Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
1. Novellaíró pályázat
+3
Barak Asher
Philomela Ylva
Alyara Nirois
7 posters
1 / 1 oldal
1. Novellaíró pályázat
Sziasztok!
Ki is írnám akkor az első pályázatunkat, melyben egy kisebb novellát írhatnak azok, akiknek kedvük van hozzá. A novella témája természetesen az MF világa, de innentől szabad kezet kaptok. Leírhatjátok, hogyan képzelitek el a karaktert 3-4 év múlva, vagy egy teljesen más fazonnal is lehet írni, sőt, az itteniek szemszögét is megfogalmazhatjátok, amikor fel-feltűnnek a 21. századiak. Rátok bízom a történetet!
Terjedelmileg a novella 1 A/4-es oldaltól (Times New Roman; 12pt) maximum 10 oldalig terjedjen! Nézzétek át a hibákat, nem akarok bogarászni azért, mert nem értek valamit!
A novellákat kéretik ide feltölteni, majd ebbe a topicba is posztolni egy "Jelentkeznék, a munkámat már fel is raktam!" jellegű hsz-t.
A határidő augusztus 29-e. Tudom, hogy két hét nem feltétlenül elég mindenkinek, de ez mos így alakult. Szigorúan fogom venni a határidőt, mert a novellát fel szeretném majd használni valamihez... de ez egyelőre még titok!
De akkor a "nyeremények":
Kisebb pályázat lévén nem osztanék ki nagy dolgokat, meg különben is, ez nem egy élet-halál verseny. Mindenesetre, hogy a haszonlesőket is írásra fogjam, némi pontot azért kaptok.
Minden író, akinek elfogadjuk a művét, kap +20 hsz-t. Karakterenként csak egy művel lehet nevezni, ellenben ha valakinek több karaktere van, minden karakterével jelentkezhet különböző novellákkal.
A legjobb műveket pedig kiválasztom drága admin társammal, és felhasználjuk a titokban.
Jó írást! Legyetek kreatívak!
Alya
Bármi kérdés, óhaj, sóhaj, ide lehet írni kérem.
Ki is írnám akkor az első pályázatunkat, melyben egy kisebb novellát írhatnak azok, akiknek kedvük van hozzá. A novella témája természetesen az MF világa, de innentől szabad kezet kaptok. Leírhatjátok, hogyan képzelitek el a karaktert 3-4 év múlva, vagy egy teljesen más fazonnal is lehet írni, sőt, az itteniek szemszögét is megfogalmazhatjátok, amikor fel-feltűnnek a 21. századiak. Rátok bízom a történetet!
Terjedelmileg a novella 1 A/4-es oldaltól (Times New Roman; 12pt) maximum 10 oldalig terjedjen! Nézzétek át a hibákat, nem akarok bogarászni azért, mert nem értek valamit!
A novellákat kéretik ide feltölteni, majd ebbe a topicba is posztolni egy "Jelentkeznék, a munkámat már fel is raktam!" jellegű hsz-t.
A határidő augusztus 29-e. Tudom, hogy két hét nem feltétlenül elég mindenkinek, de ez mos így alakult. Szigorúan fogom venni a határidőt, mert a novellát fel szeretném majd használni valamihez... de ez egyelőre még titok!
De akkor a "nyeremények":
Kisebb pályázat lévén nem osztanék ki nagy dolgokat, meg különben is, ez nem egy élet-halál verseny. Mindenesetre, hogy a haszonlesőket is írásra fogjam, némi pontot azért kaptok.
Minden író, akinek elfogadjuk a művét, kap +20 hsz-t. Karakterenként csak egy művel lehet nevezni, ellenben ha valakinek több karaktere van, minden karakterével jelentkezhet különböző novellákkal.
A legjobb műveket pedig kiválasztom drága admin társammal, és felhasználjuk a titokban.
Jó írást! Legyetek kreatívak!
Alya
Bármi kérdés, óhaj, sóhaj, ide lehet írni kérem.
Re: 1. Novellaíró pályázat
"Jelentkeznék, a munkámat már fel is raktam!" helyett inkább a felrakott novellámmal tisztelegnék hazatérteteken. Mindenesetre vesszőhibákért huszadszori átnézésem után sem vállalok felelősséget. Azért remélem élvezhető lett. Jó olvasást, és kíváncsian várom a többiek munkáit is.
Philomela Ylva- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 56
Jelentkezek én is most, hogy végre elkészültem. Az egyik lektorom már csak itt a fórumon olvashatja, és majd veri a fejem a hibáim miatt, de így jártam.
Barak Asher- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 52
Jelentkezem, és már fel is pakoltam a munkámat. Remélem elnyeri a tetszéseteket...
[Szokás szerint ez is egy kissé hosszúra sikeredett, de... ^^" majd meglátjátok.]
[Szokás szerint ez is egy kissé hosszúra sikeredett, de... ^^" majd meglátjátok.]
Feltöltöttem...
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Jelentkezem és már is feltöltöttem. Lett, amilyen lett Nyüzsgés mellett nem volt könnyű
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Szuper! Gyerünk, írjatok .
Ez csalás!
Hirig- Valódi pille
Miért? Így legalább írhatsz még egyet
a-a az elsőt sem fogadták el, még azt sem kaptam rá h fu-meg-bá...
Hirig- Valódi pille
Fu-meg-bá...Hirig írta:a-a az elsőt sem fogadták el, még azt sem kaptam rá h fu-meg-bá...
Nekem tetszett, szerintem csak elkerülte a figyelmüket...
Köszi, de nem is Rád értettem
Hirig- Valódi pille
És mikor lesz várható, hogy elénk tárod, miért kellett "határidőre" megcsinálni?
Hirig- Valódi pille
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.