Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Étkező
5 posters
Mystical Future FRPG :: Felhők fölött :: Anolgelis :: Városközpont :: Főtér :: Aranylak
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Étkező
- Ó, hát igazán köszönöm! /Hízeleg Raphael, látszik, hogy őszintén. Elfalatozza a háromnegyedét, a többit visszacsúsztatja eléd. Megvárja míg befejezd és éppen mondana valamit, amikor egy újabb (vagy az előző?) angyal érkezik, vállán egy kis tündérrel./
- Nália megérkezett kérésünkre Raphael.
/A tündér kedves mosolyt villant rád, majd Raphael-re tekint és karba tett kézzel kérdezi./
- Helló Raphi, hova kéne vinnem a vendégünket?
- Üdv Nália, légy szíves hívj a rendes nevemen /A tündér csalódott képet vág egy pillanatra, majd újra mosolyogva várja a választ./
- Nos, nem fogsz örülni neki, de még tartozol nekünk egyel. A Tisztaság Kútjához kell elkísérned fajtársunkat, Tereust.
- Hát persze! Mikor indulunk? /Fordul feléd vidáman. Raphael döbbent szemekkel nézi a kis tündért, majd vállat von./
- Amikor Tereus szeretné.
- Nália megérkezett kérésünkre Raphael.
/A tündér kedves mosolyt villant rád, majd Raphael-re tekint és karba tett kézzel kérdezi./
- Helló Raphi, hova kéne vinnem a vendégünket?
- Üdv Nália, légy szíves hívj a rendes nevemen /A tündér csalódott képet vág egy pillanatra, majd újra mosolyogva várja a választ./
- Nos, nem fogsz örülni neki, de még tartozol nekünk egyel. A Tisztaság Kútjához kell elkísérned fajtársunkat, Tereust.
- Hát persze! Mikor indulunk? /Fordul feléd vidáman. Raphael döbbent szemekkel nézi a kis tündért, majd vállat von./
- Amikor Tereus szeretné.
A hozzászólást OldMan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 21, 2011 4:55 am-kor.
OldMan- Mesélő - A Ragyogó udvar moderátora
- Hozzászólások száma : 95
/Megnézem magamnak a kis tündért. Kedvesnek tűnik, de a látszat csalhat./
+ Raphi?! +
/Kérdezem magamban, közben az említette nézek, majd vissza Náliára./
- Szervusz Nália! Amellett, hogy el kell oda kísérned szeretnék egy két kérdést feltenni neked.
/Előveszem a belsőzsebemből azt a képet amit még az öregasszonytól kaptam a boltban, mikor ide kerültem és megmutatom neki. A másikat -amelyiken emberi formában van-, vissza teszem./
- Ezen a képen Hirig van. Ha jól tudom találkoztál vele. Őt keresem. Remélem tudsz segíteni!
/Állok fel beszéd közben. Várom hogy megnézze a képet, közben Raphael felé fordulok./
- Köszönöm a segítséget! Amennyiben nem akarsz még mondani valamit, indulnék.
/Biccentek neki közben./
{35}
Tereus- Szeráf
- Hozzászólások száma : 198
Nália a képhez reppen és tanulmányozza. Ilyen kis méretben nehezebb, mint gondolná az angyal. Hátrébb megy, hogy egyben láthassa. Közben Raphael biccent egyet és egy "Sok szerencsét!" után, elhagyja az étkezőt. Közben Nália végez az analízissel./
- Igen, találkoztam vele ez a jó hír. Legutóbb ide hoztam egy Raven nevezetű angyallal, azóta nem találkoztam velük. Sajnos nem tudok segíteni többet, valószínűleg már nincs itt, hiszen akkor nem kérdeznéd... /Mondja lebiggyesztett ajkakkal, sajnálkozva. Aztán, mintegy varászütésre újra kivirul és a válladra parkol./
- Mehetünk, vagy van még valami elintéznivalód? Egyébként, elég veszélyes lesz, Csak Raphi-t akartam idegesíteni vele, hogy nyugodt vagyok és nem törődöm a dologgal. Kis szerencsével sikerülhet, de te majd térdre kényszeríted ezeket a szellemizéket. Hideg az érintésük... na mindegy, majd valahogy megoldjuk. Akkor indulhatunk? /Ficánkol a válladon a kis tündér. Láthatólag izgatja a dolog./
- Igen, találkoztam vele ez a jó hír. Legutóbb ide hoztam egy Raven nevezetű angyallal, azóta nem találkoztam velük. Sajnos nem tudok segíteni többet, valószínűleg már nincs itt, hiszen akkor nem kérdeznéd... /Mondja lebiggyesztett ajkakkal, sajnálkozva. Aztán, mintegy varászütésre újra kivirul és a válladra parkol./
- Mehetünk, vagy van még valami elintéznivalód? Egyébként, elég veszélyes lesz, Csak Raphi-t akartam idegesíteni vele, hogy nyugodt vagyok és nem törődöm a dologgal. Kis szerencsével sikerülhet, de te majd térdre kényszeríted ezeket a szellemizéket. Hideg az érintésük... na mindegy, majd valahogy megoldjuk. Akkor indulhatunk? /Ficánkol a válladon a kis tündér. Láthatólag izgatja a dolog./
*Akár válaszolhatsz a teleportkapunál is.*
OldMan- Mesélő - A Ragyogó udvar moderátora
- Hozzászólások száma : 95
2 / 2 oldal • 1, 2
Mystical Future FRPG :: Felhők fölött :: Anolgelis :: Városközpont :: Főtér :: Aranylak
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.