Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Szavazás a találkozó helyszínével kapcsolatban
+5
Jackyll
Lynarin Seeragic
Alyara Nirois
Rabraquat
Nemesis
9 posters
1 / 4 oldal
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Hol legyen a találkozó?
Szavazás a találkozó helyszínével kapcsolatban
Az a meglátásom, hogy így a legegyszerűbb.
Lehetőségek:
Kávézó. "Eldugott helyen," Corvinus egyetem közelében, forgalmasabb, egyetemisták számára gyakrabban látogatott hely. Előnye: van wifi és konektor. Hátránya: az árak nem éppen rózsásak.
(Természetesen nem ez ez egyetlen hely amit ismerek.)
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 400 - 1000 Ft.
Teázó. Eldugott helyen szerepjátékosok által gyakran látogatott hely.
Előnye: össze lehet futni különdböző arcokkal. Zsíroskeny, sajttál, billiárd, társas és más érdekességek. Hátránya: pince helység, előfordul, hogy hideg van és dohszag.
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 400 - 800 Ft.
Teázó. Eldugott helyen krézi emberek által gyakran látogatott helyszín.
Előnye: kellemes alaphangulat, társasjátékok, szimpatikus személyzet. Hátránya: Az alacsonynál egy kicsit magasabb színvonalú árak. Semleges: Pincehelység, viszont se nem dohos, se nem hideg.
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 400 - 700 Ft
Kocsma. Nem túl eldugott helyen, a Keletitől nem messze, a 7-es busz vonalán. Előnye: kényelmes árak. Hátránya: zsúfolt, és olykor részeg punkok is vetemednek oda. Pincehelység.
(De persze ismerek ezer másikat. XD)
Jellemző fogysztásegy 3 órás találkozó alatt: 500 - 1000 Ft (Az ember hajlamos újabb köröket kérni.)
Gyorsétterem. Bármelyik alkalmasabb Meki vagy jól felszerelt Börger. Előnye: fix árak, senkit se ér meglepetés. Lehet, van free wifi.
Hátránya: zajos és nem látnak szívesen hosszútávon.
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: ~ 1000 Ft.
Teázó. Neves, elvont teázó relativ fix árakkal. A városban több helyen is megtalálható. Előnye: Nem feltétlen pincehelység. Központi helyeken található. Az egyik helyszín például tizenöt percnyire lenne az Etele tértől (Kelenföldi pályaudvar).
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: ~ 700 Ft.
Szerepjátékbolt. Nem javaslom, mivel jellemzően nagyon eldugott helyen vannak és roppant mód képesek elvonni az ember figyelmét az alap témáról. Inkább második-harmadik alkalommal.
( Ilyen helyekre majd foglak titeket hívni "privátban" is. )
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 0 - 700 Ft. Könnyen előfordulhat, hogy hazaviszel egy új könyvet ~ 3500 Ft környékén.
Csokoládé és kávé. Egy csöppnyi menyország valahol a Deák Ferenc tér környékén, nem messze a múzeumtól. Igazi forrócsokoládé mindenféle kivitelben (eprestől az extrém fűszeresen kersztül). És mindez kávéval keverve... az ízek, az álmodozás és az ébrenlét szerelmeseinek egyaránt ajánlom!
Előnye: Hihetletlen ízvilág, kis méretű hely. Hátránya: Kicsi a hely. Előre kell foglalni asztalt. És nem éppen olcsó kategória.
Jellemző fogyasztás egy 3 órás találkozó alatt: 500-900 Ft. (Általában két pohár csokinál vagy kávénál több nem fér beléd.)
Lehetőségek:
Kávézó. "Eldugott helyen," Corvinus egyetem közelében, forgalmasabb, egyetemisták számára gyakrabban látogatott hely. Előnye: van wifi és konektor. Hátránya: az árak nem éppen rózsásak.
(Természetesen nem ez ez egyetlen hely amit ismerek.)
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 400 - 1000 Ft.
Teázó. Eldugott helyen szerepjátékosok által gyakran látogatott hely.
Előnye: össze lehet futni különdböző arcokkal. Zsíroskeny, sajttál, billiárd, társas és más érdekességek. Hátránya: pince helység, előfordul, hogy hideg van és dohszag.
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 400 - 800 Ft.
Teázó. Eldugott helyen krézi emberek által gyakran látogatott helyszín.
Előnye: kellemes alaphangulat, társasjátékok, szimpatikus személyzet. Hátránya: Az alacsonynál egy kicsit magasabb színvonalú árak. Semleges: Pincehelység, viszont se nem dohos, se nem hideg.
