Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 BotNincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Gyakorlópálya
3 posters
Mystical Future FRPG :: Felhők fölött :: Anolgelis :: Városközpont :: Főtér :: Aranylak
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Gyakorlópálya
- Jah, támogatom a dolgot, olyan vagyok mint egy hulla, egy éhes hulla... agyat fogok enni, ha nem kapom meg a napi csokiadagom....
/Halkan elnevetem magam, de úgy látszik Raznak nem esik le a poénom.../
+ Na nem gond, nem lehet mindenki, olyan viccmester, mint én.. Habár, ha kicsit kevésbé lennék öntudatos, azt hinném, rosszak a vicceim... Na még mit nem!!
- Nos persze, persze... hozassak ide ennivalót, vagy menjünk vissza az ebédlőbe? /kérdezte lazán./
- Mi? Csak úgy ukkmukkfukk tudnál ide hozatni kaját?
/Még tűrögetem kicsit a hajam, nehogy az egyik fekete kobra lecsapjon szegény összement társamra./
+ Tényleg hihetetlen ez a hajkorona...hogy élhet a haj külön életet? Habár ha szárnyam van, nem tudom min csodálkozom....
(43)
/Halkan elnevetem magam, de úgy látszik Raznak nem esik le a poénom.../
+ Na nem gond, nem lehet mindenki, olyan viccmester, mint én.. Habár, ha kicsit kevésbé lennék öntudatos, azt hinném, rosszak a vicceim... Na még mit nem!!
- Nos persze, persze... hozassak ide ennivalót, vagy menjünk vissza az ebédlőbe? /kérdezte lazán./
- Mi? Csak úgy ukkmukkfukk tudnál ide hozatni kaját?
/Még tűrögetem kicsit a hajam, nehogy az egyik fekete kobra lecsapjon szegény összement társamra./
+ Tényleg hihetetlen ez a hajkorona...hogy élhet a haj külön életet? Habár ha szárnyam van, nem tudom min csodálkozom....
(43)
Raven Raymore- Kerub
- Hozzászólások száma : 151
- Díjaznám ha letudnánk fürdeni valahol! Rátok és rám is rám férne...
/Nyelvet öltök Raven hajára, kicsit fintorgok Razeilre, majd kedvesen mosolyogva oda szállok az ö vállára. Ott legalább nem akar megmarni a fekete kobra!/
- Ha kéretsz is ételt akkor valami tényleg tápértékeset. Laktatót! És nem csokit!
/Mondom utolsó mondatom Ravennek, kezeimet csípőmre téve és kicsit előrehajolva./
- Vacsi előtt nincs nasi! Vacsi után meg lehet egy jó nagy beszélgetős, ismerkedős, pihegélős, iszogatós, fagyizós tesógyűlést tartani!
/Mondom százkarátos vigyorral az ötletemet, újdonsült családomnak./
{47}
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
- Igen, a fürdés remek ötlet!! Úgy érzem leizzadtam a bőrt is magamról...
/Ha magammal kéne egy helyiségben hosszabb ideig megmaradnom, esküszöm sikítva menekülnék, vagy szereznék egy légfrissítőt, esetleg sok-sok légfrissítőt..../
+ Nah, elég az önszimatolgatásból, inkább irány egy fürdő...
/Amikor látom, hogy Hirig átlebben Raz vállára, hát komoly önértékelési gubancaim lesznek.../
+ Ha most Bella filíngem lenne, nekiállnék szagolgatni magam és hosszú fanyar gondolatsorokat alkotni arról, hogy oh, vajon az eperillatú samponom a szörnyű? Vagy valami genetikai rendellenesség? AZONBAN NEM VAGYOK BELLA, még ha gyakran olyan szerencsétlennek is tűnök...
- Óh, van itt is fürdő! Ott jobbra a két bárd között.... /Mutatott egy irányba, ahol tényleg megláttam két ajtót.
