Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Gilenon menedéke

2 posters

Go down

Gilenon menedéke Empty Gilenon menedéke

Témanyitás by Mira Szomb. Szept. 10, 2011 6:40 pm

Egy békés, hófehér ház mindazok számára, akik a földi élet nyomorúságait viselik lelkükben, vagy épp a testükön. Olyanoknak, akik elszakadtak a talajtól, és az angyaloknál kerestek menedéket.

A ház maga három emeletes, és fehér márványból készült. Rengeteg kis szoba van benne, ám jelen pillanatban legtöbbjük üres. Egy lakószobában egy ágy, egy asztal, meg egy szék van, illetve egy-két helyen néhány személyes tárgy a lakóktól.

A házban még egy társalgó, egy konyha, illetve egy étkező van, valamint fürdőszobák tömkelege. Meg persze Gilenon lakosztálya, mely a harmadik emeleten terül el - ide tilos a belépés.
Mira
Mira
Mesélő - Polimetron és Altmyrca moderátora

Hozzászólások száma : 271

http://little-pluto.hu

Vissza az elejére Go down

Gilenon menedéke Empty Re: Gilenon menedéke

Témanyitás by Mira Szomb. Szept. 10, 2011 7:06 pm

Crusader Ramiel - Előzmény a Kávéházban.

[2900. július 21., 20h körül]

Még a Kávéházban:

- Majd meglátod! - motyogja sejtelmesen.

Amikor hozzáérsz a kezéhez, beragyog titeket a fény. Többen bámulnak már titeket, de nem látod, hogy pontosan kik, mert a vakító fényességtől be kell csuknod a szemed. Egyszer csak érzed, hogy valami nagyon nincs rendben... A tested irreálisan furcsa dolgokat produkál, egész pontosan éppen atomjaira bomlik. Szokatlan érzés, az igaz, de mindössze pár pillanatig tart.

Isis mindvégig keményen szorítja a kezedet, majd amikor szilárd talajt érzel a lábad alatt, elengedi.

Már a menedékben:

Amikor kinyitod a szemed, a ragyogó fehérségtől szinte semmit sem látsz. De ez már nem a varázs, hanem maga a hely: felhők fölé keveredtél. Fölötted a ragyogó, alkonyi égbolt, alattad fehér, vagy éppen vöröslő felhők. Meseszerű az egész.

Az előtted tornyosuló ház pedig hívogatóan mosolyog rátok. Pillanatokon belül kinyílik az ajtaja, ás egy hölgy lép ki rajta.

- Isis! Na végre! - szalad oda társadhoz, és a nyakába veti magát. A hölgy csilingelve nevet hosszú perceken át, míg végül Isis is csatlakozik hozzá.

Majd eltávolodnak egymástól, és az angyal, az Úr földi küldötte rád néz. Abban a pillanatban lelked szárnyalni kezd, és erős késztetést érzel arra, hogy leborulj a szárnyas lény elé - amit gyakorlatilag meg is tehetsz.

- Crusader Ramiel, Isten gyermeke, köszöntelek a Menedékben! - mondja halk, selymes hangján.
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Szomb. Szept. 10, 2011 8:46 pm

