Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Chat 01
+9
Caridwen
Raven Raymore
Laila Finisse
Hirig
Rabraquat
Lynarin Seeragic
Fiona Freefall
Naryky Charygyen
Alyara Nirois
13 posters
Mystical Future FRPG :: Off :: Társalgó
25 / 36 oldal
25 / 36 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 36
Re: Chat 01
Már ment, a matek leckeírást száműztem inkább, úgyse értem.
Raven Raymore- Kerub
- Hozzászólások száma : 151
Az esküdtcéh bűnösnek találtatta... a bíróságnak újra kell tárgyalnia az ügyet!
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Kit találtak bűnösnek? Milyen ügyet?
Párnapig nem vagyok és mindenről le maradok! -.-
Párnapig nem vagyok és mindenről le maradok! -.-
Vendég- Vendég
Hát igen, pörög az élet...
Csalódások kapcsolatok, haragosok és szoros barátságok vannak születőben... mily megható... *kicsit hibbant elnézni neki.*
Csalódások kapcsolatok, haragosok és szoros barátságok vannak születőben... mily megható... *kicsit hibbant elnézni neki.*
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Hát, eljött a 2011 is. Ne feledjétek, már csak egy év van a világvégéig! xD
Nos, újfent itt vagyok. Túléltem a szilvesztert. Ehh
Nos, újfent itt vagyok. Túléltem a szilvesztert. Ehh
Oh igen, erre koccintani kéne. (Bakker, nem leszek nagykorú, mégis milyen dolog ez? XD )
Túlélted? Egyben, vagy csak darabokban kapunk vissza?
Túlélted? Egyben, vagy csak darabokban kapunk vissza?
Lehet választani? Nos... hát.... egyben, természetesen.
Szép jó estét, boldog karácsonyt, hanukát és új évet mindenkinek.
Ha már Admin-nénit zaklatom, gondoltam itt is rontom a levegőt. Ha hibásan tettem, valaki úgyis töröl majd. És bocs ha bunkó módon ismeretlenül irkálok ide.
Csak hát megtaláltam ezt az oldalt hála egy hirdetésnek és olvasgattam. Kissé ködösek még a dolgok, és mielőtt bárminek nekilátnék egy gyorstalpaló-összefoglalót dobhatna nekem erről valaki. Nem a szerepjátékról, abban tapasztalt vagyok, erről a világról/fórumról.
Uff, Laki voltam, szólottam!
Ha már Admin-nénit zaklatom, gondoltam itt is rontom a levegőt. Ha hibásan tettem, valaki úgyis töröl majd. És bocs ha bunkó módon ismeretlenül irkálok ide.
Csak hát megtaláltam ezt az oldalt hála egy hirdetésnek és olvasgattam. Kissé ködösek még a dolgok, és mielőtt bárminek nekilátnék egy gyorstalpaló-összefoglalót dobhatna nekem erről valaki. Nem a szerepjátékról, abban tapasztalt vagyok, erről a világról/fórumról.
Vendég- Vendég
Szia, először is üdv itt!
Neked is utólagosan is Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!
Neked is utólagosan is Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!
Hirig- Valódi pille
Laki írta:Szép jó estét, boldog karácsonyt, hanukát és új évet mindenkinek.
Szia! Üdv, köztünk! A "Bevezető" menüpont alatt mindent megtalálsz, ami eddig született, de folyamatosan fejlesztik/fejlesztjük a világot, így jobbak lennének a pontos kérdések, hogy mire vagy kíváncsi .
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Hi.
Végre némi puzzleözés és többszöri átnyálazás után szinte mindenre kaptam választ. Ellenben fenn maradt pár homályos folt. Írhatna valaki konkrétabban a fajok/frakciók viszonyairól, illetve még kérdéses számomra, hogy mennyire van KM-kontroll alatt a játék? Mindenki szaladgál ide-oda csinál amit akar, vagy mindenki akkor tesz bármit, ha van fenn KM aki foglalkozik vele?
Mellesleg észrevettem, hogy elkövettem egy amatőr hibát. Mégpedig, hogy a bejelentkezési nevemnek nem karakternevet adtam meg, de szerintem zaklatom majd a kedves adminjainkat hogy írják nekem át, már ha találtam majd ki karakternevet, ezzel mindig problémáim voltak.
u.i.: Kösz a sok és gyors választ.
Végre némi puzzleözés és többszöri átnyálazás után szinte mindenre kaptam választ. Ellenben fenn maradt pár homályos folt. Írhatna valaki konkrétabban a fajok/frakciók viszonyairól, illetve még kérdéses számomra, hogy mennyire van KM-kontroll alatt a játék? Mindenki szaladgál ide-oda csinál amit akar, vagy mindenki akkor tesz bármit, ha van fenn KM aki foglalkozik vele?