- Óh remek!! /örvendeztem, de vártam, hogy valaki megmoccanjon./
(44)
/Ha magammal kéne egy helyiségben hosszabb ideig megmaradnom, esküszöm sikítva menekülnék, vagy szereznék egy légfrissítőt, esetleg sok-sok légfrissítőt..../
+ Nah, elég az önszimatolgatásból, inkább irány egy fürdő...
/Amikor látom, hogy Hirig átlebben Raz vállára, hát komoly önértékelési gubancaim lesznek.../
+ Ha most Bella filíngem lenne, nekiállnék szagolgatni magam és hosszú fanyar gondolatsorokat alkotni arról, hogy oh, vajon az eperillatú samponom a szörnyű? Vagy valami genetikai rendellenesség? AZONBAN NEM VAGYOK BELLA, még ha gyakran olyan szerencsétlennek is tűnök...
- Óh, van itt is fürdő! Ott jobbra a két bárd között.... /Mutatott egy irányba, ahol tényleg megláttam két ajtót.
- Óh remek!! /örvendeztem, de vártam, hogy valaki megmoccanjon./
(44)
Raven Raymore- Kerub
/Az ajtók irányába nézek, majd elkezdek arrafelé repülni. Majd féltávon vissza fordulok./
- Nem jössz Raven?!
/Kérdem húgomtól. Majd Razielre nézek./
- Fürdés után hova mennyünk beszélgetni?! Itt találkozunk? Hol fogunk enni?! Én találtam egy csodás helyet!
/Fizikai képtelenség, de mégis megtörténik, lecsúszom a levegőben, mit aki elolvad. Miközben a kertre gondolok elkezdek megint hülye ábrándos képet ölteni, és dudorászni megint szerelmes dallamot, meg sem várom Razielt sem Raven, egyenes vonalban mint a Tisza elindulok az ajtók felé./
{48}
Hirig- Valódi pille
- De, de, máris indulok! /vágom rá azonnal és intek Raznek, majd a nővérkém után futok. A mozgás nem valami jó ötlet, minden létező izmom sajog, még olyanok is, amikről nem is tudtam, hogy izmok. De minden esetre egész szerencsésen beértem a fütyörésző Hiriget, majd mellette sétálok tovább./
+ Vajon én is tudnék repülni, ha akarnék? Képes lehet bármilyen szárny megemelni egy emberi testet? Oké, láttam, ahogy Raf repkedett, na de ő mégis csak Raf!
/Amíg én elmélkedem, beérek a fürdőszobába. Elnézem az elegáns tiszta szép zuhanyzót és meg vagyok elégedve a fajtársaimmal...
+ Jézusom, most komolyan azt gondoltam, hogy fajtárs? Brrr..........
/Gyorsan beállok az egyik zuhany alá ledobálva átizzadt ruháimat és megengedem a forró vizet. Élvezem ahogy ellazít és megnyugtat, talán még a nemkívánatos gondolatokat is ki tudja űzni a fejemből.... talán.......
(45)
+ Vajon én is tudnék repülni, ha akarnék? Képes lehet bármilyen szárny megemelni egy emberi testet? Oké, láttam, ahogy Raf repkedett, na de ő mégis csak Raf!
/Amíg én elmélkedem, beérek a fürdőszobába. Elnézem az elegáns tiszta szép zuhanyzót és meg vagyok elégedve a fajtársaimmal...
+ Jézusom, most komolyan azt gondoltam, hogy fajtárs? Brrr..........
/Gyorsan beállok az egyik zuhany alá ledobálva átizzadt ruháimat és megengedem a forró vizet. Élvezem ahogy ellazít és megnyugtat, talán még a nemkívánatos gondolatokat is ki tudja űzni a fejemből.... talán.......