/ Ahogy átkerült a menedékre a vakító fehérségtől nem látott semmit. Levette szemüvegét és megdörzsölte a szemeit. Miután lassan hozzászokott a hely színeihez végigpásztázta a helyet. /
+ Ez hihetetlen! Tényleg a fellegek fölött vagyok, vagy ez a lány varázslata? És mi ez a nagy épület előttünk? +
/ Már kérdezné is meg, mikor hirtelen kinyílik az épület ajtaja és kijön rajta egy...Angyal. Ahogy az angyal hófehér szárnyaira pillant egy furcsa késztetést érez, de közben gondolatok százai fut át az agyán és csak úgy áll, mikor is a nézet személy az őt idehozó Isis nyakába veti magát./
+ Egy Angyal? Tényleg az? Vagy csupán egy átverés? Nem nem az. Érzem a jóságot és a tisztaságot benne. Mégis hol vagyok? Meghaltam volna, vagy csupán elájultam? Ajh! Nyugalom. Nézzük tisztán a helyzetet. Varázslattal kerültem ide. Lehet, hogy ez az angyal is csupán varázslat...+
/ A gondolatmenetének futtatása közben észre se veszi, hogy az angyal rá nézz. Csupán csodás hangja zökkenti ki, mikor is a nevét hallja tőle. Amint végighallgatta a mondatott szinte ösztönszerűen cselekedett, mikor meghajolt a "lény" előtt. Fel sem emelte a fejét teljesen csupán a földet nézve válaszolt az üdvözlésre./
-Laudetur Jesus Christus! - In aeternum! Amen.
/ Majd kiegyenesedik és az Angyalra nézve folytatja. /
- Bocsássa meg a modortalanságom, de szabad megkérdeznem ön tényleg egy Angyal? Valamint mégis mit ért Menedék alatt?
/ Kicsit zavartan, de normális hanglejtéssel teszi fel a kérdéseit, úgy érzi jobb, ha letisztázza a legfontosabb dolgokat a jelen pillanatban. /
+ Ó Uram mégis milyen próba elé vetsz már megint? Mikor megérkeztem a hűsségemet tesztelted. Most talán a hitemet? A nevemre esküszöm, hogy kiállom a próbát, még, ha magával a sötétséggel kell szembeszállnom...+

<16>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Hozzászólások száma : 94

Témanyitás by Mira Hétf. Szept. 12, 2011 5:47 am

[2900. július 21., 20h körül]

Az angyal gyönyörű szemével hosszan pásztáz, látszik rajta, hogy erősen töpreng valamin. Aztán barátságosan elmosolyodik, és csak ennyit mond:

- Ha angyalnak vélsz, hát az vagyok. Én inkább Isten földi energiájaként tekintek magamra. És ez - mutat a mögötte tornyosuló békés házra, - a Menedék. Gyertek, kövessetek!

Miközben befelé igyekszik az épületbe, az ég egy csapásra, mint egy gyorsított felvételen, besötétül, és az alkonyi fényt felváltja a telihold sápatag derengése.

Az angyal szárnyai vakítóan ragyognak az éjszakában, szinte már-már üvegként csillognak a Luna csókjától.

Isis követi a halhatatlant. Libbenve lép utána, majd eltűnik a nyitott ajtóban, ahonnan meleg fény ömlik ki az utcára.

A hold diadalittasan trónol az égen, amikor valahonnan a távolból farkasok vonyítása sínylik fel.
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Hétf. Szept. 12, 2011 6:08 am

+ "ha angyalnak vélsz..." mi másnak gondolhatnám földi emberként? +
- Menedék?
/mondja ki félhangosan gondolatát./
/ Követi az angyalt és csodás hófehér szárnyait figyeli, melyet a hold fénye ragyog be. Kissé kétkedve fogadja el, hogy Isis is velük tart. Még mindig piciny kétely látszódik arcán, de ez érthető. Hiszen nemrég még egy másik világban élt ahol a varázslók már eltűntek és csupán a vérfarkasok és a vámpírok sötét világa maradt fent. Meg hát az emberfia ritkán találkozik egy angyallal...
Ahogy odaér a bejárathoz átjárja a bentről jövő fény és kellemes meleg érzést ad. Egyetlen fura gondolat suhan át az elméjén: "Jó helyen vagyok..."/

<17>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Hétf. Szept. 12, 2011 6:31 am

[2900. július 22., 00:02]

Amikor belépsz a hófehér épületbe, rögtön a hallban találod magad. Egy pillanatra mintha a legmodernebb felszerelést láthattad volna az egyik falon, de hamar rájössz, hogy az "csak" a fogas. Bizonyára még mindig a sokk hatása alatt lehetsz, hogy ilyeneket képzelődsz.

