben... már ha nem haladja meg a 2napos intervallumot...szeretnék végre Tereussal is játszani és haladni a kalandban is...
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Mira írta:Engedelmetekkel megvárnám most már farkasunk és vámpírkánk visszatérését!
Ma estére/hajnalra ígérhetem magamat, annál hamarabb esélytelen, akármennyire is sürgető lenne.
Szerintem belefér... nekem legalábbis mindenképpen. Viszont akkor ajánlok egy ideiglenes cserét Kira és Fiona közt és akkor ha Kira tud írni ma Fiona előtt, akkor végül is lemegy egy újabb kör, Hirig biztosan írni fog.
Kedves mindenki!
Szeretném felhívni a figyelmetek arra, hogy akit keretek NEM A TELEPORTKAPUNÁL VAN! Nem tudom, hogy minek hoztátok be, de legalább most kellően kiakadtam.
Ehh. Elnézést a kirohanásért. Ne mozgassatok NJK karaktereket, legfeljebb úgy, ahogy Rab: megkérdez valakit, akinek a külső leírását sem adja meg, tehát eldönthetem, hogy mit akarod kezdeni vele.
Ne őrjítsetek meg!
Szeretném felhívni a figyelmetek arra, hogy akit keretek NEM A TELEPORTKAPUNÁL VAN! Nem tudom, hogy minek hoztátok be, de legalább most kellően kiakadtam.
Ehh. Elnézést a kirohanásért. Ne mozgassatok NJK karaktereket, legfeljebb úgy, ahogy Rab: megkérdez valakit, akinek a külső leírását sem adja meg, tehát eldönthetem, hogy mit akarod kezdeni vele.
Ne őrjítsetek meg!
Rab hozta be... ne minket szidj le
Hirig- Valódi pille
Nem is arra gondoltam hanem, hogy egyszerűen behozott...
Hirig- Valódi pille
Én biztattalak Titeket arra, hogy nyugodtan kérdezősködjetek!
Mindegy, téma lezárva. Óvatosan az NJK-kal.
Mindegy, téma lezárva. Óvatosan az NJK-kal.
Esetleg egy KM-i hsz?! Úgy tűnik, hogy Kiráéra még sokat kell várni... :S
Hirig- Valódi pille
Naryky, kérlek, ne csináld azt, amit anno Kira! NE irányítsátok az NJK karaktereimet!
Naryky, kérlek írd újra a reagodat! A többieket megkérném, hogy ne reagálják le Omril (az Alakváltónk által szájába adott) szavait!
Naryky, kérlek írd újra a reagodat! A többieket megkérném, hogy ne reagálják le Omril (az Alakváltónk által szájába adott) szavait!
Halkan megjegyzem, hogy ha egy ájulásos kihűlésest hirtelen meleg helyre viszel, mindenféle érrepedést meg akár halált is okozhatsz.
Azért bízzunk benne, hogy a tündérek (főleg egy bizonyos) bírják az igénybevételt.
Azért bízzunk benne, hogy a tündérek (főleg egy bizonyos) bírják az igénybevételt.
N
Rabraquat ezzel nincs tisztában, a tündérek meg biztos kibírják
Fiona Freefall írta:Halkan megjegyzem, hogy ha egy ájulásos kihűlésest hirtelen meleg helyre viszel, mindenféle érrepedést meg akár halált is okozhatsz.
Rabraquat írta:NFiona Freefall írta:Halkan megjegyzem, hogy ha egy ájulásos kihűlésest hirtelen meleg helyre viszel, mindenféle érrepedést meg akár halált is okozhatsz.
Vagy pedig a tündérkénk úgy fog kinézni, mint az eper amit most olvasztottál ki fél év fagyasztásból. Nem szép látvány, és kicsit szottyos.
Vendég- Vendég
Mira írta:Naryky, kérlek, ne csináld azt, amit anno Kira! NE irányítsátok az NJK karaktereimet!
Elég lett volna privátban szólni, pláne, hogy eleve jeleztem feléd, hogy valószínűleg hibáztam. A nyilvános megaláztatásból legközelebb nem kérek.
