Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Vegyes felvágott
+2
Hirig
Alyara Nirois
6 posters
Mystical Future FRPG :: Fórum :: Mystical Future :: Ötletek
1 / 1 oldal
Vegyes felvágott
Bármi egyéb.
Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire szeretjük a jó ötleteket! Próbálkozzatok bátran!
Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire szeretjük a jó ötleteket! Próbálkozzatok bátran!
Re: Vegyes felvágott
Ide írom...
Miért arról volt szó több hsz-ben is utána, hogy a Nap éppen feljön, amikor lenyugszik?!
Kira elment aludni, mikor fent lehetne, Mi Rabbal a nappalt várjuk...
"Merlin elveszett tárgyai - A főnix tolla
Az idő egyre hidegebbre fordul, ahogy a Nap lebukik, hogy a Holdnak adja át helyét az égen.
Amint a kis csapat beér a főkapun, annak szárnyai becsukódnak. A várost minden éjszaka bezárják, a mai nap sem kivétel..."
Miért arról volt szó több hsz-ben is utána, hogy a Nap éppen feljön, amikor lenyugszik?!
Kira elment aludni, mikor fent lehetne, Mi Rabbal a nappalt várjuk...
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Nem tudom, hogy ezt miért nem a Merlines topicba írtad, ám én itt is meg tudom válaszolni.
A kaland idősíkjai szétcsúsztak, amikor a csapat háromfelé vállt. Fiona és Naryky elbeszélgetek, és végül annyira belejöttek, hogy náluk már reggel van, majdnem dél; lehet, hogy Kira addig matatott lent a pincében, amíg feljött a nap - amit én lehetségesnek tartok; ti meg még csak a társalgás elején tartotok, olyan tíz-éjfél körül járhat nálatok az idő.
A kaland idősíkjai szétcsúsztak, amikor a csapat háromfelé vállt. Fiona és Naryky elbeszélgetek, és végül annyira belejöttek, hogy náluk már reggel van, majdnem dél; lehet, hogy Kira addig matatott lent a pincében, amíg feljött a nap - amit én lehetségesnek tartok; ti meg még csak a társalgás elején tartotok, olyan tíz-éjfél körül járhat nálatok az idő.
Üdv
Új vagyok itt és szeretnék majd egy lidércet indítani, de például a vámpírokhoz vagy a mágusokhoz képest kicsit kevésnek érzem amit róluk "tudunk", pontosabban amit tudnak úgy általában Esetleg küldhetnék valakinek egy átdolgozott/megtoldott verziót, ha van ötletem, vagy leírjam ide?
Új vagyok itt és szeretnék majd egy lidércet indítani, de például a vámpírokhoz vagy a mágusokhoz képest kicsit kevésnek érzem amit róluk "tudunk", pontosabban amit tudnak úgy általában Esetleg küldhetnék valakinek egy átdolgozott/megtoldott verziót, ha van ötletem, vagy leírjam ide?
Vendég- Vendég
Szia!
Nos, a lidércek folyamatosan bővülnek, mivel valóban nem a legfelkapottabb faj... Ha valami ötleted van nekem megírhatod, vagy ha kérdésed van azt is, de ha gondolod ide is jöhetnek a kérdések.
Nos, a lidércek folyamatosan bővülnek, mivel valóban nem a legfelkapottabb faj... Ha valami ötleted van nekem megírhatod, vagy ha kérdésed van azt is, de ha gondolod ide is jöhetnek a kérdések.
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Alyara Nirois írta:Nem tudom, hogy ezt miért nem a Merlines topicba írtad, ám én itt is meg tudom válaszolni.
Egy észrevétel: Kira NJKként sürgette a népet a hajnali fényben, hogy iparkodjunk a kapun befelé. Én ezt vettem alapul, amikor reagokat írtam. Mégiscsak a mesélő szava szent, főleg amikor azt kell meghatározni, hogy a különböző napszakokban összekerült partit közös időbe rázza... Az én értelmezésemben fogadóba olyan 6-7 körül léptünk (télen később világosodik), Narykyt pedig 10nél hamarabb nem engedtem ki a karmaim közül.
Nem a szobai jelenetetek miatt írtam!!!
De hagyjuk... már annyira mindegy...
De hagyjuk... már annyira mindegy...
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
vámpírok
Helló!
Elég új vagyok.
Szóval.. Sok világ épült már ugye vámpírokra, és mindegyik más.
Van néhány kérdés ugye a vérivással kapcsolatban:
Ha halott vérét isszák, attól meghalnak?
El lehet tárolni a vért, pl üvegben, hogy majd később megiszod, vagy esetleg valami rítus kell hozzá?
Mi van, ha vámpír vámpírtól szív vért?
Egyenlőre ennyi, ha valami van még, akkor kérdezek.
Köszi: Lathspell
Elég új vagyok.
Szóval.. Sok világ épült már ugye vámpírokra, és mindegyik más.
Van néhány kérdés ugye a vérivással kapcsolatban:
Ha halott vérét isszák, attól meghalnak?
El lehet tárolni a vért, pl üvegben, hogy majd később megiszod, vagy esetleg valami rítus kell hozzá?
Mi van, ha vámpír vámpírtól szív vért?
Egyenlőre ennyi, ha valami van még, akkor kérdezek.
Köszi: Lathspell
Lathspell Solannis- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 38
Nos először is üdv.
Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok bármire.
Halott vérétől nem halnak meg, csak undorító az íze és nincsen tápértéke. A vért teljesen nyugodtan el lehet tárolni, mindössze annyi, hogy úgy nem olyan finom, mint frissen.
Ha egyik vámpír a másik véréből iszik, annak többféle hatása lehet, lehet belőle vérszolgaság, vagy emléklopás, persze ha az aki iszik magasabb szintű annál akiből iszik. A vámpírvér viszont nem tápláló, olyan mint a holtak vére, csak éppen finomabb annál.
Remélem nem hagytam ki semmit, ha van még kérdésed csak nyugodtan.
Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok bármire.
Halott vérétől nem halnak meg, csak undorító az íze és nincsen tápértéke. A vért teljesen nyugodtan el lehet tárolni, mindössze annyi, hogy úgy nem olyan finom, mint frissen.
Ha egyik vámpír a másik véréből iszik, annak többféle hatása lehet, lehet belőle vérszolgaság, vagy emléklopás, persze ha az aki iszik magasabb szintű annál akiből iszik. A vámpírvér viszont nem tápláló, olyan mint a holtak vére, csak éppen finomabb annál.
Remélem nem hagytam ki semmit, ha van még kérdésed csak nyugodtan.
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Állatvér mennyire megfelelő?
Lathspell Solannis- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 38
Szia!
Teljesen, csak kevesebb a tápértéke, tehát többet kell belőle szívni.
Rab
Teljesen, csak kevesebb a tápértéke, tehát többet kell belőle szívni.
Rab
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Mystical Future FRPG :: Fórum :: Mystical Future :: Ötletek
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.