Az angyal nem áll meg az előszobában, hanem tovább lép a társalgóba, ahol a késői óra ellenére elég sokan tartózkodnak. Több kanapé, fotel foglalt szunnyadó idősek, sebhelyes arcú férfiak, vagy éppen sakkozó gyermekek által. Felfedezhetsz még egy angyalt a szobában. Hátulról is világosan láthatod, hogy férfi az illető.

Isis, miután levette a cipőjét a hallban, átszalad a társalgón egy nyitott ajtón keresztül, és pár perc múlva szendvicsekkel megrakott tányérral a kezében tér vissza. Leül az egyik kanapéra, megpaskolja a mellette lévő szabad helyet feléd vigyorogva, majd beleharap az egyik zsömlébe.

A női angyal Isisszel szemben ül egy fotelben, és néha-néha bólint. Láthatod, hogy társad is ugyanezt csinálja, miközben falatozik.

Ha belépsz a szobába, többen feléd fordulnak, majd folytatják a dolgukat. Te is csak egy vagy a sok közül...
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Hétf. Szept. 12, 2011 6:50 am

+ Mennyi ember... Ez tényleg egy menedéknek tűnik. De vajon milyen célból van szükség e épületre? +
/ Követi Isist és hozzá igazodva ő is leveszi a cipőjét. Ahogy a lány lehuppan a fotelbe és jelzi, hogy üljön le mellé, eleget téve a kérésének elhelyezkedik mellette. Ahogy figyeli az angyalt és a lányt kezdi megérteni a kettejük közötti kapcsolatot. Hiszen hallott már érdekes hatalomról, melyet "telepátiának" is neveznek.../
+ Vajon miről beszélgethetnek? És milyen célból hoztak ide? Még mindig számtalan kérdésem van melyre nem kaptam meg a válaszom...+

/ Miután eltelik kis idő (és a két hölgy továbbra is "kizárja" őt a beszélgetésből), akkor megelégeli a dolgot és megkérdezi:
- Elnézést kérek, de a hölgy / itt Isisre pillant / azt ígérte, hogy itt válaszokat kapok. Jelenleg számtalan kérdés tolong a fejemben és bizonyára megérthetik, hogy szeretnék végre tisztán gondolkodni... / fejezi be a mondatott kicsit keserűen./

<18>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Pént. Szept. 16, 2011 9:11 pm

[2900. július 22., 00:21]

A két hölgy azonnal abbahagyja a beszélgetést, amikor felszólalsz. Igaz, hogy eléggé sokat hallgattak, egy jó negyedóra elszaladhatott már. Az angyal rád mosolyog, majd kinyitja tökéletes ajkait:

- Igazad van, elnézésedet kérem. Hát, akkor kérdezz, és amire tudunk, válaszolunk.

Molyosa nem hal el, továbbra is bizalmasan tekint rád. Úgy érzed, hogy Isten lelke körbelengi ezt a helyet, hála ezeknek szárnyas lényeknek.

- Ám azonban figyelmeztetnem kell téged: van, mikor jobb, ha az igazság mindörökre titok marad! Tehát vigyázz, hogy mit teszel föl! - Szemében félelmetes fény villan, de csak egyetlen pillanatra. Lehet, hogy ott sem volt, lehet, hogy csak rosszul láttál valamit.

Isis mindeközben továbbra is falatozik, már a harmadik szendvicset pusztította el. Figyelmesen hallgat, ám nem szólal meg.

