Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Első találka
+5
Fiona Freefall
Naryky Charygyen
Rabraquat
Lynarin Seeragic
Alyara Nirois
9 posters
3 / 5 oldal
3 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Első találka
A jelenlegi állás szerint mindenki első, vagy a felírás sorrendje is számít?
Csak hogy mozgósítsak-e titkos tartalékot az első helyért...
Bár ha azt nézzük, Tereus is az én hívásomra érkezett, illetve a talonba helyezett Eddie is...
Csak hogy mozgósítsak-e titkos tartalékot az első helyért...
Bár ha azt nézzük, Tereus is az én hívásomra érkezett, illetve a talonba helyezett Eddie is...
Egyik sem aktív:P
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Mindenki első, illetve Bettinának újra 0 aktív toborzottja van. Egyébként sem Tereus, sem Eddie nem elfogadott karakter, szóval tökmindegy.
Nah, megnéztem szolgálati beosztásomat, vizsgaidőpontjaimat és a kettő összevetéséből kiderült az eredmény: 7-e jó.
8-án amúgy sem tudnék sokat maradni (9-én meló reggeltől), de 7-én vizsgázok Egerben, aztán ha már úgyis felmegyek Pestre, megejthetünk egy találkozót is.
Sacc/kb 16-18 körül érkezek vissza (attól függ, meddig húzódik el a számonkérés), utána viszont akár hajnalig ráérek.
8-án amúgy sem tudnék sokat maradni (9-én meló reggeltől), de 7-én vizsgázok Egerben, aztán ha már úgyis felmegyek Pestre, megejthetünk egy találkozót is.
Sacc/kb 16-18 körül érkezek vissza (attól függ, meddig húzódik el a számonkérés), utána viszont akár hajnalig ráérek.
Jólvan. Akkor szerintem beszéljük meg a 7-ei, 4 órás találkát nemtomhol. Én is csak 6 óra körül, de lehet, hogy még később fogok tudni eljönni, mert pénteken kórusom van, és most még szerintem beszélgetni is fogok a vezetővel úgy jó fél órát, de lehet, hogy többet is. Úgyhogy nem is valószínű, hogy el fogok tudni jönni...
Ám ez a tény nem befolyásolja azt, hogy még mindig nem találtuk ki, hogy hova megyünk!
Ám ez a tény nem befolyásolja azt, hogy még mindig nem találtuk ki, hogy hova megyünk!
A 7.-én nekem is max 4-től jó a dolog, de akkor száguldanom kell, hogy suli után hazaérjek, de amúgy elvileg az jó.
(Alya, te meg nehogy ne érj rá! )
Amúgy nekem nincs nagyon ötletem hová menjünk, annyira nem vagyok ismerős a városban. Javaslatok?
(Alya, te meg nehogy ne érj rá! )
Amúgy nekem nincs nagyon ötletem hová menjünk, annyira nem vagyok ismerős a városban. Javaslatok?
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Szerintem meg nézzük meg kinek jó a 7-e, és kinek a 8-a. Aztán a többség javára döntsön a dátum. Meg ha nem vagyunk legalább 4-5-en elnapolhatjuk nyugodtan, meg későbbre is tehetjük az időpontot.
Nekem mindkét nap jó.
Nekem mindkét nap jó.
Nekem elvileg mindkettő jó.
A 7-e necces mert ahogy Alyanak, nekem is kórus van 17:00-ig,de utánna ráérek.
A 8-a Viszont 100%-osan jó.
A 8-a Viszont 100%-osan jó.
Vendég- Vendég
Ezzel hogy állunk? Elvileg ezen a héten lesz, pénteken vagy szombaton...bár úgy látom a szombat többeknek jobb lenne. Lesz egyáltalán?
Nos, emberek úgy láttam, kissé bajos ez a hétvége, illetve ha lennénk, akkor se túl sokan.
Az indítványom, illetve kérdésem az, hogy a jövő hét szombat, vagyis a 15.-e kinek lenne jó?
Ha több embernek indítványozom a halasztást.
Az indítványom, illetve kérdésem az, hogy a jövő hét szombat, vagyis a 15.-e kinek lenne jó?
Ha több embernek indítványozom a halasztást.
Nekem nem jó a 15-e.
jan. 7. - Jó, de csak 19 h után, mert előtte dolgozok.
jan. 8. - Egyáltalán nem jó. Szervezői gyűlésem leszek... :S
jan. 15. - Kérdéses, hogy jó-e, ez függ a szervezőitől is...
jan. 8. - Egyáltalán nem jó. Szervezői gyűlésem leszek... :S
jan. 15. - Kérdéses, hogy jó-e, ez függ a szervezőitől is...