(45)
Raven Raymore- Kerub
/Megyek Raven mellet hagyom, hogy Ö nyissa csukja az ajtót. Körbenézek alaposan a zuhanyzóban, majd kiválasztok magamnak is egy tetszetős kis zugot. Közben ahogy elgondolkodom, zuhanyzás közben, nem figyelek Ravenre, vagy arra, hogy elázik a szárnyam. Pedig oda kellene, mert a pillangók és a lepkék szárnyai ha vizesek lesznek akkor nem tudnak repülni, és mint olyan az én szárnyam is hasonlít az övékre.
De mint mondottam volt az előbb, nem ezen jár kicsiny buksim, hanem azon, hogy vajon milyen lesz a vacsora, mit fogunk utána beszélgetni, mit mondhatok el nekik a múltamról, mi az amit nem kellene.
Forró zuhannyal én lényegesen előbb végzek, mivel kevesebb felületet kell tisztán tartanom, mint Ravennek. Így amikor kilépek a zuhanyból meg sem lepődöm, hogy ő még javában bent áll a sajátjában. Miközben törölközőt keresek, megint elkezdek dudorászni. Csak most nem szerelmes balladákat, hanem valami 21századi slágert.
{49}
Hirig- Valódi pille
/Vízcsobogás, Hirig halk dúdolgatása, az egész hangszimfónia egy mennyei színdarabbá olvad össze a fülembe. Mintha a víz is a halk énekszó ritmusát követné.....
Átdörzsölöm a hajam, hátha a mosástól kissé kiegyenesedik majd, legalábbis nagyon remélem.../
+ Ha ez a hülye haj így folytatja, esküszöm levágom! Pedig jobban szerettem régen, ha hosszú volt a hajam, de ez így nem mehet tovább!
/Mintha félélő részeim meghallanák a fenyegetést, a rövid áztatás után egészen hullámosnak tűnik a hajam, legalább már mintha nem élne...
Nagy nehezen elszakadok a víztől és nekiállok megnézni hol tart tündértársam. Egy rövid mustra után rájövök, hogy nem igazán látok sehol törülközőket, Hiriget is észre veszem, de úgy látom ő sem talált semmit./
- Meghoztam a törülközőket és a tiszta ruhát....
/Nyílik az ajtó én meg nekidőlök és becsapom./
- Anyám Raz, mi a francot csinálsz? /kérdezem felháborodva az ajtónak dőlve, kívül tartva az angyalkát./
+ Mi a fenéért kell nekem vizesen meztelenül egy ajtóval küzdenem, a fenébe is???
(45)
Átdörzsölöm a hajam, hátha a mosástól kissé kiegyenesedik majd, legalábbis nagyon remélem.../
+ Ha ez a hülye haj így folytatja, esküszöm levágom! Pedig jobban szerettem régen, ha hosszú volt a hajam, de ez így nem mehet tovább!
/Mintha félélő részeim meghallanák a fenyegetést, a rövid áztatás után egészen hullámosnak tűnik a hajam, legalább már mintha nem élne...
Nagy nehezen elszakadok a víztől és nekiállok megnézni hol tart tündértársam. Egy rövid mustra után rájövök, hogy nem igazán látok sehol törülközőket, Hiriget is észre veszem, de úgy látom ő sem talált semmit./
- Meghoztam a törülközőket és a tiszta ruhát....
/Nyílik az ajtó én meg nekidőlök és becsapom./
- Anyám Raz, mi a francot csinálsz? /kérdezem felháborodva az ajtónak dőlve, kívül tartva az angyalkát./
+ Mi a fenéért kell nekem vizesen meztelenül egy ajtóval küzdenem, a fenébe is???
(45)
Raven Raymore- Kerub
/Hangos nevetésbe török ki, amikor látom, hogy Raven nem akarja beengedni Razielt. jó egy percig csak gyöngyöző nevetésemet lehet hallani. Majd letörlöm a könnyeimet és nagy levegőt veszek, hogy érthetően tudjak beszélni./
- Húgi, menny vissza a zuhanyfülkébe amíg Raz behozza a holmikat. Mégsem veheted vissza azt a ruhát amibe teljesen bele izzadtál!
