Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Arany hajnal – a céhalapítás
1 / 1 oldal
Arany hajnal – a céhalapítás
Előzmények Annantina nagyi boltjában (1. oldal) és a Kávéházban (1. oldal)
Amikor kiléptem az ajtón, az áttetsző hártyán imbolyogva követtem az ismeretlen nőt, akinek még a nevét se tudtam.
- Megtudhatnám, hogy mi a neve? – kérdeztem illendően.
- Tédien vagyok. – válaszolta könnyedén. – És téged hogy hívnak, gyermek?
- Gin… - kezdtem volna, de ekkor eszembe jutott az a név, amit a tükörben láttam. – Alyara a nevem.
Tédien rám mosolygott, de továbbra sem vette le a fél szemét az útról.
Alattam, felettem és minden irányban autók voltak, de nem a megszokott formájuk volt. Lebegtek, és valamilyen kék anyaggal működtek. Persze voltak olyanok is, akik a mágia segítségével utaztak, és láttam egy hosszú sort, ami a teleportkapuknál várakozott.
Végül egyre feljebb és feljebb jutottunk a városba gyönyörű fényhidak segítségével, és megláthattam a legcsodálatosabb építményt, amit valaha láttam: egy üvegtornyot, a Tanácstermet.
Mikor végre odaértünk, Tédien sok szerencsét kívánt, és betessékelt a ragyogó fényben úszó épületbe.
Becsuktam a szemem, hogy ne vakuljak meg, de ekkor eszembe jutott a hatalmas szárny a jobb kezemen, meg az, hogy alakváltónak neveztek. Gondoltam egyet, és elképzeltem a tevék szempilláját, amit a sivatagban remekül tudnak alkalmazni.
És bevált! Kinyitottam a szemem, és igaz, hogy még mindig nem láttam semmit, de dupla, sűrű pilláim eléggé besötétítették, hogy el tudjam olvasni a feliratokat egy hatalmas táblán. Kikerestem a Boszorkányokat, és felsiettem a 3. emeletre. Senkit se láttam útközben, ez eléggé zavart.
Odaértem egy hatalmas ajtó elé. Vettem egy nagy levegőt, és bekopogtam.
Amikor kiléptem az ajtón, az áttetsző hártyán imbolyogva követtem az ismeretlen nőt, akinek még a nevét se tudtam.
- Megtudhatnám, hogy mi a neve? – kérdeztem illendően.
- Tédien vagyok. – válaszolta könnyedén. – És téged hogy hívnak, gyermek?
- Gin… - kezdtem volna, de ekkor eszembe jutott az a név, amit a tükörben láttam. – Alyara a nevem.
Tédien rám mosolygott, de továbbra sem vette le a fél szemét az útról.
Alattam, felettem és minden irányban autók voltak, de nem a megszokott formájuk volt. Lebegtek, és valamilyen kék anyaggal működtek. Persze voltak olyanok is, akik a mágia segítségével utaztak, és láttam egy hosszú sort, ami a teleportkapuknál várakozott.
Végül egyre feljebb és feljebb jutottunk a városba gyönyörű fényhidak segítségével, és megláthattam a legcsodálatosabb építményt, amit valaha láttam: egy üvegtornyot, a Tanácstermet.
Mikor végre odaértünk, Tédien sok szerencsét kívánt, és betessékelt a ragyogó fényben úszó épületbe.
Becsuktam a szemem, hogy ne vakuljak meg, de ekkor eszembe jutott a hatalmas szárny a jobb kezemen, meg az, hogy alakváltónak neveztek. Gondoltam egyet, és elképzeltem a tevék szempilláját, amit a sivatagban remekül tudnak alkalmazni.
És bevált! Kinyitottam a szemem, és igaz, hogy még mindig nem láttam semmit, de dupla, sűrű pilláim eléggé besötétítették, hogy el tudjam olvasni a feliratokat egy hatalmas táblán. Kikerestem a Boszorkányokat, és felsiettem a 3. emeletre. Senkit se láttam útközben, ez eléggé zavart.
Odaértem egy hatalmas ajtó elé. Vettem egy nagy levegőt, és bekopogtam.
Hosszú hónapokat töltöttem Altmycrában, miután Merlinnel volt szerencsém személyesen találkozni. Megtanultam használni a mágiámat, a hónapok során egyre nagyobb és nagyobb lett. Végül elhagytam a várost, hogy lényem másik oldalával, az alakváltással foglalkozzak.
Polimetronban nem fogadtak szívélyesen. Betolakodóként tekintettek rám, de hosszas rábeszélés után beleegyeztek, hogy rész vehessek egy gyűlésen. Elismerték, hogy a fátyolból valószínűleg több alakváltó is érkezni fog, és nem akarják, hogy az események megismétlődjenek, ezért megalapítottuk az Arany hajnal céhet, amit én vezetek, és minden XXI. századi alakváltónak segítséget nyújtok. A céhtagok segítik egymást, az idősebbek tanítják a kisebbeket, és megosztják a tagok tapasztalataikat egymással, így segítve a másikat tájékozódni ebben a furcsa, új, és félelmetes világban.
Minden szép, jó, hatalmam is van, de ő nincs itt, hogy támogasson...
Polimetronban nem fogadtak szívélyesen. Betolakodóként tekintettek rám, de hosszas rábeszélés után beleegyeztek, hogy rész vehessek egy gyűlésen. Elismerték, hogy a fátyolból valószínűleg több alakváltó is érkezni fog, és nem akarják, hogy az események megismétlődjenek, ezért megalapítottuk az Arany hajnal céhet, amit én vezetek, és minden XXI. századi alakváltónak segítséget nyújtok. A céhtagok segítik egymást, az idősebbek tanítják a kisebbeket, és megosztják a tagok tapasztalataikat egymással, így segítve a másikat tájékozódni ebben a furcsa, új, és félelmetes világban.
Minden szép, jó, hatalmam is van, de ő nincs itt, hogy támogasson...
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.