Belépés
Naptár
2900. július 21.
Legutóbbi témák
» Chat 04by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm
» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm
» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am
» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am
» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am
» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm
» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm
» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm
» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am
» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (74 fő) Pént. Szept. 27, 2024 6:21 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: Dzsorsua
Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects
Chat 01
+9
Caridwen
Raven Raymore
Laila Finisse
Hirig
Rabraquat
Lynarin Seeragic
Fiona Freefall
Naryky Charygyen
Alyara Nirois
13 posters
Mystical Future FRPG :: Off :: Társalgó
19 / 36 oldal
19 / 36 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 36
Re: Chat 01
Alyara Nirois írta:Én azt hiszem értem. Az a gyorsaság, amiről Naryky mesélt, az nem egyenlő az általános képességekbeli gyorsasággal. Itt arról van szó, hogy milyen gyorsan reagálsz egy-egy hsz-re, hogy mennyire lassítod a játékot. Az enyém 10/2, Rab, a tied 10/9.
Én bevezetném, de ezt az értéket csakis a moderátorok és az adminok határozhatnák meg megfigyelés, és az userek visszajelzései alapján.
Igazából nem erre gondoltam. És szerintem ilyet nem is tudnák használni, mivel ez sok embernél lehetőség függő és folyamatosan változik. (Diszlájkolom, ha szabad így fogalmazni.)
Őszintén tökre megfeledkeztem arról, hogy gyorsaság már van. *pirul, sorry*
Viszont a múltkoriban hiányoltam egy értéket, ez pedig a következő: Észlelés (és erre gondoltam, hogy ezt lehetne hozzá adni a gyorsaság* értékhez). Ez arról szól, mennyire figyelsz oda a helyszínre.
*A gyorsaságot nálunk érzéknek szokták hívni, és ezért kavarodtam össze: gyorsaság-érzék-észlelés. Emlékeztem, hogy valami hiányzott.
Naryky Charygyen- Tipikus XXI. századi
- Hozzászólások száma : 280
A Naryky által felvázolt sorrend alapján reagáltam, nemtom ki fog írni következőnek, Kira vagy Hirig, de érzésem (és nem a sorrend) szerint Hirig következik.
A javaslatom: mindig a legrégebb óta hallgató a soros. Hirig még ott tart, hogy érkezünk, Kira Rabbal együtt már meg is szólított, Naryky bevont a társalgásba, én már válaszoltam is.
A javaslatom: mindig a legrégebb óta hallgató a soros. Hirig még ott tart, hogy érkezünk, Kira Rabbal együtt már meg is szólított, Naryky bevont a társalgásba, én már válaszoltam is.
Hirig írta:Naryky: a +/ jeleket néha nem értettem miért pont ott használod, ezért feltételezem, hogy néha rossz helyre írtad, azaz felcserélted őket...
Ha az előző hsz-emre gondolsz, akkor volt a végén egy hiba. Átírtam az eredeti változatra, amit használni szoktam, de...
egy nagyon egyszerű logika alapján gondolkodok:
+ gondolat nyitása / cselekvés gondolat közben vagy után /
- szöveg nyitása / cselekvés szöveg közben vagy után /
/ helyszínnel, cselekvésekkel kapcsolatos apróságok /
Áhá, így már értem! Felőlem rendben van az észlelés is, egyébként is elméláztam már azon, hogy egy-két képességgel ki lehetne bővíteni az alapokat, és hogy a maximális értéket is 25-re kéne feltornázni. (Jobban mondva nem lenne maximális érték.)
Hirig írta:Szerintem nyugodtan áhítozhatsz rá, de szvsz nem testvériesen fogjuk elosztani, hanem fifti-fifti alapon, azaz 5felé, és mindenkinek a végén jut majd 4 000 MŁ.Kira Smith írta:én gazdag leszek 20 000 MŁ-lel!
A szöveg alapján személyenként 20 000 MŁ-lel lesz gazdagabb, aki csatlakozik. Ami viszont az elosztást illeti, majd IN-ben eldöntjük.
Akkor ezt meg kéne rendesen beszélni főleg úgy, hogy Lyni is beleszól már végre
Rabraquat- Középosztálybeli
- Hozzászólások száma : 1426
Alyara Nirois írta:Áhá, így már értem! Felőlem rendben van az észlelés is, egyébként is elméláztam már azon, hogy egy-két képességgel ki lehetne bővíteni az alapokat, és hogy a maximális értéket is 25-re kéne feltornázni. (Jobban mondva nem lenne maximális érték.)
