Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Telihold időpontok
3 posters
1 / 1 oldal
Telihold időpontok
Az időpontok mindig a valós dátumra vonatkoznak, kérjük, hogy a feltüntetett dátum körül a vérfarkasok legyenek szívesek átváltozni, és elviselni a teliholdat!
Következő telihold: 2010. december 27.
Következő telihold: 2010. december 27.
Re: Telihold időpontok
Ezzel csak az a baj,h ic másképp pörög az idő. vagyis kezdésképp jó így kvázirandom meghatározni, de aztán már a játékosra bíznám a számolást. pláne, h 27-éig talán 3-4 ic reagra juthat idő, ami max fél órás-órás időtartamot jelent. és akkor eltekintve a Narykyre váró extrém élménytől nem volt lehetőségem kijátszani, h bambul a karakter, hallgatja a holdat, stb.
vagy besorolom a nagyfokú hevületet is a fentiek közé /ami nem állt szándékomban/ vagy egyik pillanatról a másikra viselkedést váltok.
vagy sürgősen felviszem az ellenállást 3ra. ;-)
vagy besorolom a nagyfokú hevületet is a fentiek közé /ami nem állt szándékomban/ vagy egyik pillanatról a másikra viselkedést váltok.
vagy sürgősen felviszem az ellenállást 3ra. ;-)
Megértem, amit mondasz, ez a probléma bennem is felmerült... Ezért írtam azt, hogy 27. körül éljétek meg a teliholdat. Aztán, hogy később hogy lesz, azt magam sem tudom, mert ugyebár alig egy-két nap telt el az IC játékokban. Esetleg ha minden hónap végén lenne, de a játékosok eldönthetnék, hogy az IC menet szerint már eltelhetett-e a 28 nap?
Én amondó lennék, h az időpont ic legyen, és a játékos feladata legyen figyelni. ehhez már csak az kell, h a szálak elején km fixálja le, hanyadikán is kezdődik. esetleg oldalt lehetne holdnaptárat is tartani, ami mutatná a teliholdakat, így nem okozna gondot, hogy a más ritmusban játszók mikor is változnak át.
Maradhat a Holdnaptár. Az új játékosok első átváltozása arra a napra essen, aztán ic figyeljék a játékosok maguk...ez sem sokal jpbb megoldás, de hâtha ebből jobbat találtok ki:)
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Az a probléma, hogy IC-n nincsenek napok, csak a hónapot írjuk ki, mert ugyebár annyi szál fut egyszerre. Ezék van szükség az OOC dátumra. A holdnaptár viszont jó ötlet, csak azzal meg az lenne a baj, hogy nem lehet hogy összeegyeztetni.
Őőő... Miért nem lehet összeegyeztetni?
Teszem azt, megvan, h dec 27-én telehold. A játékos kalandban vesz részt, neki lassabban telik az ideje, tart pl 20-ánál.
B szabadon játszik, megesik h olykor egy hetet is összefoglal a reagjában, így ő 26-át tölti, már baromira érzi a holdat.
C egyéb ok miatt jó ideje nem jutott nethez, éppcsak túlvan az előző rohamán, 1-jén tart.
Ha történetesen egy helyszínen vannak, világosan látható, h más idősíkban járnak, ha reagálnának egymásra, a lemaradottnak be kell pótolnia a hiányzó időt, ellenkező esetben valahogy úgy kell intézze, hogy akkori ic időben vmiért nem reagál.
Sztem egyáltalán nem megoldhatatlan, csak egy kicsit oda kell figyelni.
Esetleg, ha nagyon kérdéses, oda lehet biggyeszteni hszek elejére a dátumot is...
Teszem azt, megvan, h dec 27-én telehold. A játékos kalandban vesz részt, neki lassabban telik az ideje, tart pl 20-ánál.
B szabadon játszik, megesik h olykor egy hetet is összefoglal a reagjában, így ő 26-át tölti, már baromira érzi a holdat.
C egyéb ok miatt jó ideje nem jutott nethez, éppcsak túlvan az előző rohamán, 1-jén tart.
Ha történetesen egy helyszínen vannak, világosan látható, h más idősíkban járnak, ha reagálnának egymásra, a lemaradottnak be kell pótolnia a hiányzó időt, ellenkező esetben valahogy úgy kell intézze, hogy akkori ic időben vmiért nem reagál.
Sztem egyáltalán nem megoldhatatlan, csak egy kicsit oda kell figyelni.
Esetleg, ha nagyon kérdéses, oda lehet biggyeszteni hszek elejére a dátumot is...
Akkor ha jól értem, most IC dátumot szeretnétek. Felőlem rendben, de akkor ott tartunk, ahol az elején, azzal a különbséggel, hogy IC dátum van. xD
már csak az kell a boldogságomhoz, h közöld, a tollas sztoriban hanyadika van. :-)
Viszont akkor előrébb hozom a teliholdat, azért volt 27-én, hogy idén legyen minimum egy. De akkor úgyis más az időszámítás, szóval...
Következő telihold: 2899. december 16.
Következő telihold: 2899. december 16.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.