/Közben én is a hajamba temetkezem, szemérmesen eltakarva csupasz testemet. Mivel szárnyaim most nem éppen tudnának kellő védelmet biztosítani. Gonosz módon kihúzok egy tollat Raven szárnyából, azzal takarom el a testem./
- Bocsi húgi! Mégsem a pasim, hogy mezit lenül lásson meg.
/Kis szünetet tartok, míg Raven bemegy reményeim szerint a zuhanykabinba. Utána hangosan szólok Razilenek, hogy jöhet./
{50}
Hirig- Valódi pille
/Még mindig piszkosul dühös vagyok, de az kicsit lenyugtat, hogy Hirig nekiáll szervezkedni, amikor kilép egy tollat a szárnyamból éppen tiltakoznék, de ettől támad is egy ötletem./
+ Mi a fenére jó a szárny? Nem, most nem a repülésre gondolok...
/Óvatosan kipróbálom, mennyire mozgékonyak a tartozékaim, de éppen eléggé mozdulnak, hogy mint valami vizes tollpokrócba, úgy takarózzam beléjük. Így kissé biztosabban, gyorsan száradó élő hajammal arra várok, hogy leordíthassam Raz fejét, egyszerűen most nagyon jól esne ordítani egyet, vagy megverni valakit.../
- Itt jönnek a törölközők.... /Nyílt az ajtó én meg nekiálltam káromkodni, mintha csak nővérkémtől tanultam volna el és elküldtem szegény dermedt Razt a jó fenébe, amiért csak úgy be akar jönni a női fürdőbe... tudjátok mit válaszolt rá? Na?
- De hiszen részben én is nő vagyok...
+ Oké, most fogok felrobbanni....
(46)
+ Mi a fenére jó a szárny? Nem, most nem a repülésre gondolok...
/Óvatosan kipróbálom, mennyire mozgékonyak a tartozékaim, de éppen eléggé mozdulnak, hogy mint valami vizes tollpokrócba, úgy takarózzam beléjük. Így kissé biztosabban, gyorsan száradó élő hajammal arra várok, hogy leordíthassam Raz fejét, egyszerűen most nagyon jól esne ordítani egyet, vagy megverni valakit.../
- Itt jönnek a törölközők.... /Nyílt az ajtó én meg nekiálltam káromkodni, mintha csak nővérkémtől tanultam volna el és elküldtem szegény dermedt Razt a jó fenébe, amiért csak úgy be akar jönni a női fürdőbe... tudjátok mit válaszolt rá? Na?
- De hiszen részben én is nő vagyok...
+ Oké, most fogok felrobbanni....
(46)
Raven Raymore- Kerub
/Gurgulázó kacagásba török ki./
- Jól van Raziel! Gyere, de ha elkezdetsz udvarolni, nem leszel androgün, csak nő...
/Mondom mosolyogva, de vészjósló hangzással.
Könnyed mozgással odamegyek és kinyújtom a kezem. Persze a toll lehullik. Figyelem a reakcióját./
- Kérek egy törölközőt.
/Mondom kissé elváltoztatva a hangom, amolyan franciás hangzással. Csípőmet kissé hanyagul oldalra billentem, akárcsak a vállam és a fejem, hogy az egyének egy csábító nőies bestiát adjak./
- Nem merd rám dobni.
/Kacsintok egyet és nyelvet öltök./
{51}
Hirig- Valódi pille
/Meredten figyelem Hiriget és lenyelem a még nagyon sok kikívánkozó dolgot. Igen, semmi, de semmi kedvem nincs hozzá, hogy abbahagyjak az ordibálást, mégis megteszem, figyelem, Razielt, mint valami vizsgabiztos. Raz rápillant majd halkan felnevet. Megemeli az egyik törülközőt és rádobja Hirigre!/
- Hé, te meg mi a fenét csinálsz? /kérdezem rémülten. Odasietek és ügyeskedve, hogy a szárnyaimmal még mindig takarjam magam kimentem a törülköző alól a tündérkét./
- Tessék kedvesem, megkaptad a törülköződ... /mondja Hirignek.
