Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Jackyll

4 posters

Go down

Jackyll Empty Jackyll

Témanyitás by Jackyll Csüt. Jan. 20, 2011 11:46 am

Remélem megfelel:

Karakter régi neve: Jack Redless
Karakter új neve: Jackyll
Kora: 28
Születési hely: USA, North Dakota, Bismarck
Fátyolos város: Canberra, Aunt Anne's Workshop, AUS
Faj: Alakváltó

Előtörténet: A gyerekkoromra szívesen emlékszem vissza. Szüleim egy átlagos felső-középosztálybeli család életét élték. Apám, egy kis cipész üzletből csinált egész cipő birodalmat. „Csak magadra számíthatsz, fiam. –mondogatta. – Amit nem te a két kezeddel alkotsz az nem is ér semmit.” Kemény, gyakorlatias embernek tartották. Szigorú, egyenes és igazságos.

Anyám igazi művészlélek volt. A festményei varázslatosak voltak. Akár híres is lehetett volna, ám ő a gyerekek miatt abbahagyta a festést. Ebbe később bele is őrült.

Öcsém három évvel fiatalabb, mint én. Folyton szekáltam. Alig emlékszem rá, nem álltunk túl közel egymáshoz sosem.

Kamaszként lázongtam, rendszeresen lopdostam ki kisebb összegeket apu tárcájából. A pénzt könyvekre, dohányra, kávéra és nőkre költöttem. Folyamatosan a „menő” arcokkal lógtam, művészekkel, bohém-okkal, hobókkal vagy csak szimplán lököttekkel…
Aztán találkoztam a Lánnyal, ő jelentette nekem a lázadást, baloldali újságokba írt publicisztikákat, Marx-t, Nietzsche-t olvasott. Beleszerettem. Ő csak játszott. Különböző hülyeségekre vett rá. Lopjak neki szörfdeszkát, ugorjak bele a szökőkútba meg hasonlók. És én biza megtettem neki.
Aztán egy derűs szeptemberi napon kitalálta, hogy addig nem lesz az enyém, amíg én meg nem szöktettem őt Párizsba.
Én kigondoltam a tervet, összepakoltam majd elmentem éjjel a házukhoz. Addig dobáltam kővel az ablakát, amíg föl nem ébredt. De akkor már persze húzta a száját. Elmondta, hogy nem gondolta ő ám komolyan, meg így meg úgy. Én meg mondtam neki, hogy jól van, akkor ne jöjjön, majd találok mást.

Így hát elrepültem Párizsba majd onnan körbe vonatoztam Európát. Végigmentem Szibérián, egész Tibetig, onnan Indiába vettem az irányt. Utam közben sok élménnyel lettem gazdagabb, és bevezettek az entheogének csodás világába. Végül Dél-Amerikába vettem az irányt. Egy kis törzs csodaszerei segítségével megvilágosodtam, és rájöttem, hogy nem éltem túl jól az életemet eddig. Csomó embernek okoztam fájdalmat. Írtam a szüleimnek egy levelet, bocsánatot kértem mindenért. Írtam a szerelmeimnek a különböző kikötőkben, városokban kiknek csókkal fizetem a koszt-kvártélyt.
Egy öreg indián bevezetett a samanizmusba, általa nyert értelmet minden. Tovább utaztam föl egész Tehuacán-ba ahol épp erőtárgyakat kerestem amikor betévedtem egy boltba…

Tulajdonságok:

Külső:
Alacsony, szőkésbarna hajú, méregzöld szemű alak. Izmai nem igazán látszanak, de vannak. A szeme folyamatosan ide-oda cikázik. A tekintetében egyszerre csillog az erős fókusz és a fiatalság energiája, és a mérhetetlen vénség, és bölcsesség. (Nem feltétlen van így, sőt, hosszú még az út a Nirvanáig, de attól még így nézz ki… Very Happy )

Belső:
Lobbanékony lelkületű, spontán, forrófejű, meggondolatlan, felelősség vállaló, elvont, gyors, energikus.
Sokszor előbb cselekszik, mint gondolkodik és ez sokszor a kárára vált.
Rengeteget tanult az utóbbi időkbe, de még mindig távol van a bölcstől. Ha egy kicsit lenyugodna kiváló sámán válna belőle. Mestere szerint ez a korral jár.

Belépés a fátyolba: Pakolgattam a boltban nézegettem a dolgokat. Az eladónő, egy nagydarab barna bőrű asszonyság épp szunyókált, amikor beléptem. Nézelődtem a boltban, amikor egyszer csak hihetetlen energiával elkezdett a fátyol húzni maga felé. Mintha egy hang azt suttogta volna, hogy erre gyere, itt az igazság.

Én beléptem, és az érzékelés kapui kinyíltak.

Képességek:
Alakváltás: Béka (Nyílméregbéka) (kicsit táp… Very Happy )
Transzmutáció 1p

Tárgy: Pánsíp

Egyéb: A testén rituális tetoválások vannak.

Általános képességek:
Erő: 9/10
Gyorsaság: 10/10
Állóképesség: 10/10
Modor: 6/10
Megjelenés: 8/10
Intelligencia: 7/10
(szerintem az 50 pont még mindig horribilisen erős karaktert alkot)

Rólam: Durván olyan 5-6 éve szerep játszom… Világok? Sok minden… Fele a fejembe, fele a polcomon… Kedvenc írásjelem a … <- sokszor fogjátok még látni… Nálam ez a vessző és a pont közötti átmenet. Bocsi…

Kiváncsian várom az elbírálást.