*Elnézést a késlekedésért, húzós hetem volt... Embarassed*
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Pént. Okt. 07, 2011 11:04 pm

- Akkor kezdeném: Mégis, hogy kerültem ezen helyre.. vagyis inkább ezen világra? Mi történt a testemmel? Milyen célból kerültem ide? És pontosan mégis hol is vagyok?
/ Mondja szépen tagolva a kérdéseket melyek a legjobban nyomasztották. /
- Valamint, ha ez egy menedék, akkor valami oka van, hogy ilyen épületre szükség van. Valami háború, vagy betegség terjeng?
/ Hangjában kicsi ijedtség hallatszik, mert ezen kettőt utálja a legjobban. Miután kérdéseire választ kap szótlanul emészti a hallott szavakat, hacsak nem vetődik fel újabb fontos kérdés az elhangzottak alapján.../

<19>

*Nagyon sajnálom az eddig kiesésemet, de nem voltam túlzottan gépközelben, sőt nagyrészt az ágyban feküdtem. Razz De most már itt vagyok^^*
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Szomb. Okt. 08, 2011 2:26 am

[2900. július 22., 00:29]

Az angyal bizalmasan elmosolyodik, majd kinyitja a száját, ámde mielőtt megszólalhatna, Isis két falat között belekotnyeleskedik a dolgokba.

- Azért kerültél át, mert betévedtél a boltba. Ennyi. Nincs itt semmi ördöngösség. És mint azt már mondtam, ez az igazi tested, meg különben is...

- Isis, elég! Ne fecsegj értelmetlen dolgokról! - inti le az angyal a lányt, aki bosszúból egy újabb szendvicset töm bele a szájába. - Bocsáss meg neki. Szóval azt óhajtottam mondani, mielőtt a kisasszony közbeszólt volna - itt eléggé furcsa kifejezést küld a pincérnő felé, mintha meg akarná ölni a pillantásával -, hogy valójában mindenkinek a saját döntése az, hogy átlép-e a XXX. századba, avagy figyelmetlenül hagyja H'Sekirat városának makettjét. Ez nem mirajtunk múlik. És hogy mi történt a régi testeddel, azt nem tudhatjuk. Vannak feltételezések, de senki sem biztos a dolgokban. Valójában erről azt kéne megkérdezni, aki a térkaput alkotta, de ez a lélek ismeretlen számunkra.

Most a XXX. században, Anolgelis városában vagy, a felhők fölött... de gondolom, erre magad is rájöttél.

És nem, nem kell aggódnod, nincsen járvány a világban, és a háború is az intrikákban merül ki. Illetve van egy-két furcsa történés mostanság, de hál' Isten minket nem érint.

Valamint, míg el nem felejtem... Hajnalnak szólíthatsz.
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Szomb. Okt. 08, 2011 9:36 pm

-Szóval a makett az oka. Értem. Köszönöm Hajnal.
/ Feleli nyugodtabb hangszínben és töprengő arccal folytatja. /
-Jelenleg hiába lenne több kérdésem, mert úgy hiszem magamnak kell megtalálnom a választ. Az egyetlen amit még nem értek, hogyha ez a jövő, akkor miért van itt ennyi "varázslény"? Netán más bolygókkal is kapcsolatban állunk, vagy mégis a helyzet? És ha már ez felmerült Isis / itt rá pillant/ azt mondta találkozom a fajtársaimmal is majd. Ezek szerint nem ember vagyok? / Kérdő szemekkel néz az angyalra és sorsdöntően várja a válaszát./

<19>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Kedd Okt. 11, 2011 5:47 am

[2900. július 22., hajnali fél egy körül]

Hajnal bölcsen fürkészi halhatatlan tekintetével megváltozott arcodat. Pár percig hallgat, aztán végül ismét megszólal:

- Mindig is voltunk. Állítólag két istenség volt az, aki Danu segítségével megteremtett annak idején minket. De erre én nem tudok válaszolni, meg nem is lényeges. Én egy istent szolgálok, számomra csak ő létezik. - Amikor Istenről beszél, egy pillanatra mintha megváltozna az arca. Nem vagy biztos benne, de mintha egy sötét árny futna át a szemén. Mintha egy pillanatra nem a saját arcod láttad volna a lélektükrében, hanem egy kéken villogó valamit... - Nem, nincsenek más bolygók, csak a Föld van.