Elveszek tőle én is ingerülten egy törülközőt, na jó, igazából kitépem a kezéből, majd bevonulok a zuhanyfülkébe és miután magamra csavartam visszatérek. Szemrevételezem szegény megviselt tündérkét./
- Minden rendben van Hirig?
(47)
- Hé, te meg mi a fenét csinálsz? /kérdezem rémülten. Odasietek és ügyeskedve, hogy a szárnyaimmal még mindig takarjam magam kimentem a törülköző alól a tündérkét./
- Tessék kedvesem, megkaptad a törülköződ... /mondja Hirignek.
Elveszek tőle én is ingerülten egy törülközőt, na jó, igazából kitépem a kezéből, majd bevonulok a zuhanyfülkébe és miután magamra csavartam visszatérek. Szemrevételezem szegény megviselt tündérkét./
- Minden rendben van Hirig?
(47)
A hozzászólást Raven Raymore összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 10, 2010 8:58 am-kor.
Raven Raymore- Kerub
/Kissé ziláltan, de mosolyogva figyelem az elviharzó Raven. Razielre nézek játékos sértődöttséggel. A törölköző szélét magam köré tekerem és karba fonom a kezem. Tüntetően elfordítom a fejem./
- Köszönöm, nagyon kedves vagy.
/Nyelvet öltök rá. Aztán halk sóhajjal reménytelenül lemondóan végigmérem magam./
- Miért vagyok ilyen kicsi?! Nem szeretem amikor lenéznek az emberek! Annyira rossz!
/Motyogom az orrom alatt. meglepetésemre Raziel felvesz a tenyerébe és a törölközőt óvatosan körém tekeri, másik kezével elkezdi a szárnyimat megszárítani.
Persze közben arcátlanul jókedvvel mosolyog./
{52}
Hirig- Valódi pille
/Kis ideig csak fejcsóválva figyelem a többieket, egyszerűen nem fér a fejembe, ez a Raz, ilyen lehetetlen alakkal még életemben nem találkoztam... na mindegy...
Zavartan beletúrok a hajamba és szinte már csak szórakozottan észlelem, hogy a hajam pillanatok alatt megszáradt és betonkemény tekergő fürtökbe göndörödött azonnal. Oké, még nedves volt kicsit, de máris úgy tekergett, mint valami ázott anakonda csorda.../
- Tudod Raz, nem értelek én téged, na mindegy... /közölte halkan, elvéve még egy törölközőt, habár már ez az egy is estélyiruhának tűnt rajtam, olyan hatalmas volt./
- Meghoztam az ebédet!
/Azt hittem elég döbbent fejet vághattam, amikor egy fiatal angyallány belibbent a kezében egy tálcával. Éppen megszólaltam volna, amikor ismerős mély hang szűrődött be a fürdőbe./
- Raziel, merre vagy?
+ Na nem, ezt már nem!!! Nem vagyunk már így is elegen ebben a fürdőszobában???
- A francba Conan, be ne gyere te is! /üvöltöttem, olyan sipító kellemetlen fejhangon./
(48)
Zavartan beletúrok a hajamba és szinte már csak szórakozottan észlelem, hogy a hajam pillanatok alatt megszáradt és betonkemény tekergő fürtökbe göndörödött azonnal. Oké, még nedves volt kicsit, de máris úgy tekergett, mint valami ázott anakonda csorda.../
- Tudod Raz, nem értelek én téged, na mindegy... /közölte halkan, elvéve még egy törölközőt, habár már ez az egy is estélyiruhának tűnt rajtam, olyan hatalmas volt./
- Meghoztam az ebédet!
/Azt hittem elég döbbent fejet vághattam, amikor egy fiatal angyallány belibbent a kezében egy tálcával. Éppen megszólaltam volna, amikor ismerős mély hang szűrődött be a fürdőbe./
- Raziel, merre vagy?
