Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Első találka
+5
Fiona Freefall
Naryky Charygyen
Rabraquat
Lynarin Seeragic
Alyara Nirois
9 posters
4 / 5 oldal
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Első találka
Naryky Charygyen írta:A jelenlegi legtámogatottabb időpont az:
január 29. (szombat) - 12 és 18 óra között
Nekem is pörfikt.
Én is a békére szavazok, nem szeretem, ha az arcomba ülnek. Az alkohol nélkül is tökéletesen kibírom, inkább a kakaóra szavazok, egyértelműen.Naryky Charygyen írta:Milyen lenne az ideális helyszín? Zajos fapados, vagy nyugodt barlang? Előbbiben szolgálnak fel alkoholt, utóbbiban nem. (Gondolom nem részegedni szeretnénk. Egyébként se támogatnám, az énekre és a sportra való tekintettel.) Teázó, kávézó, italozó? Mennyire engedhetjük anyagilag el magunkat? (Inkább csak ötszáz körül fogyasztanánk egy kancsó teát? Esetleg háromszáz körül innánk egy forró kakaót? Vagy inkább egy kétszáz-háromszáz körüli sört dobnátok be?)
Naryky Charygyen írta:Mi lenne a program? Csak ismerkedni szeretnénk, vagy szerezzek (szerepjátékos) társasjátékot, esetleg Solo/Uno-t?
Szerintem is beszélgessünk, esetleg lehet hozni valami egyszerűbb játékot, ha esetleg megunnánk egymás fejét, vagy elunnátok az én zargatásom.
Én kb fél óra alatt otthon vagyok, de ezt a részt szerintem nem is nekünk írta a Nagyfőnök.Naryky Charygyen írta:Éjszakázás: Egyenlőre úgy néz ki, hogy kényelmetlen szállást biztosan tudok biztosítani. Hálózsák használata kötelező! Kényelmeset (ággyal) csak kivételes esetben (ha a lakótárs nincs otthon). Sőt, a Budapesten éjszakázóknak talán tudnék másnapra egyalkalmas szerepjátékot leszervezni, WoD vagy M* kivitelben.
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
29. eddig jó.
Nyugodt barlang, 500-600 ft körül, és ha tea nem is, KAKAÓ mindenképp!
Én a szerepjátékkal nem próbálkoznék, lévén, hogy mi, itt a picik, még sosem játszottunk normális live szerepjátékokat, én a világokat sem ismerem. De azért viszek Munchkint.
Éjszakázni nekem nem kell, otthon vagyok hipp-hopp, de úgyis elmegyek 8 óra körül, mert terror van nálunk.
Én a szerepjátékkal nem próbálkoznék, lévén, hogy mi, itt a picik, még sosem játszottunk normális live szerepjátékokat, én a világokat sem ismerem. De azért viszek Munchkint.
Éjszakázni nekem nem kell, otthon vagyok hipp-hopp, de úgyis elmegyek 8 óra körül, mert terror van nálunk.
Alyara Nirois írta:29. eddig jó.
Kb. 18 h-ig leszünk el.
Munchkint hozhatod
És nem szerepjáték live, hanem asztali. A kettő között éles különbségek vannak.
Nemesis- Mesélő - H'Sekirat, Vhinudrat és Anolgelis moderátora
- Hozzászólások száma : 140
Jólvan, jólvan. Én csak az frpg-hez értek.
Laila Finisse- Vérszolga
- Hozzászólások száma : 147
Nekem mind1 mit csinálunk az emberek a lényeg. Nálunk nincs akkor a szigor de telefont dobnom,kell ha sokáig leszünk. Bp. bármely pontjáról otthon vagyok legkésőbb egy óra alatt, tehát mindegy hol. Alkohol vagy kakaó? mindegy!
A29.-e a legjobb eddig. Vége lesz minden vizsgának. :S
A29.-e a legjobb eddig. Vége lesz minden vizsgának. :S
Vendég- Vendég
Na, részemről okés a január vége. Akár egy asztali játék is belefér estére/másnapra.
Megpróbálok szállást intézni magamnak, ha nem sikerül visítok.
Megpróbálok szállást intézni magamnak, ha nem sikerül visítok.
Vendég- Vendég
Én hazaértem. És ki sem tagadtak, szóval egyenlőre nem költözöm.... Habár anyám beharangozta, hogy többet nem mehetek sehová, de no problemo, holnapra kialussza.... XD
Szóval én is jövök legközelebb is, és nagyon jó volt. (Leszámítva a fárasztó vicceket, már érzem a hatásukat... )
Szóval én is jövök legközelebb is, és nagyon jó volt. (Leszámítva a fárasztó vicceket, már érzem a hatásukat... )
Kissé átfagyva de hazaértem! Marha jó volt ez a nap, remélem senkit sem sikerült túlságosan kiakasztani.