Vadász vagy, Crusander. Vagy elfelejtetted volna? Hiszen Te vagy az egyetlen, aki ismeri, mit kell tennie.

- A vadászok mára már egy külön fajjá váltak - szól végre Isis nagy komolyan. - Pont azért, mert a mágikus védelmük szinte már természetfeletti. De ez őszintén szólva nem zavar. Büszke vagyok arra, hogy nem vagyok halandó, akinek a vérében ki tudja, mi lappang. Az én vérem tiszta. Csakúgy mint a tiéd.

*Ilyenkor bánom, hogy nem tudok Észlelés + Éberséget dobatni veled 9-es célszámra. Razz*
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Kedd Okt. 11, 2011 8:13 am

/ Ahogy figyeli Hajnal beszédét sora elemezni is kezdi a hallottakat, egészen míg meg nem zavarja hirtelen az angyal szemén átfutó villanás. Kicsit kizökkent, de úgy gondolta bizonyára csak a szeme káprázik, így folytatta a figyelemmel a mondandót./
+ "Te vagy az egyetlen, aki ismeri mit kell tennie." Valóban, így lenne? Úgy érzem, hogy a pontos választ magamnak kell megtalálnom még úgy is, hogy jelenleg nem látom a kiutat. „Mert tudja az Úr az igazak útját; a gonoszok útja pedig elvész.
A tudatlanság köde enyésszen el a Mennyek Kapujában!”
...+
/Isis megnyilvánulása kicsit enyhítette, illetve súlyosbított a szívét sújtó kétségbeesett érzéseket. Hiszen, ha igaz, hogy eddig is éltek varázslények és természetes a létezésük, akkor amit tett az helyes vagy helytelen volt? Bizonyára helyes hiszen az Úr ismét a vadászok közé rakta bármilyen új világban is ébredt... /
- Isis mégis mit értesz tiszta vér alatt? Magam is láttam, ahogy "varázsoltál". / kérdezi kicsit vádlón és kiemelve az utolsó szót. Ha kap választ, ha nem tovább folytatja az újonnan felmerülő témát és ismét kérdez./
- És mégis mi is tesz engem pontosan vadásszá? Valamint mi értendő mágikus védelem alatt?

<20>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Kedd Okt. 11, 2011 8:38 am

[2900. július 22., hajnali fél egy körül]

Isisből kitör a nevetés, amikor megvádolod.

- Crus, fogalmam sincs, hogy miről beszélsz! Ember vagyok, nem vagyok képes a varázslatra! Nem tudom, mire gondolsz! - Míg mondandója elején szinte fuldokol a nevetéstől, a végére kifejezetten komollyá válik. - És az, hogy tiszta a véred, csupán annyit tesz, hogy nincs benne mágia. Bennem sincs. Nem volt, és nem is lesz.

Mielőtt egyéb dolgokról fecseghetnétek tovább, a másik angyal odalép a kanapétokhoz, és Isis háta mögött elhelyezkedik. Figyelmesen hallgat, de még nem felel. A másik kettő figyelemre se méltatja.
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Kedd Okt. 11, 2011 8:51 am

+ Valóban tévednék, vagy csupán nem akarja felfedni kilétét? Illetve inkább milétét jelen helyzetben. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen kapcsolatban mégiscsak áll a mágiával. Ezt még egy olyan is látja, aki szemernyit sem ért hozzá. Túl sok gyanús dolog van körülötte, de ez most lényegtelen. Hmm. Tiszta a vérem. Érdekes megfogalmazás...+
/ Ahogy odaér az angyal hirtelen ismét fura érzés fogja el, de most nem ámul el, csupán tiszteletteljesen figyeli a mozdulatát és várja, hogy mit akarhat mondani. Nem szólal meg míg nem látja szükségét. /

<21>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Szer. Okt. 19, 2011 6:13 am

[2900. július 22., hajnali fél egy után]

A férfi, amikor látja, hogy rá vártok, odahajol Isishez, és pajkos fürtjeit elhúzván motyog valamit a fülébe. A lány csak bólint egyet, majd feléd fordul.