+ Na nem, ezt már nem!!! Nem vagyunk már így is elegen ebben a fürdőszobában???
- A francba Conan, be ne gyere te is! /üvöltöttem, olyan sipító kellemetlen fejhangon./
(48)
Raven Raymore- Kerub
/Már majdnem rárepülnék mint a vadászgépek a tálcára és elkezdenék habzsolni, mikor meghallom Raphael hangját.
Segélykérően nézek fel Razielre közben kicsit el is szürkülök./
- Ugye nem akar bejönni...
/Mondom elhaló hangon. Majd kicsit erőt veszek magamon és hangosabban, a kint lévőnek mondom./
- Ha bejössz a női zuhanyzóba ahova csak NŐK jöhetnek be, akkor soha nem fogd lemosni magadról azt a jelzőt, hogy nem vagy androgün te is és csak azért keresed Razeilt, hogy megmosd a hátunk!
/Magam köré tekerem a törölközőt, felkészülve arra, hátha bejön. Kis kapucnit is kreálok a sarkából. Csak az arcomat engedem, hogy látni lehessen./
{53}
Hirig- Valódi pille
- Nagyon ajánlom, hogy ne jöjjön be! /kiáltom én is hidegen és odasietek Hirig mellé./
+ Add Uram, hogy ne jöjjön be, mert esküszöm, akkor nem állok jót magamért! Ha Hirignek nem lenne igaza, hát esküszöm én androgünt csinálok belőle!
/Raz erre csitítólag felénk emelte kezeit, súgott pár szót a kissé megrettentnek tűnő ételhordozónak, majd kislisszolt az ajtón, persze előbb Hiriget lepakolta a szekrényre törölközőstül.
Nem sokat tudtam kivenni a kinti beszélgetésből, sőt, olyan semmit... lehet, hogy ez azért volt, mert ezerrel dübörgött a vér a fülemben a haragtól, attól hogy éreztem, a kezemben könnyedén ott teremne a lángkard, még akkor is, hogyha ezzel felgyújtom a saját ruhám....
akkor megvető horkantás hangzott fel, majd távolodó dübörgő léptek, aztán Raz visszatért../
- Nem akart ám bejönni, csak beszélni akar majd velünk...
(49)
+ Add Uram, hogy ne jöjjön be, mert esküszöm, akkor nem állok jót magamért! Ha Hirignek nem lenne igaza, hát esküszöm én androgünt csinálok belőle!
/Raz erre csitítólag felénk emelte kezeit, súgott pár szót a kissé megrettentnek tűnő ételhordozónak, majd kislisszolt az ajtón, persze előbb Hiriget lepakolta a szekrényre törölközőstül.
Nem sokat tudtam kivenni a kinti beszélgetésből, sőt, olyan semmit... lehet, hogy ez azért volt, mert ezerrel dübörgött a vér a fülemben a haragtól, attól hogy éreztem, a kezemben könnyedén ott teremne a lángkard, még akkor is, hogyha ezzel felgyújtom a saját ruhám....
akkor megvető horkantás hangzott fel, majd távolodó dübörgő léptek, aztán Raz visszatért../
- Nem akart ám bejönni, csak beszélni akar majd velünk...
(49)
Raven Raymore- Kerub
/Karba font kézzel ülök az új trónusomon. Hallgatom Raziel nyugtatgató szavait, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez most használni fog Ravennél./
- Mikről akar beszélni velünk?! Még a végén azt fogom hinni, hogy fontosak vagyunk neki amilyen sok időt ránk pazarol!
/Motyogom. Elkezdem megtörölni a hajam, nekem nem szárad olyan könnyen mint Ravené, így bajlódnom kell vele egy ideig./
- Csak Te vagy a gardedámunk, vagy öt is ránk sózták?!
/Amikor megvagyok a törölközéssel, nézek Ravenre és Razielre felváltva./
- Valamelyikőtök oda adná a ruhám?! Felszeretnék öltözni.
