Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Asztali szerepjáték
+5
Hirig
Lynarin Seeragic
Rabraquat
Alyara Nirois
Jackyll
9 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Asztali szerepjáték
Nos emberek, elvileg a 19.-e éccaka lenne a Vampire éjszakája, egy gyönyörű teliholdas éjszaka, amikor magához ölel a tintafekete sötétség és nem tudhatod el ereszt-e valamikor....
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Kérdés, hogy mikortól kezdenénk...
Perpill pont egyáltalán nem érek rá, éjszakás leszek, de megnézem, hogy el tudom-e cserélni. Ha esetleg nappalos műszakra, akkor este 8nál hamarabb nem tudok szabadulni. Mindegy, legfeljebb nélkülem játszotok.
Perpill pont egyáltalán nem érek rá, éjszakás leszek, de megnézem, hogy el tudom-e cserélni. Ha esetleg nappalos műszakra, akkor este 8nál hamarabb nem tudok szabadulni. Mindegy, legfeljebb nélkülem játszotok.
Na héj helo, először is, hogy hivatalosan is megjegyezzem: valszeg a 19.ei kis éjszakázós vámpírozás nálam talált helyet, közvetlen Broly barátunk szomszédjába, mint megtudtuk ma. Az infó még friss meleg, de van egy olyan aggodalmam, hogy Fiónát nem biztos, hogy tető alá tudnánk jutattni problema nélkül. Kertelés nélkül, nem tudom apám szemében milyen képet fest a kép, mikor egy csapat 10en éves felvonul az emeletre a társaságában. Nem sértésnek szántam, csak lehet így akkor egyszerűbb is lesz...
Lester voltam, remélem nem paraszt.
Lester voltam, remélem nem paraszt.
Lester- MF Tábor Staff
- Hozzászólások száma : 25
Fiona usere férfi, mi gond lenne vele?
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Hello, emberek!
Remélhetőleg én is tiszteletemet teszem majd. Tizenkilencedike az jó lesz nekem a tudomány jelenlegi állása szerint.
Addig is Üdvölet!
Remélhetőleg én is tiszteletemet teszem majd. Tizenkilencedike az jó lesz nekem a tudomány jelenlegi állása szerint.
Addig is Üdvölet!
Helim Aziphim- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 67
Rab:
A probléma éppen ez, vagy legalábbis gyanítom, hogy ez.
Mint azt Lester is láthatta, nem épp bizalomgerjesztő ifjonti fejem van, ennélfogva nem tudni, milyen káros hatással lehetek a feltörekvő fiatalságra. Természetesen átérzem a problémát szülői részről is, nem veszem parasztságnak.
Legfeljebb azt, ha Lester apuci mögé bújva mondja ki, hogy nem tudna velem együtt játszani.
Egyébként meg érdemes vázolni az illetékesnek a helyzetet, feltárni neki, hogy szavatoltan feddhetetlen előéletem van (a Rendőrségen másképp nem is dolgozhatnék), aztán ennek fényében szervezni a továbbiakat. Vagyis szólni nekem, hogy törekedjek-e szabaddá tenni magamat.
A probléma éppen ez, vagy legalábbis gyanítom, hogy ez.
Mint azt Lester is láthatta, nem épp bizalomgerjesztő ifjonti fejem van, ennélfogva nem tudni, milyen káros hatással lehetek a feltörekvő fiatalságra. Természetesen átérzem a problémát szülői részről is, nem veszem parasztságnak.
Legfeljebb azt, ha Lester apuci mögé bújva mondja ki, hogy nem tudna velem együtt játszani.
Egyébként meg érdemes vázolni az illetékesnek a helyzetet, feltárni neki, hogy szavatoltan feddhetetlen előéletem van (a Rendőrségen másképp nem is dolgozhatnék), aztán ennek fényében szervezni a továbbiakat. Vagyis szólni nekem, hogy törekedjek-e szabaddá tenni magamat.
Ugyan már, viszed a jelvényt aztán megmutatod
Aztán mondjuk az lehet a baj, hogy azt hiszeik, hogy a fiukért jöttél
Aztán mondjuk az lehet a baj, hogy azt hiszeik, hogy a fiukért jöttél
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Fiona megy a csapatért és egy kis hűvös helyen folytatódik a játék... XD XD
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Na akkor foglaljuk össe hogy ki jönne, és aki jön írja le hogy milyen karakterrel gondolt játszani, nem kellenek értékek vagy ilyesmi csak egy, egymondatos, összefoglalás. (pl.:Utcagyerek Békásról)
És Lyn néni majd összesit, 19-n pedig értékeket és minden mást rendelünk hozzájuk, és ne aggódjatok jó lesz ez... :)
Elnézést a felseleges hozzászólásért... :D
Jackyll
Jackyll- MF Tábor Staff
- Hozzászólások száma : 52
Én előreláthatóan jövök. És de aggódjunk, vagy én aggódok akkor helyettetek is...
