Mystical Future FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár

2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Fiona Freefall

3 posters

Go down

Fiona Freefall Empty Fiona Freefall

Témanyitás by Fiona Freefall Pént. Nov. 12, 2010 9:23 am

Karakter régi neve: Samantha "Sam" Thorne
Karakter új neve: Fiona Freefall
Kora: 26
Születési hely: USA, New York
Fátyolos város:
Faj: vérfarkas

Előtörténet:
Az egészben az az irtózatos kiszámíthatóság a legbosszantóbb. A legidősebb mindig megvédi a kisebbeket, s felnőve valamelyik fegyveres erő tagja lesz. Vérvonalunkban a második szülés mindig ikerszülés. Ezt a jelenséget igen sokan - fehér köpenyes és öltönyös kutakodó mind - vizsgálták, de nem találtak rá elfogadható magyarázatot. Teljesen mindegy, hogy hozott, vagy vitt gén (értsd: beházasodott a mi családunkba, vagy a fiúnk nősült máshova), minden, sorban a második gyerek társasággal érkezik.
És hát igen. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy a Hold különös hatással volt rám. Ha történetesen egy lakatlan szigeten tartózkodtam volna és nem jutok holdnaptárhoz a heti tévéújságban, akkor is szervezetem jelezte volna, mikor készülődik a telihold. Tévedhetetlenül, mint egy óramű.
Sokat hecceltek a yardon is a srácok, hogy igazi vérfarkas vagyok: ha majdhogynem tele volt a hold, mindig harapós kedvem lett. A szokásosnál is inkább...
Hát igen. Három öccsel (ebből ugye egy ikerpár) nem sok lehetőségem volt lányos dolgokat művelni. ellenben az első szabály kapcsán annál többet volt alkalmam gyakorolni az általam csak dzsungelharcnak nevezett, egyedi fejlesztésű harcművészeti rendszeremet. Ennek kezdeti alapjait a Van Damme és Jackie Chan filmek jelentették, később némi gyakorlati alapot adtak a különféle edzések, amiken "minden nőnek részt kellene vennie" - legalábbis jóapám így gondolta. A későbbi rendőri kiképzés csak rátett egy lapáttal, így azt hiszem, elég eredményes lett... Legalábbis szerettek a kollégáim velem kimenni egy-egy 452-eshez. Erőszakos rendbontáshoz, ha valaki nem ismerné a belső kódot.
Igen, verekedésnél szerettek maguk mellett tudni, egyébként nem nagyon keresték a kegyeimet. Nem mintha két kézzel kaptam volna a lehetőség után... Csak sokkal inkább voltam haver és kolléga, mint meghódításra váró, gyámoltalan nő. Egészen addig, amíg egy prostisgyilkosos ügy felgöngyöléséhez női nyomozót kerestek. Na, akkor kénytelen voltam - a parancs az parancs - felhúzni a többet mutató, mint takaró ruhákat...
Thomas akkor karolt fel. Hogy úgy mondjam... Nem volt hosszútávú kapcsolat - nem is indult annak - bár igencsak... hm, élveztem a dolgot. Minden értelemben. Aztán egyszercsak ráébredt, hogy az a Sam, akit akkor látott... Nos, az tényleg csak álca volt. Nem bírta elviselni azt a fiús nőstényördögöt, aki voltam. Pedig, így utólag végiggondolva valószínűleg csak féltem kipróbálni valami újat.
Na, ez aztán alaposan megváltozott ideát...

Tulajdonságok:
Odaát csontos, vékony alkatú volt, a legelszántabbak rohamát is visszaverte előnytelen ruházkodásával és szándékosan nőhöz méltatlan viselkedésével. Miután átjött... Nos igen. Határozottan előnyére változott. Férfilelket ingerlő domborulatait csak kihangsúlyozza testére tapadó ruhája, s amit praktikus okokból eltakar, az is tudatja figyelmen kívül hagyhatatlan jelenlétét.
Belső tulajdonságai: határozott, független és akaratos. Rettenetesen rühelli, ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezte, vagy kiszolgáltatott helyzetbe kerül.
Ideát végre felfedezte eddig elfojtott nőies oldalát, sőt... Ha túlzottan unatkozik, beindul a vadászszenvedélye, s rögtön keres magának valami tettrekész hímet, s - mivel a férfiak többsége ritkán hagyja ki az "ingyensütit" - általában rövid idő leforgása alatt talál is a lakására hívhatót. Ha az illetőnek szerencséje van, vacsorára és nem vacsorának...