{54}
Hirig- Valódi pille
/Figyelem Razt, és nagyon kezd elegem lenni belőle. Hirig hangja éppen megakadályoz egy dührohamot, de így sem vagyok az igazi.../
+Vajon miért idegesít engem ennyire az a szerencsétlen??? Ha én ezt tudnám boldog em... illetve angyal lennék...
- Pontosan, mi a fenének jár mindig utánunk? /csatlakozom Hirighez.
Raz csak nyugodtan elővesz a törülközők alól egy apró ruhát és Hirig mellé dobja, a másikat pedig a kezembe nyomja. Hitetlenkedve nézem a szerelést, amitől még Anakin is boldog lenne. Éppen megjegyzést tennék a jediruhára, amikor Raz végre megszólal./
- Michaelnek sok a dolga, és mivel Raphael a helyettese, így neki kell figyelnie az újakra. Raven, te nagyon újnak számítasz, tekintve hogy még semmit nem tudsz az angyalokról. Hirig, te pedig a vendégszeretetünket élvezed, így szintén az ő dolga figyelni rád. Ez a feladata, tehát nem tudom miért haragszotok rá emiatt....
(50)
+Vajon miért idegesít engem ennyire az a szerencsétlen??? Ha én ezt tudnám boldog em... illetve angyal lennék...
- Pontosan, mi a fenének jár mindig utánunk? /csatlakozom Hirighez.
Raz csak nyugodtan elővesz a törülközők alól egy apró ruhát és Hirig mellé dobja, a másikat pedig a kezembe nyomja. Hitetlenkedve nézem a szerelést, amitől még Anakin is boldog lenne. Éppen megjegyzést tennék a jediruhára, amikor Raz végre megszólal./
- Michaelnek sok a dolga, és mivel Raphael a helyettese, így neki kell figyelnie az újakra. Raven, te nagyon újnak számítasz, tekintve hogy még semmit nem tudsz az angyalokról. Hirig, te pedig a vendégszeretetünket élvezed, így szintén az ő dolga figyelni rád. Ez a feladata, tehát nem tudom miért haragszotok rá emiatt....
(50)
Raven Raymore- Kerub
- Tévedsz Raziel! Nem haragszom rá csak furcsállom, hiszen egy utolsó pondrónak tart. Természetes, hogy érdekel miért foglalkozik velünk, ha nem kedvel. Én azt az elvet vallom, hogy olyanokkal nem foglalkozom akiket nem szívlelek. Logikusnak vélem így hát, hogy más is így cselekszik. Így teljesen érthető a kíváncsiságom, hogy miért is van körülöttünk. Apropó... hogyan kerültünk ide?! Nekem ugyanis teljesen kiesett az az időszak miután Voldemor eltűnt és felébredtem egy kórházban.
/Fecsegek öltözködés közben. Alaposan megnézem magam utána, és próbálgatom a szárnyaimat is, hogy tudom e használni, vagy teljesen eláztak./
{55}
Hirig- Valódi pille
/Elveszek néhány kenyeret a tálcáról és szép lassan megeszem őket, amíg Hirig beszél. Furcsa gondolat kezd körvonalazódni bennem./
+ Miért vagyunk mi még itt? Mit a fenét keresünk itt? Miért vagyunk bezárva ilyen Conanok fürdőszobájába? Haza akarok menni...
/Eddig még végig sem gondoltam igazán, fel sem ötlött bennem, hogy valaha is haza fogok vágyni, pedig ez történt... Nem, igazából nem is haza vágytam, valami olyanra vágytam már régóta, ami soha nem adatott meg nekem, valami olyanra, ami idegennek, álomszerűnek hatott, egy otthont akartam, egy olyan helyet, ahol nem kell rettegnem semmitől, ahol megértenek és szeretnek, ahol nem kell küzdeni.../
- Hirig, nem akarunk menni? /kérdeztem némileg színtelen hangon. Hirtelen a szívembe mártotta acélos karmait a fájdalom és a magány./
(51)
+ Miért vagyunk mi még itt? Mit a fenét keresünk itt? Miért vagyunk bezárva ilyen Conanok fürdőszobájába? Haza akarok menni...