Szerény személyem, mint Damian Vorkink (ventrue) a fegyvergyáros üzletember fogja képviseltetni magát. És lenne még két nyűgöm. Tudna nekem valaki intézni egy nyomtatást? Tud valaki küldeni nekem magyar Ventrue klánykönyvet pdf/doc-ban?
Mivel az egyetlen problémafelvetős reagon kívül más nem érkezett nekem címezve, a beosztásomon nem változtattam. Vagyis ebből a játékból most (élő)holtbiztosan kimaradok. Ha esetleg lesz folytatás, az elől nem zárkózom el.
Kár :S
Kevin Goode fogja képviselni a Gangrel klánt az én irányításom alatt.
SZERK.: Ahogy Helim kérte, én is megköszönném, ha valaki megdov egy kari lappal.
Kevin Goode fogja képviselni a Gangrel klánt az én irányításom alatt.
SZERK.: Ahogy Helim kérte, én is megköszönném, ha valaki megdov egy kari lappal.
Vendég- Vendég
Szóval mindenki, ezer bocsánat a kavarásért meg minden, tényleg borzasztóan sajnálom. Egyenlőre bárddal a fejem fölött alszom és holnap derül ki minden tisztán. Tényleg ezer sorry, majd ha kiderül írok azonnal. És tényleg nagyon sajnálom a szerencsétlenkedésemet.
Caridwen- Mesélő - Necradit és Holdfényes udvar moderátora
- Hozzászólások száma : 414
Nem teljesen értem, mi az üzenet lényege, de gyanítom vmi halasztásos/lemondós izé. Nem mintha engem érintene (ma úgysem fogok játszani, az tuti), csak hátha másnak is homályos...
Ez is megvolt, mégsincs este... Illetve megvolt, már ami megvolt... mert ami nem volt, az a játék volt, aki a kurtafarkú malac után túrt... meg izé... nos a lényeg, hogy aludjon mindenki, aztán majd a Párkák eldöntik, lesz-e még játék, meg élet meg egyéb izék...
Egy szót mondok csak: BÁL
Ez mostantól olyan hatalommal bír, hogy az csak na
Ez mostantól olyan hatalommal bír, hogy az csak na
Vendég- Vendég
Hát ha még lesz játék, akkor szóljatok nekem! (már ha igényt tartotok a hülyeségeimre) Ezt a történetet illene azért lejátszani. Érdekel, hogy mit mond a Herceg.
Szerintem az már soha nem derül ki... Max ha skypon játszunk. Habár ki tudja...
Én is szívesen végig vinném És részemről Helim poénjai is jöhetnek DE szigorúan csak a POÉNOK vicc volt
Hát ahhoz nekem kéne Skype, amin erősen gondolkodom, hogy le szedem. Ez valszeg a héten meg lesz, majd az elérhetőségeket elkérném PM-ben.
Azt azért tudni kéne Lester él-e még a lyuk a falon inidens után
Hát ahhoz nekem kéne Skype, amin erősen gondolkodom, hogy le szedem. Ez valszeg a héten meg lesz, majd az elérhetőségeket elkérném PM-ben.
Azt azért tudni kéne Lester él-e még a lyuk a falon inidens után
Vendég- Vendég
Skype-al annyi gondom van, hogy nincs mikrofonom (ez a nem annyira para), a másik meg anyám... Ha minden igaz nem sokára lesz egy notebookom (értsd: 1-2 hónap), azzal meg bezárkózok a másik szobába. Jah és van egy harmadik gond is: Skypeon nem jönnek át Lester mozdulatai.
Lester él és a mozdulatai helyett artikulál, bár lehet Sebastian nem a legmegrázobb élmény skype asztalin de Casper ( értsd Jester ) egészen átjön ott is:D Legalábbis előcsalták Aly legendás nevetését alkalmanként:D
Lester- MF Tábor Staff
- Hozzászólások száma : 25
Jaja, egy idő után én már skypon is látom amit csinál, szóval emiatt ne aggódj Helim.
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Similar topics
» Pokoltornác Szerepjáték
» Alkimista Szerepjáték
» Vampire Diaries - Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
» Vámpírnaplók Szerepjáték - Ahol a rémálmok valóra válnak...
» Alkimista Szerepjáték
» Vampire Diaries - Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
» Vámpírnaplók Szerepjáték - Ahol a rémálmok valóra válnak...
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.