A maximális érték helyett egy átlag emberit kellene felvezetni a leírásokhoz, hogy a játékosok tudjanak mihez viszonyítani. Maximumra tényleg nincs szükség, szerintem sem.
Rabraquat írta:Akkor ezt meg kéne rendesen beszélni főleg úgy, hogy Lyni is beleszól már végre
Jaj, miért kellek én? Éppen alattomosan ki akartam várni, ahogy átharapjátok egymás torkát, aztán nemesen megveregetni a győztesek buksiját, hogy ügyesek voltak. Tönkre etted a csodás tervem Rab, most mit fogok tenni?
Lynarin Seeragic- Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)
- Hozzászólások száma : 1261
Fiona Freefall írta:A Naryky által felvázolt sorrend alapján reagáltam, nemtom ki fog írni következőnek, Kira vagy Hirig, de érzésem (és nem a sorrend) szerint Hirig következik.
Rendben, Hirig akkor "kimarad." Elméletileg Kira jön, utána Hirig. És megint én.
Fiona Freefall írta:A javaslatom: mindig a legrégebb óta hallgató a soros. Hirig még ott tart, hogy érkezünk, Kira Rabbal együtt már meg is szólított, Naryky bevont a társalgásba, én már válaszoltam is.
Ez volt az alap feltevés is, csak ha valaki ki szeretne várni...
(Azért dobtam fel a kivárós hsz ötletét, hogy azokra, akik nem frissítgetik öt percenként a teljes oldalt, mert közben csinálnak mást is, ne kelljen chat-re pillantaniuk ahhoz, hogy tudják, hogy most mégis csak ők jönnek és nem kell várniuk valaki másra...)
Lynarin Seeragic írta:Rabraquat írta:Akkor ezt meg kéne rendesen beszélni főleg úgy, hogy Lyni is beleszól már végre
Jaj, miért kellek én? Éppen alattomosan ki akartam várni, ahogy átharapjátok egymás torkát, aztán nemesen megveregetni a győztesek buksiját, hogy ügyesek voltak. Tönkre etted a csodás tervem Rab, most mit fogok tenni?
Most miért mondod? Nem is haraptuk volna át egymás torkát... Csak én másokét
Persze, persze. Aztán jöhetek, és gyógyíthatok mindenkit! xDNaryky Charygyen írta:Most miért mondod? Nem is haraptuk volna át egymás torkát... Csak én másokét
Alyara Nirois írta:Persze, persze. Aztán jöhetek, és gyógyíthatok mindenkit! xDNaryky Charygyen írta:Most miért mondod? Nem is haraptuk volna át egymás torkát... Csak én másokét
Pontosan
Óh, minden esetre én szépen megvártam volna. *hátradől és vigyorog.* Játszatok csak gyerekek, aztán szóljatok, ki nyert.
Jó lenne minél előbb eldönteni...
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
Megmondom én előre: a halál. Muhahaha. Najó. Riasztom Frot, mert ő nekromanta. (Igen, még mindig nem tudom, hogy hogyan írják... xD)
Alyara Nirois írta:Megmondom én előre: a halál. Muhahaha. Najó. Riasztom Frot, mert ő nekromanta. (Igen, még mindig nem tudom, hogy hogyan írják... xD)
Halál? Remek, remek, akkor miden rendben...
Én is, ha nem látom kárát
Rabraquat írta:Én is, ha nem látom kárát
Annak hogy én örülök??? Mikor ártanék én bárkinek is???
Bármikor
Rabraquat írta:Bármikor
Höh!!! *sértetten elvonul, és előkapja a párna alól a harci szekercét. Ne aggódj drágám, el jön még a mi időnk!*
Khm. Kicsinyeim, azért egy kis komolyságot, ha lehetne! Vagy szeretnétek, hogy levessem emberi testemet, és felöltsem a hatalmi griff ruházatomat?
Bocsánat anyácska Jó kisfiú leszek
Esetleg valami rendszert?
Hirig- Valódi pille
- Hozzászólások száma : 1749
19 / 36 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 36
Mystical Future FRPG :: Off :: Társalgó
19 / 36 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.