Mellesleg 3pont Rab-bátyónak a szörnyű-szóvicc-áradatért.
Kölyökgólya, jó helyre vittél minket! Megjegyeztük!
És hát a három bájos kishölgynek pedig csókolom a kicsi kacsóját, és remélem legközelebb is találkozunk.
Mellesleg 3pont Rab-bátyónak a szörnyű-szóvicc-áradatért.
Kölyökgólya, jó helyre vittél minket! Megjegyeztük!
És hát a három bájos kishölgynek pedig csókolom a kicsi kacsóját, és remélem legközelebb is találkozunk.
Vendég- Vendég
Hm... Lyn, be vagyunk harangozva bájosnak. Szerintem meg kéne kínoznunk őket....
Na, de máris nyitom a második találka topicot! (Oda ezzel a talival kapcsolatban ne nagyon írjatok, ez a téma még egy hétig nyitva marad! ^^)
Na, de máris nyitom a második találka topicot! (Oda ezzel a talival kapcsolatban ne nagyon írjatok, ez a téma még egy hétig nyitva marad! ^^)
Szerintem jó volt. Anyámnak szimpatikusak voltatok. Így rám is számíthattok legközelebb!
Vendég- Vendég
Alyara Nirois írta:Hm... Lyn, be vagyunk harangozva bájosnak. Szerintem meg kéne kínoznunk őket....
Bájosnak?? Huh, ez valóban megtorlást kíván... azt hiszem farkashúst vacsorázok.
Alya mit szólsz a farkaspástétomhoz? Esetleg egy lupuscsülök?
Rendben, ebben az esetben megkeresem a receptet, aztán neki is állhatunk a hozzávalók beszerzésének.
Gondolom először is egy várfarkasra lenne szükségünk. Kedves Ferir éppenséggel megteszi. Milyen kellemes módszerrel vadásszuk le, nővérkém?
Oh, hogy ez milyen remek ötlet hugikám! Látod, nekem eszembe sem jutott volna, hogy pont van kéznél megfelelő alapanyag... mily szerencsés körülmény, hogy felhívtad rá a figyelmem.
Levadászni? Hmmm... nézzük csak nézzük.... valami kellemesen fájdalmas édesen kegyetlen finom módszerrel... valami elegáns mégis kegyetlen... hmm... szólj ha eszedbe jut valami.
Levadászni? Hmmm... nézzük csak nézzük.... valami kellemesen fájdalmas édesen kegyetlen finom módszerrel... valami elegáns mégis kegyetlen... hmm... szólj ha eszedbe jut valami.
Esetleg lecsapunk rá a sötétben, és szép lassan megszabadítjuk a felesleges végtagjaitól. A lábával kezdjük, hogy ne tudjon elillanni, aztán jön a keze, hogy ne tudjon minket megütni - bár lányokat nem is lehet, az erkölcstelenség (ja, asszem neki 1,9% az erkölcse, úgyhogy megütne minket simán, szóval levágjuk a kezeit), aztán kitépjük a szívét, mert az még jó lehet valamire. Ha ezt befejeztük, meghagyom Neked a testet, drága nővérkém, gondolom, a nagy munka után szomjas leszel. Ha végeztél, akkor felhívom a barátaimat, hogy farkaspástétomot szeretnénk enni.
Remek terv hugikám, igazán remek. Magam sem alkothattam volna szebbet.
Először is, megjegyezném, hogy csak 1.2 Másrészről egy lány megütése abszolút elképzelhetetlen számomra.
Ugyanakkor felhívnám a figyelmeteket arra, hogy rágós a húsom.
Ugyanakkor felhívnám a figyelmeteket arra, hogy rágós a húsom.
Vendég- Vendég
Jah 1,2 akkor erről ne is beszéljünk...
Rágós? Nos hugikám, akkor azt hiszem egy kevés tűzmágiára is szükség lesz, hogy a rágós húst finom ropogósra süssük... de én részemről beérem a vérrel is... az nem rágós.
Rágós? Nos hugikám, akkor azt hiszem egy kevés tűzmágiára is szükség lesz, hogy a rágós húst finom ropogósra süssük... de én részemről beérem a vérrel is... az nem rágós.
Gonoszak vagytok! Pedig sütit is kaptatok!
Jut eszembe drágaságom, ígértél nekem egy linket!
Jut eszembe drágaságom, ígértél nekem egy linket!
Vendég- Vendég
A másik drágaságom, Lyn ígért egy linket, ahhoz a másik játékhoz ahol játszotok.
Vendég- Vendég
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Második találka
» Leesett az első hó!!
» Első galéria - Vampire Knight
» Az első korok - Az átok kora
» Leesett az első hó!!
» Első galéria - Vampire Knight
» Az első korok - Az átok kora
4 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.