Belépés a fátyolba:
Inkább volt az beesés... A szakításunk után épp a szabadságomat töltöttem - és frissen kibontakozó női felemet próbálgattam, távol a kollégák, ismerősök figyelő szemétől és kárörvendő vigyorától - mikor egy fafej épp a frissen vásárolt bőrtatyómat tépte le a vállamról.
Nem sok esze vagy szerencséje lehetett épp raktáron, hogy pont az én táskámat szemelte ki: egyrészt a pénztárcámat a farzsebemben tartom, acéllánccal az övemhez rögzítve (hé, a Nagy Almában nőttem fel, engem akármelyik zsebes nem tud lenyúlni!);
másrészt a srác nyilván azt hitte, ott tud hagyni egy gyenge nőt.
Ez utóbbi három tényben mindössze egyben volt igaza. Nő vagyok. Korántsem vagyok gyenge, s bizony, bármennyire is tepert, egy régiségboltnál - vagy valami más, mindenféle kacatot árusító boltnál, nem igazán néztem - utolértem, s egy ugrással rávettem, hogy fékezzen, s ahelyett, hogy csak futok utána, tegyünk együtt egy romantikus sétát az édes kis boltban. A vonásait tekintve igen kétlem, hogy olyan sok csaj vethette rá magát korábban hasonló vehemenciával, mindenesetre nem hatotta meg heves udvarlásom, az idióta a két elszenvedett pofon után, kezében még mindig szorongatva tatyókámat megpróbált egérutat nyerni. Gondolom, valami hátsó ajtót kereshetett, mindenesetre heves kergetőzésbe kezdtünk a boltban (végülis csak sikerült boltnéző sétára invitálnom - még ha egy kicsit gyorsra is), aminek az lett a vége, hogy ahogyan átugrottam egy francos ágyat - valami tapadós, lenge baldachinos-tüllös (sose voltam jó az ilyen kifinomult anyagfelismerésekben) anyagba gabalyodtam, s nekiestem valaminek... De a hátitáskámat azért csak visszaszereztem!
Közben nyilván szerencsétlenül eshettem és beverhettem a fejemet, mert kicsivel később irtózatos fejfájással ébredtem...

Képességek:

- Gyorsváltás 3p;
- Részleges tanszformáció 1p;
- Ellenállás 2p;
- Nyomkövetés 2p;

Marad: 1;

Tárgy: Bőr hátitáska, benne többek között körömreszelő, new yorki rendőrjelvény és egy acélbilincs (kulccsal, természetesen).

Egyéb:

Általános képességek:
Erő: 76/10
Gyorsaság: 10/10
Ügyesség: 9/10
Állóképesség: 7/10
Modor: 8/10
Megjelenés: 7/10
Intelligencia: 7/10

Rólam:
Nagyjából '98 óta játszom a szerepjátékok különféle fajtáival. Volt a kezemben többféle gyüjtögetős kártyajáték, lapozgatós könyv, s szabálykönyvek tömkelege. Fórumos keretek között az utóbbi időben kezdtem játszogatni (egyesek szerint nem is rosszul Wink), ez előtt privát oldalon/mesében Vampire, Magus, Wh40k rendszerekben, illetve abszolút nyílt oldalon a lanawin.hu-n.
Fiona Freefall
Fiona Freefall
Suhanc

Hozzászólások száma : 247

http://kkjatek.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

Fiona Freefall Empty Re: Fiona Freefall

Témanyitás by Lynarin Seeragic Szomb. Nov. 13, 2010 8:04 am

Szia és üdv nálunk!

Részemről nem találtam hibát az előtörténetedben, szóval elfogadlak. Very Happy
Szóval minden remek, amint Alyara is elfogad belevetheted magad H'Sekirat forgatagába. Razz

A hozzászólást Lynarin Seeragic összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 13, 2010 10:48 am-kor.
Lynarin Seeragic
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261

Témanyitás by Alyara Nirois Szomb. Nov. 13, 2010 9:07 am

Semmi problémát nem találtam, én is elfogadlak!
Alyara Nirois
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967

https://mystical-future.hungarianforum.com

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.