Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Merlin elveszett tárgyai - A főnix tolla
+5
Fiona Freefall
Naryky Charygyen
Hirig
Rabraquat
Mira
9 posters
Mystical Future FRPG :: Fórum :: Kalandok :: Lezárt kalandok
3 / 7 oldal
3 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Merlin elveszett tárgyai - A főnix tolla
Ajajajjj, a Sorsok Sötét Szövője nincs ott valahol és máris kitör a káosz... jellemző...
Nah, csak vicceltem, a lényeg annyi, hogy értem, mi a bajod Naryky, de az a véleményem, hogy sajnálatos módon a legtöbb embernek sajna nincs mindig ereje arra, hogy másokra is teljesen odafigyeljen (sajnos gyakran nekem sincs) azt hiszem mindenki értette nagyjából mire akarsz rávilágítani és én részemről majd igyekszem is figyelni, ahogy szerintem mindenki, hogyha ez neked ennyire rosszul esik.
Aztán ne aggódj, ha eljuttok hozzám mindenki kap pénzt, hatalmat, és egyenlőséget, persze csak aki túléli... Szóval vészeld át a Karácsony kellemetlen részét (amiben jelenleg én is tobzódom) és újult erővel az emberi figyelmetlenségre fittyet hányva szeresd felebarátaid, mint önmagad, és bocsáss meg nekünk most az egyszer.
(Tudom hülye vagyok, bármi, amit írtam felhasználható ellenem, csak legyetek happyk kicsit. )
Nah, csak vicceltem, a lényeg annyi, hogy értem, mi a bajod Naryky, de az a véleményem, hogy sajnálatos módon a legtöbb embernek sajna nincs mindig ereje arra, hogy másokra is teljesen odafigyeljen (sajnos gyakran nekem sincs) azt hiszem mindenki értette nagyjából mire akarsz rávilágítani és én részemről majd igyekszem is figyelni, ahogy szerintem mindenki, hogyha ez neked ennyire rosszul esik.
Aztán ne aggódj, ha eljuttok hozzám mindenki kap pénzt, hatalmat, és egyenlőséget, persze csak aki túléli... Szóval vészeld át a Karácsony kellemetlen részét (amiben jelenleg én is tobzódom) és újult erővel az emberi figyelmetlenségre fittyet hányva szeresd felebarátaid, mint önmagad, és bocsáss meg nekünk most az egyszer.
(Tudom hülye vagyok, bármi, amit írtam felhasználható ellenem, csak legyetek happyk kicsit. )
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Naryky, ha tudtam volna, hogy ilyen rosszul esik természetesen nem hagylak ott. Tanulva hibámból, többé ilyen nem teszek se veled sem senkivel.
A karácsony borzasztó lesz! Már előre tudom! De nektek sok boldogságot!
A karácsony borzasztó lesz! Már előre tudom! De nektek sok boldogságot!
Vendég- Vendég
Naryky, ezúton én is elnézést szeretnék kérni, amiért nem vártalak meg Titeket! Az a helyzet, hogy tisztára izgultam már, mert ugyebár ez az első kaland...
Belátom, tényleg meg kellett volna várnunk, de ez most már így alakult...
Karácsony? Vicces lesz, betegen fogom megünnepelni a szülinapommal együtt. Oh, yeah!
Belátom, tényleg meg kellett volna várnunk, de ez most már így alakult...
Karácsony? Vicces lesz, betegen fogom megünnepelni a szülinapommal együtt. Oh, yeah!
Nincs harag senkivel sem. Csak nehezményeztem a helyzetet. Nem szeretnék én lenni az a kicsi emberke, akit mindig eltaposnak... elvégre nem játszom tündibündivel... (Bár, ilyen vérmérséklettel, lehet, hogy lábtörlővel kellett volna jönnöm... )
Alya, egyébként nem kell izgulni. Mindenki örül annak, hogy mesélsz és alig várja, hogy végre okoskodhasson a versike felett ^^
Alya, egyébként nem kell izgulni. Mindenki örül annak, hogy mesélsz és alig várja, hogy végre okoskodhasson a versike felett ^^
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
Köszönöm. Bevallom, ez az első oldal, ahol ilyen népes csoportnak mesélek, azelőtt egy-két ember volt csak kapható a meséimre. Szóval valójában ez az első nagy kalandom, de tervezek még egy párat, meg menet közben fejlődök is.