Jackyll

A hozzászólást Jackyll összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 21, 2011 11:36 am-kor.
Jackyll
Jackyll
MF Tábor Staff

Hozzászólások száma : 52

Vissza az elejére Go down

Jackyll Empty Re: Jackyll

Témanyitás by Nemesis Csüt. Jan. 20, 2011 9:08 pm

A helyesírással kapcsolatos észrevételeimet PM-ben megírtam.

Viszont két kérést tennék nyíltan feléd:

- Elhiszem, hogy jól megy a latin. Viszont a Nyílméregbékának van magyar neve is. Nem gondolod? (Igen, igen: átharapom a torkodat, leharapom a fejedet, stb.)
Elsősorban a hétköznapi megnevezését biggyeszd oda és csak másodsorban a latint. Mert lehet, hogy más nem annyira perfekt.

- A második az, hogy az egyértelműen drogokra utaló szavakat, a tizenévesekre való tekintettel, vedd ki az előtörténetedből, mivel senkit se szeretnénk ilyen káros tevékenységre (szenvedélyekre) buzdítani. :saint: :glory:

(Természetesen azt leírhatod, hogy drogokat használt, csak ne azonosítsuk be ezeket lehetőség szerint, mert kénytelen leszek azt gondolni, hogy kicsit jobban értesz ehhez, mint egy átlag embernek kellene. Az pedig ugyebár sose lehet jó. Persze, ha kriminalisztikai toxikológus a foglalkozásod, akkor elnézzük neked, hogy ennyire értesz hozzá. Razz Viszont az előtörténetedet akkor se szükséges zenélő füvekkel és mesélő gombákkal tűzdelni.)

Ami a pontokat és a "belepofátlankodást" illeti:
Cseppet se veszik zokon a lányok, ha javaslatokat teszel. Wink Van erre egy megfelelő fórum is. Minden javaslatot örömmel fogadnak akár kibeszélésre, akár privát üzenet formájában. Cool What a Face pirat

Ui.: Az előző hozzászóláshoz csupán személyes megjegyzéseket fűztem hozzá. Mind szavaim, mind pedig javaslataim felülbírálható az Adminisztrátorok által. Kötelességemet végeztem, mikor átolvastam az előtörténetedet és jeleztem benne a technikai jellegű hibákat.
Annak kitöltésével, tartalmával a szükségesnél jobban nem foglalkoztam.
(Egyúttal jelezném, hogy az Engedélyezési procedúra feladatköre hatáskörömön kívül esik, ahhoz az Adminisztártorok bírálata szükséges.)

Tisztelettel, És elnézést kérve az esetlegesen gorombának ítélt hangnemért,
Nemesis,
mesélő
Nemesis
Nemesis
Mesélő - H'Sekirat, Vhinudrat és Anolgelis moderátora

Hozzászólások száma : 140

Témanyitás by Lynarin Seeragic Pént. Jan. 21, 2011 8:13 am

Szió!

Először is üdv nálunk és remélem a sok szekálástól csak megedződsz és még inkább nálunk ragadsz. Razz
Nah, a lényeg, azt kifogásolnám (csak hogy nehogy nyugtod legyen, de bocsi Razz ) hogy ez a város, amit fátyolos városnak megadtál, ez nem igazán tudom hol van, amivel nem is lenne baj, csak az a kérdésem, hogy főváros-e? Mert ha igen, akkor lakat a számon, meg sem szólaltam. Razz Ha nem, akkor légyszi cseréld át valamilyen fővárosra, mert csak a fővárosokban vannak boltok. (Elvileg valahol kint van, de nem tudom megtaláltad-e.
Ezenkívül nincs semmi más problémám, szerintem a lapod is jóra sikerült, és természetesen a békát is szívesen látjuk. Smile Ismételve Nemesist, ha bármi ötleted van, írj nyugodtan, meghallgatjuk, és többnyire el is fogadjuk. Smile
Szóval csak a várost cseréld le, aztán szólj ha megvannak az apróságok és akkor részemről elfogadlak majd. Smile
Lynarin Seeragic
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261

Jackyll Empty Város

Témanyitás by Jackyll Pént. Jan. 21, 2011 10:03 am

Meglepődve konstatáltam, hogy Tehuacán sajnos csak Mexikó második legnagyobb városa, egy megyeszékhely, amit országnak hittem (Puebla megyét hittem országnak...) , így is rengetegen lakják, de ha nem fogadjátok el, akkor átírom Canberra-ra. Smile

A szekálás meg jogos, szóval elfogadom, és okulok belőle. Very Happy

Üdv

Jackyll
Jackyll
MF Tábor Staff

Jackyll Empty Változtatások

Témanyitás by Jackyll Pént. Jan. 21, 2011 11:37 am

Nya, mindent javítottam, a helyesírást, a várost, a pontokat, remélem admin nénik elfogadják a kis békámat... Smile
Jackyll
Jackyll
MF Tábor Staff

Témanyitás by Lynarin Seeragic Pént. Jan. 21, 2011 11:41 am

Nah, ezek után már admin néni 1, csak annyit mond, hogy elfogadlak kis béka. Razz
Lynarin Seeragic
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261

Témanyitás by Alyara Nirois Szomb. Jan. 22, 2011 8:24 pm

Alya is elfogad.
Alyara Nirois
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967

https://mystical-future.hungarianforum.com

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.