Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Shirilla Canderion

3 posters

Go down

Shirilla Canderion Empty Shirilla Canderion

Témanyitás by Shirilla Canderion Szomb. Jan. 07, 2012 5:20 am

Karakter régi neve: Sara MacMillen
Karakter új neve: Shirilla Canderion (barátoknak Rilli)
Kora: 20, de mindenki fiatalabbnak nézi. Smile
Születési hely: Írország, Dublin
Fátyolos város: London
Faj: Alakváltó

Előtörténet: Egy átlagos ír család lányaként születtem. Családunk semmiben nem tűnt ki a többi közül. Legalábbis családom tagjai, engem kivéve. Mindig is szerettem énekelni és táncolni. Ez még nem lett volna különös, de a legtöbb időt nem más gyerekek társaságában, hanem kedvenceimmel, Millie-vel, a macskával és Roxyval, a kutyával töltöttem. Nagyon szerettem ezeket az állatokat, hiszen mindig meghallgattak engem, bármi volt a bajom. Igaz ezekből nem volt olyan sok, mégis jól esett, hogy valaki meghallgatott és megértett. Anyám ugyanis nem ért rá velem foglalkozni ikeröcséim nevelése közben. Egy idő után mindenki felfigyelt különös állatszeretetemre, pláne, mikor már beszéd közben megejtettem egy-egy nyau-t, vagy vauvau-t is. Aztán egy nap, mire felkeltem, mindkét kis kedvencemet elvitték, így kényszerítve engem arra, hogy inkább a velem egykorú gyerekek társaságát keressem. Igaz, egy ideig minden gyerek engem cikizett, de egy idő után abbahagyták a dolgot. Egyszerűen megunták, hisz nem szóltam vissza, meg semmi ilyesmi.
Néhány évvel később egy új család költözött a környékre. Hárman voltak: a szülők és egy tőlem egy évvel fiatalabb lány, Mia. Első látásra nagyon megkedveltem őket. A szőke hajú, kék szemű lány lett a legjobb barátnőm. Elmondtam neki a Millie-vel és Roxyval történteket is és ő mégsem gúnyolt vagy nevetett ki. Később már csak a személyes poénjainkban maradtak meg az állatok, mint például abban, hogy ő macskának becézett engem, én meg kutyának hívtam őt. Egy születésnapomra még egy macskanyakörvet is kaptam tőle poénból. Én pedig olykor-olykor fel is vettem azt és büszkén körbesétáltam vele a városban. Az sem zavart, hogy egy főiskolásnak nem éppen így kéne viselkednie.
Hát igen, ahogy telt az idő, végül mindenki megszokta, hogy én már csak ilyen különc vagyok. Megbékéltek ezzel, noha állataim továbbra sem voltak újra...

Külső: Mielőtt átléptem a fátylon, hosszú, vörösesbarna hajam volt és barna szemeim, magasságom 167 cm volt. Ez a fátylon való átlépésemmel rövid, barna hajjá és zöldeskék szemekké változott, magasságom 154 cm-re redukálódott.

Belső: Kedves, eleven lány vagyok, nem szeretek sokáig egy helyben maradni. A bajt igyekszem kerülni, noha néha még így is rám talál. Békeszerető típus vagyok, inkább pajkosan játszom másokkal, mint verekedek. Igazi gyermeki énem még mindig gyakran felszínre tör, így nem csoda, ha sokan még tizennyolcnak sem néznek, nemhogy húsznak.

Belépés a fátyolba: Egy tanulmányi kirándulás alkalmából Londonba utaztam Miával. Ez a kirándulás öt napos volt és sok érdekes dolgot láttunk, mint például a Big Bent és a London Eye-t. Szuper volt! Azonban az egyik nap kicsit elkóboroltunk Miával és nem tudtuk, merre menjünk vissza a szállásra. Egy kis bolton akadt meg a szemem. 'Aunt Anne's Shop', hirdette a tábla a bejárat felett. Gondoltam, megkérdem, hogy hogyan tovább, így beléptem az ajtón. Mia is jött mögöttem. Illedelmes köszönésemre senki sem válaszolt. Ahogy szétnéztem a kis boltban, a sok számomra kacatszámba menő dolog között megpillantottam egy lefátyolozott makettasztalt.
- Nézd! - mondtam Miának, a függöny felé mutatva. Mindketten odaléptünk, én pedig félrehúztam a fátyolt, hogy jobban szemügyre vehessük a makettet, ekkor azonban ájultan estem össze. Ébredésemkor feltűnt, hogy kissé összementem és szép hosszú, vörös hajam eltűnt. És ez még csak a kezdet volt. A legmegdöbbentőbb dolgok még csak ezután jöttek...
Nem tudom, Miával mi történt, csupán remélni tudom, hogy valaha még láthatom legjobb barátnőmet, még akkor is, ha ő is megváltozott...

Képességek: Alakváltás: macska, kutya(1p+1p)
Multitranszformáció:(1p+2p) Képes egyszerre több testrészét, szervét átalakítani, ám nem képes vegyíteni a fajokat. (Képes különválasztani a páros szerveit, így például akár lehet egy medve jobb és egy emberi bal karja.)

Tárgy: A macskanyakörv, amit Miától kaptam, megmaradt nekem még itt, a fátyol másik oldalán is.

Általános képességek:
Erő: 4/10
Gyorsaság: 9/10
Ügyesség: 9/10
Állóképesség: 7/10
Modor: 7/10
Megjelenés: 7/10
Intelligencia: 7/10

Rólam: Már elég régóta bújom a szerepjátékkönyveket, netes szerepjátékkal azonban még csak egy éve foglalkozom. Smile

A hozzászólást Shirilla Canderion összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 08, 2012 8:40 am-kor.
Shirilla Canderion
Shirilla Canderion
Tipikus XXI. századi

Hozzászólások száma : 60

Vissza az elejére Go down

Shirilla Canderion Empty Re: Shirilla Canderion

Témanyitás by Alyara Nirois Vas. Jan. 08, 2012 6:24 am

Szia, köszöntelek a XXX. században! Smile

Karaktereddel minden rendben van egy dolgot kivéve: a képességekhez nem írtad oda, hogy melyikre hány pontot kívánsz rákölteni (a macska és a kutya egy-egy pontot emészt fel).

Alya
Alyara Nirois
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967

https://mystical-future.hungarianforum.com

Témanyitás by Shirilla Canderion Vas. Jan. 08, 2012 8:39 am

Jja, azt is kellene? Very Happy
Változtatás megtörtént, remélem, most már jó lesz. Smile
Shirilla Canderion
Shirilla Canderion
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Alyara Nirois Hétf. Jan. 09, 2012 5:46 am

Igen, köszönöm!

Elfogadlak!

Amint Lyn is megteszi, mehetsz is a játéktérre. Wink
Alyara Nirois
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967

https://mystical-future.hungarianforum.com

Témanyitás by Lynarin Seeragic Kedd Jan. 10, 2012 5:33 am

Lyn is ideért végre. Smile Én is köszöntelek nálunk és minden jót kívánok a játékhoz, ugyanis elfogadlak! Smile Sipirc és ne cicázz az idegeinkkel aztán! Razz
Lynarin Seeragic
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261

Témanyitás by Shirilla Canderion Kedd Jan. 10, 2012 9:17 am

Köszönöm! cat
Shirilla Canderion
Shirilla Canderion
Tipikus XXI. századi

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.