Akkor majd a tündibündit eltaposhatjátok...
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Majd magas szinten csinálok neked táncoló tündérelementált és táncolhattok Hirig
Na ez miért jutott eszembe...
Na ez miért jutott eszembe...
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Azt előttem szóló írta hogy nem szeretik ha eltapossák és hogy én játszom pixivel... ergo engem ellehet...
Hirig- Valódi pille
Hmm, lehet (-1 kakaó )
Tündérke: én értettem mire írtad, de majd én megvédem a szövetségesemet
Adminka: na jó, kapol !
Adminka: na jó, kapol !
Könnyebb lenne ha inkább kiiktatnál, nem kellene annyi felé bájolognod...
Hirig- Valódi pille
Hogy engem osztanak?Alyara Nirois írta:Pedig én kifejezetten élvezem.
Hmmm..így könnyű kibújni a felelősség alól...jól csinálod
Nos, a következő helyzet alakult ki: elindultatok! Olvastam Lyn kaland-szabályzatában, hogy csak a mesélő engedélyével lehet elhagyni a helyszíneket. Szóval engedélyezem, hogy szabadon mozoghassatok a világban! Nyugodtan kérdezősködjetek NKJ-któl, ha rossz fele mentek, majd úgyis terelgetlek Titeket.
Hirig írta:Azt előttem szóló írta hogy nem szeretik ha eltapossák és hogy én játszom pixivel... ergo engem ellehet...
Hmm, na, megint egy félreértés. Nem azt írtam, hogy téged lehet eltaposni. Fene akar téged eltaposni, ezt már mondtam ezerszer! Lábtörlőnek semmi baja sem volt azzal, hogy gondolatban már megnyúztam és leterítettem az ágyam mellé.
Tündérhercegecskéből pedig csinálunk majd hajolgatós babát. Bedobsz 20.000 MŁ-t máris mélyen meghajol előtted. XDLOL A Vampürékről pedig most nem ejtek szót. Ehehehehe..
A tündéreket ámblok lehet eltaposni, mivel olyan kicsik. Tehát a szövegkörnyezetben a szó egy költői elem volt. (És megjegyzem pár reaggal korábban még te magad írtad, hogy parázol, hogy eltaposnak. Senki se akar téged eltaposni. )
( Egyébként meg, egy jó tanács mindenkinek: Ne mássz az ember lába alá és akkor nem leszel talp alá való. Rájöttem, az írek miért tanultak meg steppelni... XDLOL )
Emlékezzetek Babszem Jankóra És az Égig érő paszulyra... és Atomantira... És minden apróságra, amit nem tapostak végül el...
(Ui.: Igen, tudom, én jövök a játékban... Már megírtam a reagot csak átnézem. ^^)
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
No comment...
Hirig- Valódi pille
Ide is kiírom, hogy Kira NJK mostantól, ha nem tudtok írni, akkor szóljatok előre, és viszlek tovább Titeket! Pörögjünk, emberek! ^^
Annyit szeretnék még mondani, hogy ha valakit nem említek meg a hsz-ekben, az nem azt jeleni, hogy nem fontos a személy, egyszerűen csak azt, hogy a cselekmény szempontjából a leírtakra kell felhívjam a figyelmetek!
Annyit szeretnék még mondani, hogy ha valakit nem említek meg a hsz-ekben, az nem azt jeleni, hogy nem fontos a személy, egyszerűen csak azt, hogy a cselekmény szempontjából a leírtakra kell felhívjam a figyelmetek!
ergo a patkányképű fontos...
Hirig- Valódi pille
Ezt azért nem hangsúlyoznám ennyire ki... Egyszerűen csak megindulnék utána
Mindenesetre asszem most ismét kezdődik a kör... Naryky drága, lennél szíves?
Mindenesetre asszem most ismét kezdődik a kör... Naryky drága, lennél szíves?
3 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Merlin elveszett tárgyai - A jádekő
» Merlin elveszett tárgyai - A medál 1. rész
» Elveszett rokon
» Merlin
» Merlin elveszett tárgyai - A medál 1. rész
» Elveszett rokon
» Merlin
Mystical Future FRPG :: Fórum :: Kalandok :: Lezárt kalandok
3 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.