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 400 - 700 Ft
Kocsma. Nem túl eldugott helyen, a Keletitől nem messze, a 7-es busz vonalán. Előnye: kényelmes árak. Hátránya: zsúfolt, és olykor részeg punkok is vetemednek oda. Pincehelység.
(De persze ismerek ezer másikat. XD)
Jellemző fogysztásegy 3 órás találkozó alatt: 500 - 1000 Ft (Az ember hajlamos újabb köröket kérni.)
Gyorsétterem. Bármelyik alkalmasabb Meki vagy jól felszerelt Börger. Előnye: fix árak, senkit se ér meglepetés. Lehet, van free wifi.
Hátránya: zajos és nem látnak szívesen hosszútávon.
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: ~ 1000 Ft.
Teázó. Neves, elvont teázó relativ fix árakkal. A városban több helyen is megtalálható. Előnye: Nem feltétlen pincehelység. Központi helyeken található. Az egyik helyszín például tizenöt percnyire lenne az Etele tértől (Kelenföldi pályaudvar).
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: ~ 700 Ft.
Szerepjátékbolt. Nem javaslom, mivel jellemzően nagyon eldugott helyen vannak és roppant mód képesek elvonni az ember figyelmét az alap témáról. Inkább második-harmadik alkalommal.
( Ilyen helyekre majd foglak titeket hívni "privátban" is. )
Jellemző fogysztás egy 3 órás találkozó alatt: 0 - 700 Ft. Könnyen előfordulhat, hogy hazaviszel egy új könyvet ~ 3500 Ft környékén.
Csokoládé és kávé. Egy csöppnyi menyország valahol a Deák Ferenc tér környékén, nem messze a múzeumtól. Igazi forrócsokoládé mindenféle kivitelben (eprestől az extrém fűszeresen kersztül). És mindez kávéval keverve... az ízek, az álmodozás és az ébrenlét szerelmeseinek egyaránt ajánlom!
Előnye: Hihetletlen ízvilág, kis méretű hely. Hátránya: Kicsi a hely. Előre kell foglalni asztalt. És nem éppen olcsó kategória.
Jellemző fogyasztás egy 3 órás találkozó alatt: 500-900 Ft. (Általában két pohár csokinál vagy kávénál több nem fér beléd.)
Nemesis- Mesélő - H'Sekirat, Vhinudrat és Anolgelis moderátora
- Hozzászólások száma : 140
Re: Szavazás a találkozó helyszínével kapcsolatban
A csokis cuccra szavaztam. A Sirius teaház sem rossz, ott egész nagy hely van és 600 körüliek a teák (kb. 2 csésze), a Blaha és az Astoria közt találjuk meg, tehát metróközeli . De a csokis nekem bejön, amúgy bármelyik teázó is
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Rabraquat írta:A csokis cuccra szavaztam. A Sirius teaház sem rossz, ott egész nagy hely van és 600 körüliek a teák (kb. 2 csésze), a Blaha és az Astoria közt találjuk meg, tehát metróközeli . De a csokis nekem bejön, amúgy bármelyik teázó is
Az egyik hely a Sirius
Siriust szeretem. Szóval én arra szavaznék. Bár így nem tudom, hogy melyik. Szóval láthatatlan szavazatom arra tenném, ha nem a csokisra. xD
Szavazzanak, akik még nem tették!
Nekem kérésem lenne, igen tudom, sok van.... Szóval, ha eldőlt majd, hogy hol leszünk akkor egy "Hogy jutok oda egyszerűen és gyalog!" térképet ha valaki felvázolna nekem akár szóban, azt megköszönném.
Vendég- Vendég
Lesz térképed és leírásod:) Amint Naryky bácsi leírja, hogy hol a hely, ha nem ér rá, akkor én csinálok neked egy odajutási térképet/leírást. Szóval vagy Tőle, vagy tőlem kapsz valamit, vagy akár oda is mehetünk találkozni a nyugatihoz...ez még képlékeny
Térkép lesz. Sőt, még a telefonszámomat is megkapod.
ÁH kibújtam az új szerelmetes könyvemből, erre azt látom, kimaradtam a szervezkedésből. Na gyorsan bepótolom.
A teaházak nekem is jók, pincében is elvagyok, a hideg nem zavar, a dohszag igen. Tehát a teaázók közül nekem bármelyik jó, a csokis helyre meg tudjátok hogy úgyis bármikor elmegyek.
Ellenben térképre és interaktív segítségre, esetleg GPS koordinátákra nekem is szükségem lenne, mert jelentős hiányosságaim vannak tájékozódás terén. Egyszerűsítsünk, nagy valószínűséggel a Moszkván kívül sehová nem találok el.