- Armand azt mondta, hogy talán kedved lenne pihenni egy kicsit. A többiek már mind elmentek.

Valóban így van, ha körbenézel, láthatod, hogy már csak ti négyen vagytok bent a helyiségben: a két angyal, Isis, és Te.

- Ha óhajtod, megmutatom a szobádat - búgja a férfi olyan hanggal, amitől kiráz a hideg, és legszívesebben levetnéd magad a lábaid elé, hogy aztán minden léptét csókod kísérjen.

Elmerülsz jég szürke tekintetében, de egy pillanatra gőgöt és gúnyt vélsz felismerni benne... Vajon létezhetnek ilyen angyalok?
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Szer. Nov. 09, 2011 4:17 am

- Nagy örömmel venném, ha elvezetne. Bevallom kicsit túl sok új dolog ért ma. Talán egy kis pihenés elrendezheti a zűrt a fejemben. Ha jól értettem ön Armand igaz? Hálásan köszönöm, hogy szállást nyújtanak. Fogalmam sincs, hogy oldottam volna meg másképp.
+ Főleg, hogy pénzem sincs...

<22>

*Kicsit nagyon megkésve, de eljutottam addig, hogy válaszoljak...*
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Pént. Nov. 11, 2011 9:35 pm

[2900. július 22., hajnali fél egy után]

- Menj előre! - utasít a férfi, majd bevezényel egy folyosóra. A fehér falakon vigyorgó emberek (és varázslények) portréi láthatóak, különböző helyszíneken.

Egy-két ajtó ugyan van a folyosón, de valahogy mindegyikről tudod, hogy nem oda kell bemenned. Már egy ideje mész, mikor észreveszed, hogy Armand nem követ.

A következő pillanatban vérfagyasztó sikolyt hallasz a hátad mögül. Abból a szobából jön, ahol eddig üldögéltetek.

*Semmi gond. Smile*
Mira
Mira

Témanyitás by Crusader Ramiel Csüt. Nov. 17, 2011 7:40 am

+ Menjek előre? Nem arról volt szó, hogy ő vezet? Érdekes ez a hely. Ezek a képek furcsák. Mi volt ez?... +

/Ahogy meghallja a sikolyt pisztolyához nyúl és fut vissza a szobába./

<23>
Crusader Ramiel
Crusader Ramiel
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Mira Csüt. Nov. 24, 2011 6:43 am

[2900. július 22., hajnali 1 óra körül]

Az idő, míg visszaérsz a szobába, végtelenül hosszú. Rohansz, rohansz, ahogy csak bírsz, de valahogy alig sikerül előrejutnod. Közben a sikoly egyre inkább hisztérikusabbá válik.

Végezetül megérkezel a szobához. Berobbansz a helyiségbe, majd döbbenten méred fel a helyzetet:

A két angyal egymásba gabalyodva küzdenek, Isis pedig hamuszürke arccal visít a szemközti falnál őszinte félelemmel szemében. Földöntúli már a visítása, és olyan elviselhetetlen, hogy szinte lehetetlennek tűnik, hogy a két szárnyas a harcra tudjék koncentrálni. Ám mégis ez történik. A férfi kezében hatalmas pallos, a nő tenyereiben pedig vakító fénygömbök vannak. A két fél számodra követhetetlen sebességgel küzd.

- Crus, ments meg! Segíts! - kiált hármuk közül valaki, ám nem tudod megállapítani, kicsoda - még ha Isis nem is hagyja tovább a sikoltozást.

*Kérlek, hogy próbálj meg kicsit hosszabb reagokat írni... Smile*
Mira
Mira

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.