Nemesis- Mesélő - H'Sekirat, Vhinudrat és Anolgelis moderátora
- Hozzászólások száma : 140
A tündérke nem fog nagyon elvérezni... csak nagyon nem fog neki jót tenni a dolog... ez van...
Naryky: nem látom, hogy hol van nyilvános megaláztatás... nem gondolod, hogy túlreagálod a dolgot?!
Naryky: nem látom, hogy hol van nyilvános megaláztatás... nem gondolod, hogy túlreagálod a dolgot?!
Hirig- Valódi pille
Fenrir írta:Rabraquat írta:NFiona Freefall írta:Halkan megjegyzem, hogy ha egy ájulásos kihűlésest hirtelen meleg helyre viszel, mindenféle érrepedést meg akár halált is okozhatsz.
Vagy pedig a tündérkénk úgy fog kinézni, mint az eper amit most olvasztottál ki fél év fagyasztásból. Nem szép látvány, és kicsit szottyos.
Nem fagyott jégkockává azért... Amúgy is varázslény, azok meg jobban bírják Nem sima erük van,hanem ami bennük van az: tünd-ÉR
Rab ez a szóvicc nagyon car volt... XD
Ha jobban bírják akkor ezt felellene valahova jegyezni... attól, mert varázslény még nem feltétlenül bírja jobban... különben is nagyon kicsi a termete... szerintem előbb fog megfagyni mint egy ember... ezért is írtam így a hsz-mat is...
Ha jobban bírják akkor ezt felellene valahova jegyezni... attól, mert varázslény még nem feltétlenül bírja jobban... különben is nagyon kicsi a termete... szerintem előbb fog megfagyni mint egy ember... ezért is írtam így a hsz-mat is...
Hirig- Valódi pille
Imádok rossz szóvicceket gyártani Nekem tetszenek Amúgy meg az-ÉR nem fagysz meg, mert csak. Az én kabátomban szobahőmérséklet van, de lehet annyira intelligens a ruha, hogy fokozatosan melegít fel... ki tudja... (be is írom a leírásába )
Hirig írta:Pár napig nem leszek elérhető... nem tudom még pontosan meddig... a tündérkét kifektetem, nyugodtan vihetitek tovább ájult és magatehetetlen formában lesz míg vissza nem térek...
Max. leadjuk Hiriget a kaland végén egy tündér kórházacskába. Feltéve, hogy addig befejezzük. XD
Nemesis- Mesélő - H'Sekirat, Vhinudrat és Anolgelis moderátora
- Hozzászólások száma : 140
Kb meg fog addig halni még egy jó párszor, mire a kalandnak vége lesz. xD
Hm..., kár, hogy tilos spoilereznem.
Hm..., kár, hogy tilos spoilereznem.
Kira, nagyon kérlek! Ha már eldöntöttük azt a k***a sorrendet, akkor, kérlek tartsd be!
- Naryky
- Rab
- Fiona
- Kira
- Hirig
Te Hirig után jössz. Mikor a mesélő zárja a sort, akkor újra én jövök, nem Te... Ne bontsd meg a sorrendet, ha már egyszer létrehoztuk!! Nem azért jött létre, hogy mások semmibe vegyék. Pláne úgy, hogy pl. az én karakterem még cselekszik a másik helyszínen.
- Naryky
- Rab
- Fiona
- Kira
- Hirig
Te Hirig után jössz. Mikor a mesélő zárja a sort, akkor újra én jövök, nem Te... Ne bontsd meg a sorrendet, ha már egyszer létrehoztuk!! Nem azért jött létre, hogy mások semmibe vegyék. Pláne úgy, hogy pl. az én karakterem még cselekszik a másik helyszínen.
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Merlin elveszett tárgyai - A jádekő
» Merlin elveszett tárgyai - A medál 1. rész
» Elveszett rokon
» Merlin
» Merlin elveszett tárgyai - A medál 1. rész
» Elveszett rokon
» Merlin
Mystical Future FRPG :: Fórum :: Kalandok :: Lezárt kalandok
4 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.