/Eddig még végig sem gondoltam igazán, fel sem ötlött bennem, hogy valaha is haza fogok vágyni, pedig ez történt... Nem, igazából nem is haza vágytam, valami olyanra vágytam már régóta, ami soha nem adatott meg nekem, valami olyanra, ami idegennek, álomszerűnek hatott, egy otthont akartam, egy olyan helyet, ahol nem kell rettegnem semmitől, ahol megértenek és szeretnek, ahol nem kell küzdeni.../
- Hirig, nem akarunk menni? /kérdeztem némileg színtelen hangon. Hirtelen a szívembe mártotta acélos karmait a fájdalom és a magány./
(51)
Raven Raymore- Kerub
- De mehetünk! Ahova csak szeretnéd! De van egy érzésem, hogy nem ússzuk meg alias Frizbi monológját! Végighallgatjuk, közben egyik fülünkön be másikon ki, néha bólogatunk meg néha be-be nyögjük, hogy "persze mama, ahogy mondod mama, igen mama", majd lelécelünk.
/Mosolygok Ravenre, próbálom a hirtelen jött rossz hangulatát oldani, fesztelen csevegésemmel. Odaszállok a tálcára, és alaposan körbe tanulmányozom./
- Raziel, Ti nem olvastátok még Gullivert?! Én lenni kicsi... nagyon kicsi... és nem szeretek kézzel lábbal enni. Nincs véletlenül, mondjuk az én méretemben valami evőeszköz?! Ha már vendég vagyok, szeretnék igényelni ilyen kiegészítőket.
/Kezd megint előjönni a kisebbségi komplexusom./
{56}
Hirig- Valódi pille
/Raziel döbbenten pillant Hirigre, látszólag nagyon gondolkozik, aztán csak zavartan megvonja a vállát./
- Sajnálom, ritkán járnak nálunk tündérek. Nem tudom ki ez a Guliver, esetleg tőle tudnánk venni neked valami tündérételt? /kérdezte őszinte kíváncsisággal az angyal. Nehezemre esett visszatartani a röhögést, túl vicces volt, Guliver a tündérkajakufár..../
- Menjünk akkor Conan drágához. /mondtam jókedvvel. Ez a Guliver dolog új kedvet adott nekem./
- Előbb nem akarsz fölöltüzni?
/Ekkor jöttem rá, hogy még mindig törülközőben vagyok. gyorsan elvonultam egy zuhanyzóba és magamra kapkodtam a jedifelszerelést./
- Oké, felőlem mehetünk is.
/Raz nem is várt sokat, kiküldte a tálcás lány és meg is indultunk ki a Gyakorlóteremből, kanyarogva a folyosókon./
(52)
- Sajnálom, ritkán járnak nálunk tündérek. Nem tudom ki ez a Guliver, esetleg tőle tudnánk venni neked valami tündérételt? /kérdezte őszinte kíváncsisággal az angyal. Nehezemre esett visszatartani a röhögést, túl vicces volt, Guliver a tündérkajakufár..../
- Menjünk akkor Conan drágához. /mondtam jókedvvel. Ez a Guliver dolog új kedvet adott nekem./
- Előbb nem akarsz fölöltüzni?
/Ekkor jöttem rá, hogy még mindig törülközőben vagyok. gyorsan elvonultam egy zuhanyzóba és magamra kapkodtam a jedifelszerelést./
- Oké, felőlem mehetünk is.
/Raz nem is várt sokat, kiküldte a tálcás lány és meg is indultunk ki a Gyakorlóteremből, kanyarogva a folyosókon./
Folytatás: Conan irodája.
(52)
Raven Raymore- Kerub
2 / 2 oldal • 1, 2
Mystical Future FRPG :: Felhők fölött :: Anolgelis :: Városközpont :: Főtér :: Aranylak
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.