Mellesleg észrevettem, hogy elkövettem egy amatőr hibát. Mégpedig, hogy a bejelentkezési nevemnek nem karakternevet adtam meg, de szerintem zaklatom majd a kedves adminjainkat hogy írják nekem át, már ha találtam majd ki karakternevet, ezzel mindig problémáim voltak.
Vendég- Vendég
Mikor lesz a kicsiny csapat aktív?!
Hirig- Valódi pille
Laki írta:Hi.
Nos, akkor én is köszöntelek. Bocs, a lassúságért, de valamiért reggel óta nem tudok feljönni, na mindegy...
Szóval...
A fajok közti viszonyokról éppen most készül egy táblázat, illetve már készen van és hamarosan ki is tesszük.
A másik, szaladgálhatsz szabadon is, persze ésszerű keretek között, tehát megváltani a világot, vagy felrobbantani a várost nem lehet, de sétálgatni, kitalált njk-kal játszani azt igen. De ha úgy gondolod, felajánlhatok majd a mesélőm is, vagy kérhetsz bárki mást, szerintem szívesen mesél neked valaki.
A nevedet pedig írd meg pm-be, ha kitaláltad és én megváltoztatom.
Ha bármi kérdésed van még, várom őket.
Köszönöm a meleg fogadtatást mindenki részéről.
Egyre inkább halad a dolgok megismerése, és már filózok nagyban a karakter előtörténetén. Annyi már fix (ha az adminok engedik) hogy újabb vérfarkas érkezik a játékba. Sry, de valahogy beléjük vagyok szerelmesedve.
Másrészt, feljött egy újabb, remélhetően utolsó kérdés: ti hogy képzeltétek el a farkas átváltozását? Mágikus (holmi vele változik) vagy fizikai (ruha bye-bye, minek az.) és ha fizikai, akkor ez az Underworld féle csontropogós vagy inkább a Van Helsing/Twilight féle bőrszakadós-tépős-kiugrós átváltozás? Számomra az utóbbi szimpatikusabb, WoD: Werewolf mesélések során is így használtam, hangulatosabb szerintem.
Mellesleg, egy apró megjegyzés: a gyors regenerációt (biológus-ökológus-sejtbioszos lakóótársam elmondása szerint) a sejtpusztulásnál sokkal gyorsabb sejtosztódás eredményezi, aminek szerinte mellékhatása a lassabb öregedés. Egy apró ötlet ahhoz, hogy ne csak a vámpírok éljenek kicsit tovább az embernél.
Mindig is utáltam neveket kitalálni, és még avatárt is kell vadászni.....
Egyre inkább halad a dolgok megismerése, és már filózok nagyban a karakter előtörténetén. Annyi már fix (ha az adminok engedik) hogy újabb vérfarkas érkezik a játékba. Sry, de valahogy beléjük vagyok szerelmesedve.
Másrészt, feljött egy újabb, remélhetően utolsó kérdés: ti hogy képzeltétek el a farkas átváltozását? Mágikus (holmi vele változik) vagy fizikai (ruha bye-bye, minek az.) és ha fizikai, akkor ez az Underworld féle csontropogós vagy inkább a Van Helsing/Twilight féle bőrszakadós-tépős-kiugrós átváltozás? Számomra az utóbbi szimpatikusabb, WoD: Werewolf mesélések során is így használtam, hangulatosabb szerintem.
Mellesleg, egy apró megjegyzés: a gyors regenerációt (biológus-ökológus-sejtbioszos lakóótársam elmondása szerint) a sejtpusztulásnál sokkal gyorsabb sejtosztódás eredményezi, aminek szerinte mellékhatása a lassabb öregedés. Egy apró ötlet ahhoz, hogy ne csak a vámpírok éljenek kicsit tovább az embernél.
Vendég- Vendég
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
Szuper lett Végre valaki felismeri a bennem rejlő dolgokat
Laki írta:Köszönöm a meleg fogadtatást mindenki részéről.
Javaslat: Legyen a vérfarkasoknál külön pontért felvehető, hogy vele alakul a ruha (a WW-ben ez egy Gift, ha jól emlékszek ).
Az átváltozásnál szerintem pedig legyen egyéni: hiszen az emberekből is sokféle van. Miért ne lehetne a vérfarkasokból is?
Az ötleted az öregedés lassítására tetszik.
Fejlesszük a vérfarkasokat is
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
Javaslat: Legyen a vérfarkasoknál külön pontért felvehető, hogy vele alakul a ruha (a WW-ben ez egy Gift, ha jól emlékszek Very Happy).
Nem Gift, hanem rituálé volt még a 3. kiadásban, és talán a 4.ben is. A 4.et csak a háttértörténetért olvastam el és azzal a háttérrel meséltem 3.ban, mert a játékosaim azt hisztizték ki
u.i.: Át lettem keresztelve! Köszönöm Admin-néni!
Uff, Laki voltam.
Vendég- Vendég
Nah nézzük csak...
Először is a szívélyes fogadtatás alap, egy egy nagy boldog kötekedős szívatós család. Na jó, leálltam...