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
Alyara Nirois írta:Igazad van Lyn, a 15 idő-, és szervezéshiány miatt jobb lenne.
Egyébként vállalom a helyszín szervezést, ha mindenki megírja pm-ben vagy e-mailben, hogy neki milyen időpontok lennének a jók januárban és hogy milyen messze lakik Budapesttől (azzal együtt, hogy mennyi idő alatt ér be minimum-maximum és melyik állomásra). A Bp-n élőktől csak azt kérném, hogy írják meg mely buszok a legkényelmesebbek számukra és mikor tudnak leghamarabb a megállóba érni adott napokon...
(Csak, hogy levegyek egy kis terhet az Admin nénik válláról. Szervezésben jó vagyok. Feltéve, hogy nem akadályoz senki. )
Naryky Charygyen írta:
Egyébként vállalom a helyszín szervezést, ha mindenki megírja pm-ben vagy e-mailben, hogy neki milyen időpontok lennének a jók januárban és hogy milyen messze lakik Budapesttől (azzal együtt, hogy mennyi idő alatt ér be minimum-maximum és melyik állomásra). A Bp-n élőktől csak azt kérném, hogy írják meg mely buszok a legkényelmesebbek számukra és mikor tudnak leghamarabb a megállóba érni adott napokon...
(Csak, hogy levegyek egy kis terhet az Admin nénik válláról. Szervezésben jó vagyok. Feltéve, hogy nem akadályoz senki. )
Én ideírom ha nem baj
Nekem ezek jó időpontok:
Jan 7-8 (P. vagy Sz.)
Jan 21-22 (P. vagy Sz.)
Jan 28-29 (P vagy Sz.)
Nekem nem jó időpontok:
Jan 14-15 (P. vagy Sz.)
Pesten bárhova odatalálok Bármikorra
Naryky, részemről ezer hála, ha lebonyolítod a szervezést. ^^
Mellesleg nekem kb az összes szombat jó, de a péntekek nem.
Mellesleg nekem kb az összes szombat jó, de a péntekek nem.
Én is jobban támogatnám a hónap végét.
Annyi kérdésem lenne hogy mennyire akarjuk éjszakába nyúlóan, és ha nem tudok intézni, tud-e valaki szállást biztosítani. Mert nekem Debrecenből felmászni úgy 2-3 óra és nagyban függ a szállásom bátyámtól.
Annyi kérdésem lenne hogy mennyire akarjuk éjszakába nyúlóan, és ha nem tudok intézni, tud-e valaki szállást biztosítani. Mert nekem Debrecenből felmászni úgy 2-3 óra és nagyban függ a szállásom bátyámtól.
Vendég- Vendég
Jó, akkor lehet 22 vagy 29.
Ha Naryky bácsi van valami ötleted szervezésileg, majd szólj.
Amúgy nem tudom, nem hiszem, hogy különösebben lelkesednének a szüleim, ha nálunk aludnál utána, de szerintem annyira sokáig nem akarunk ott maradni. Vagy igen? Népem, valami javaslat?
Ha Naryky bácsi van valami ötleted szervezésileg, majd szólj.
Amúgy nem tudom, nem hiszem, hogy különösebben lelkesednének a szüleim, ha nálunk aludnál utána, de szerintem annyira sokáig nem akarunk ott maradni. Vagy igen? Népem, valami javaslat?
Szóval jelenleg ott tartunk, hogy a szombat mindenkinek ideálisabb és mivel a csapat egy része a fiatalság (és a szülői terror) időszakát éli, ezért inkább a korábbi időpontok a megfelelőbbek (nem beszélve azokról, akik vonattal látogatnának fel).
A jelenlegi legtámogatottabb időpont az:
január 29. (szombat) - 12 és 18 óra között
keresek megfelelő helyszínt a találkozóig. Szerencsére elég sok helyet ismerek, úgyhogy ebben nem lesz probléma.
Milyen lenne az ideális helyszín? Zajos fapados, vagy nyugodt barlang? Előbbiben szolgálnak fel alkoholt, utóbbiban nem. (Gondolom nem részegedni szeretnénk. Egyébként se támogatnám, az énekre és a sportra való tekintettel.) Teázó, kávézó, italozó? Mennyire engedhetjük anyagilag el magunkat? (Inkább csak ötszáz körül fogyasztanánk egy kancsó teát? Esetleg háromszáz körül innánk egy forró kakaót? Vagy inkább egy kétszáz-háromszáz körüli sört dobnátok be?)