A teaházak nekem is jók, pincében is elvagyok, a hideg nem zavar, a dohszag igen. Tehát a teaázók közül nekem bármelyik jó, a csokis helyre meg tudjátok hogy úgyis bármikor elmegyek.
Ellenben térképre és interaktív segítségre, esetleg GPS koordinátákra nekem is szükségem lenne, mert jelentős hiányosságaim vannak tájékozódás terén. Egyszerűsítsünk, nagy valószínűséggel a Moszkván kívül sehová nem találok el.
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Otthon vagyok Budapesten. Eljuttatlak akár a mennyekbe is
(FÚÚÚÚJ! TE SZERELMES KÖNYVEKET OLVASOL?! BLÖE...)
(FÚÚÚÚJ! TE SZERELMES KÖNYVEKET OLVASOL?! BLÖE...)
Ez kicsit durva volt, elég lesz egy térkép is nekem...
Amúgy szerelmes?? Kikérem magamnak! Szerelmetes. És mellesleg sci-fi.
Amúgy szerelmes?? Kikérem magamnak! Szerelmetes. És mellesleg sci-fi.
Pedig arra gondoltam, hogy "kérjük nyomja meg a piros gombot, és nyugodjon békében!" XD
Óh köszi, rád igazán lehet számítani.
Mondjatok egy konkrétumot, hogy hova megyünk léci!!! Őrlődöm, hogy még mindig nem konkrét!! Lécii!
Vendég- Vendég
Szerintem pestre
Na viccet félre téve, én kérnék annyit, ha lehet akkor vagy a Nyugati környékére (gyalog fél óra) vagy metró közelbe hogy ne kelljen sokat átszállni mert akkor fix hogy eltévedek. Amúgy lehet hogy egy nagyon kicsit később fogok befutni mert még találkoznom kell 1-2 "rajongómmal"
Na viccet félre téve, én kérnék annyit, ha lehet akkor vagy a Nyugati környékére (gyalog fél óra) vagy metró közelbe hogy ne kelljen sokat átszállni mert akkor fix hogy eltévedek. Amúgy lehet hogy egy nagyon kicsit később fogok befutni mert még találkoznom kell 1-2 "rajongómmal"
Vendég- Vendég
Nekem elég konkrétnak tűnik a szavazás állása.
Tehát, akkor a helyszín:
Azték Choxolat!
Cím: 1054 Budapest, V.kerület, Károly krt. 22 - Semmelweis u. 19.
A találkozó helyszíne:
Deák Ferenc tér, Meki előtt (mert azt mindenki megtalálja)
Tehát, akkor a helyszín:
Azték Choxolat!
Cím: 1054 Budapest, V.kerület, Károly krt. 22 - Semmelweis u. 19.
A találkozó helyszíne:
Deák Ferenc tér, Meki előtt (mert azt mindenki megtalálja)
Ja, és mindenki megkapja a számomat, szóval, aki "eltéved" az hívhat...
Köszi az össze foglalást!!
UI.: Szólok, hogy ne érjen váratlanul. Anyám kitalálta, hogy megnézi kikkel találkozok, így elkísér a Deák térre. Jó fej és kedves, csak félt. (A Csellengők c. műsor miatt vagy másért.)
UI.: Szólok, hogy ne érjen váratlanul. Anyám kitalálta, hogy megnézi kikkel találkozok, így elkísér a Deák térre. Jó fej és kedves, csak félt. (A Csellengők c. műsor miatt vagy másért.)
Vendég- Vendég
Kira Smith írta:UI.: Szólok, hogy ne érjen váratlanul. Anyám kitalálta, hogy megnézi kikkel találkozok, így elkísér a Deák térre. Jó fej és kedves, csak félt. (A Csellengők c. műsor miatt vagy másért.)
Ez aranyos . Várjuk szeretettel .
Kira Smith írta:Köszi az össze foglalást!!
Semmi baj. Nem fogjuk leharapni anyud fejét.
Attól hogyha meglát engem szívrohamot kap? ne aggódj, majd veszek fátylat...
Anyám azt üzeni h nem kell a fátyol és h a csokit ő sem hagyja ki ezért beül velünk. Remélem nem baj!
Vendég- Vendég
Őszintén szólva furcsállom, elvégre semmit sem fog érteni abból, amit mondunk, és nem valószínű, hogy élvezni fogja ezt az egészet... De felőlem okés, engem nem zavar mindaddig, amíg el nem kezd kérdezősködni arról, hogy miért léptem ki a kórusból.
Alyara Nirois írta:engem nem zavar mindaddig, amíg el nem kezd kérdezősködni arról, hogy miért léptem ki a kórusból.
LOL
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
1 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.