Nem, dehogy bánjuk, szívesen látjuk a vérfarkasokat, úgyis vámpírinváziót vissza kell majd szorítani. (Amúgy átírtam a neved, habár gondolom feltűnt. XD )
A többire meg szívesen látok javaslatokat én úgyis inkább vámpíros vagyok, szóval vérfarkas ügyben annyira nincs sok ötletem.
Hivatalos verzió szerint azt írtam, hogy lassú csontropogtatós az átváltozás, mert Alkonyatos semmiképp, de ez a csontropizás lehet olyan gyors is (megfelelő extrákkal, hogy kissé hasonlít hozzá.)
A ruhás dolgot máris megcsinálom, elvégre a nudizást nem kedvelők is had kapjanak egy esélyt.
Az öregedés lassításán még gondolkozom, mert bezzeg a vámpírokat már nem tápolhatom, de a farkasoknak kikéritek. A sok kis diszkriminatív.
Először is a szívélyes fogadtatás alap, egy egy nagy boldog kötekedős szívatós család. Na jó, leálltam...
Nem, dehogy bánjuk, szívesen látjuk a vérfarkasokat, úgyis vámpírinváziót vissza kell majd szorítani. (Amúgy átírtam a neved, habár gondolom feltűnt. XD )
A többire meg szívesen látok javaslatokat én úgyis inkább vámpíros vagyok, szóval vérfarkas ügyben annyira nincs sok ötletem.
Hivatalos verzió szerint azt írtam, hogy lassú csontropogtatós az átváltozás, mert Alkonyatos semmiképp, de ez a csontropizás lehet olyan gyors is (megfelelő extrákkal, hogy kissé hasonlít hozzá.)
A ruhás dolgot máris megcsinálom, elvégre a nudizást nem kedvelők is had kapjanak egy esélyt.
Az öregedés lassításán még gondolkozom, mert bezzeg a vámpírokat már nem tápolhatom, de a farkasoknak kikéritek. A sok kis diszkriminatív.
A vámpírok az egyik legtáposabbak Hova akarod még tápolni őket?
Persze hogy ők a legtáposabbak, az én gyermekeim. Részrehajló vagyok, ez van... XD
(A sidhekkel együtt mellesleg, szóval örüljél! )
(A sidhekkel együtt mellesleg, szóval örüljél! )
A hozzászólást Lynarin Seeragic összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 02, 2011 3:42 am-kor.
Hát na, a vámpírok sok helyen nagyon erősek és ahogy elnéztem itt is. Jól láttam hogy x10 erőszorzójuk van? Hát azzal nem sok minden veheti fel a versenyt 1-1ben.
Bocsi, én vérfarkaspárti vagyok, így hát na.... Ha werewolf-ot mesélek 1-2 vámpírt mindig széttépetek, már csak a hecc kedvéért Ugyanúgy mint M*ban, mindig felbukkan 1-2 elf és/vagy kráni... mennyire szokták ezt utálni barátaim.
Bocsi, én vérfarkaspárti vagyok, így hát na.... Ha werewolf-ot mesélek 1-2 vámpírt mindig széttépetek, már csak a hecc kedvéért Ugyanúgy mint M*ban, mindig felbukkan 1-2 elf és/vagy kráni... mennyire szokták ezt utálni barátaim.
Vendég- Vendég
Nem, már csak 2x-es az erőszorzójuk. Kezdetben 10x-es volt, de lecsaptak. XD
A fiataloknak már tehát csak kétszeres. Az öregeknek lehet 10x-es is, de ők csak az njk-k, aki meg velük kezd, az megérdemli amit kap.
Hohó, vigyázz, mert lehet, hogy a vámpírok bosszút esküdnek. Van néhány nagyon gonosz a tarsolyomban. XD Majd játszhatsz velük, ha szeretnél.
Itt elfek nem fognak felbukkanni, maximum sidhek, vagy tündérkék.
A fiataloknak már tehát csak kétszeres. Az öregeknek lehet 10x-es is, de ők csak az njk-k, aki meg velük kezd, az megérdemli amit kap.
Hohó, vigyázz, mert lehet, hogy a vámpírok bosszút esküdnek. Van néhány nagyon gonosz a tarsolyomban. XD Majd játszhatsz velük, ha szeretnél.
Itt elfek nem fognak felbukkanni, maximum sidhek, vagy tündérkék.
Jöhetnek a vérszívók! Szétkapom őket mint üzbég paraszt a tangóharmonikát!
Amúgy kérdés: ki volt az, aki a vérfarkasoknak lila színt tett be? Azt hittem szívrohamot kapok, mikor megláttam!
Amúgy kérdés: ki volt az, aki a vérfarkasoknak lila színt tett be? Azt hittem szívrohamot kapok, mikor megláttam!
Vendég- Vendég
25 / 36 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 36
Mystical Future FRPG :: Off :: Társalgó
25 / 36 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.