Mi lenne a program? Csak ismerkedni szeretnénk, vagy szerezzek (szerepjátékos) társasjátékot, esetleg Solo/Uno-t?
Éjszakázás: Egyenlőre úgy néz ki, hogy kényelmetlen szállást biztosan tudok biztosítani. Hálózsák használata kötelező! Kényelmeset (ággyal) csak kivételes esetben (ha a lakótárs nincs otthon). Sőt, a Budapesten éjszakázóknak talán tudnék másnapra egyalkalmas szerepjátékot leszervezni, WoD vagy M* kivitelben.
Uff,
Naryky szóltam
A jelenlegi legtámogatottabb időpont az:
keresek megfelelő helyszínt a találkozóig. Szerencsére elég sok helyet ismerek, úgyhogy ebben nem lesz probléma.
Milyen lenne az ideális helyszín? Zajos fapados, vagy nyugodt barlang? Előbbiben szolgálnak fel alkoholt, utóbbiban nem. (Gondolom nem részegedni szeretnénk. Egyébként se támogatnám, az énekre és a sportra való tekintettel.) Teázó, kávézó, italozó? Mennyire engedhetjük anyagilag el magunkat? (Inkább csak ötszáz körül fogyasztanánk egy kancsó teát? Esetleg háromszáz körül innánk egy forró kakaót? Vagy inkább egy kétszáz-háromszáz körüli sört dobnátok be?)
Mi lenne a program? Csak ismerkedni szeretnénk, vagy szerezzek (szerepjátékos) társasjátékot, esetleg Solo/Uno-t?
Éjszakázás: Egyenlőre úgy néz ki, hogy kényelmetlen szállást biztosan tudok biztosítani. Hálózsák használata kötelező! Kényelmeset (ággyal) csak kivételes esetben (ha a lakótárs nincs otthon). Sőt, a Budapesten éjszakázóknak talán tudnék másnapra egyalkalmas szerepjátékot leszervezni, WoD vagy M* kivitelben.
Uff,
Naryky szóltam
nekem ez jóNaryky Charygyen írta:A jelenlegi legtámogatottabb időpont az:
fapados barlang nálam oké, de ha a többség a másikba akarja... mondjuk a zajos helyen nem lehet ismerkedni normálisan, vagy beszélgetni (jöhetnek a cáfolatok )Naryky Charygyen írta:Milyen lenne az ideális helyszín? Zajos fapados, vagy nyugodt barlang? Előbbiben szolgálnak fel alkoholt, utóbbiban nem. (Gondolom nem részegedni szeretnénk. Egyébként se támogatnám, az énekre és a sportra való tekintettel.) Teázó, kávézó, italozó? Mennyire engedhetjük anyagilag el magunkat? (Inkább csak ötszáz körül fogyasztanánk egy kancsó teát? Esetleg háromszáz körül innánk egy forró kakaót? Vagy inkább egy kétszáz-háromszáz körüli sört dobnátok be?)
Arra a pár órára elég a beszélgetés,ismerkedés, a játékkal kapcsolatban mindenféle kérdéssel nyúzni Lynt . Az elsőnél még nem kell nagy dolgokra gondolni, legalábbis tapasztalat alapján...Naryky Charygyen írta:Mi lenne a program? Csak ismerkedni szeretnénk, vagy szerezzek (szerepjátékos) társasjátékot, esetleg Solo/Uno-t?
Én nem maradnék ott, még késő este is indul vonatom, vasárnap meg nem hiszem, hogy bárki maradna szerepjátszani idegenekkel De azért a felvetés mindenképpen dicséretet érdemel (igen, én mondtam )Naryky Charygyen írta:Éjszakázás: Egyenlőre úgy néz ki, hogy kényelmetlen szállást biztosan tudok biztosítani. Hálózsák használata kötelező! Kényelmeset (ággyal) csak kivételes esetben (ha a lakótárs nincs otthon). Sőt, a Budapesten éjszakázóknak talán tudnék másnapra egyalkalmas szerepjátékot leszervezni, WoD vagy M* kivitelben.
3 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Második találka
» Leesett az első hó!!
» Első galéria - Vampire Knight
» Az első korok - Az átok kora
» Leesett az első hó!!
» Első galéria - Vampire Knight
» Az első korok - Az átok kora
3 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.