Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár2900. július 21.
Latest topics
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (23 fő) Szomb. Júl. 28, 2012 9:45 pm-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Akrennys

Go down

Akrennys

Témanyitás by Akrennys on Szer. Aug. 24, 2011 10:00 am

Karakter régi neve: Alec Ryan
Karakter új neve: Akrennys
Kora: 28 év
Születési hely: USA, Boston
Fátyolos város: Boston
Faj: Tündér.

Előtörténet:

Egy jómódú, tiszteletreméltó családfával rendelkező bostoni család elsőszülött fiaként jött világra. Ez sok tekintetben behatárolta a sorsát. Az első percektől kezdve hatalmas elvárások nehezedtek a vállára. Egy szenátor fiának mindig, mindenben ki kell tűnnie a korabeli fiúk közül. Sportban, tanulásban, viselkedésben egyaránt. Mondhatnánk úgy is, hogy Alecnek nem volt gyermekkora. Ám a fiú meglepően jó bírta a megpróbáltatásokat. Hihetetlen akaraterőről, fegyelemről és kitartásról tett bizonyságot. Valóban kiemelkedően teljesített mindenben, amibe csak belefogott, s családja igazán büszke lehetett rá. Persze, idővel azért neki is választania kellett, hogy merre is akar elindulni, s ő, a család hagyományait követve, a jogi pályát választotta. Kiemelkedő eredménnyel diplomázott a Harvardon, majd pedig, a családi kapcsolatoknak, s tehetségének hála, hamarosan már az ügyészség ifjú csillagaként tűnt fel. Ám fényes karrierje itt valahol meg is tört. Hogy miért? Ennek oka talán pont a szigorú neveltetésben keresendő. Mert az évek során Alec jelleme olyan szilárd és hajthatatlan lett, hogy amint hivatalosan is nagykorúvá lett, a saját útját kezdte el járni. A család akaratával szemben, a politikai pálya helyett az igazságszolgáltatásban maradt. Olyan ügyekkel foglalkozott, amiket más nem vállalt volna. Se pénzt, se hírnevet nem hoztak számára, ám őt ez nem érdekelte. Ő csak az igazságot szerette volna elhozni azoknak, akik saját erejükből erre képtelenek voltak. Így aztán kapcsolata a családdal megromlott, ám szerzett új barátokat, szövetségeseket az élet különböző területeiről. S hogy milyen volt a magánéletben?
Egy rendkívül jóképű, lenyűgöző modorú férfi. Mindenkit képes volt megnyerni magának. Ám karizmájának kulcsa a tisztessége volt. Környezetével ellentétben, az ő nevén soha nem esett csorba. Soha nem alkudott meg, s az igazság mellett mindig a végsőkig kiállt. Céltudatossága, akaratereje és hajthatatlansága sokszor hozta őt nehéz helyzetbe, ám át is segítette minden akadályon. Kevés barátja volt, ám azok a végsőkig kiálltak volna mellette. Szinte száz százalékig a munkájának élt, így szórakozásra nem igen jutott ideje. A nőkre különös hatással volt, s rengetegen vonzódtak hozzá, ám igazából egyiknek sem sikerült megnyernie magának a férfit. Volt pár hosszabb-rövidebb ideig tartó kapcsolata, ám mindegyik rosszul végződött, s ezért általában Alec volt a felelős. Nála mindig a hivatás volt az első.

Tulajdonságok:

Külseje, a fátyolon való átkelés után, gyökeresen megváltozott. Hiszen nehéz is lenne egy huszon-egynéhány centis kis alaknak olyan tekintélyes, tiszteletet parancsoló fellépéssel bírni, mint amivel Alec korábbi életében bírt. Ám tekintetéből még mindig sugárzik valami különös, belső fény, ami mindenkit megfog. Talán ez, s vonzó, barátságos arcvonásai azok, amelyek valamelyest emlékeztetnek a régi énjére. A többi azonban nagyon megváltozott. Teste karcsú, szinte természetellenesen vékony lett, végtagjai, épp ezért, nagyon hosszúnak tűnnek. Kicsit talán bogárszerűnek is tűnik, főleg hatalmas, szinte már láthatatlan, áttetsző, hártyás szárnyainak köszönhetően. Haja megnőtt, s kicsit sötétebb lett. Most dús, sötétbarna tincsekben hullik a vállaira.
Jelleme egyelőre keveset változott. Barátságos, érzékeny férfi, aki általában mindenkihez pozitívan közelít. Különösen érzékeny azokkal szemben, akik elesettek, segítségre szorulnak. Nagyon határozott és magabiztos, céljaitól nagyon nehéz eltántorítani, s saját, belső igazságérzetére mindenek felett hallgat. Persze, mindez még azelőtt volt, hogy elszakadt volna saját világától. Hogy miként fog rá hatni nem csak saját testének, de az őt körülvevő világnak a megváltozása is, még nem lehet tudni.

Belépés a fátyolba:

Boston utcáin sétált éppen, bár a séta szó nem épp a megfelelő, inkább mondjuk úgy, hogy sietős léptekkel vágott át az emberek tömegén. Szokás szerint épp késésben volt valahonnan. Ám a szeme sarkából kiszúrt egy fiatal nőt, aki épp egy férfival dulakodott. Mire átverekedte magát a tömegen, már csak a nőt látta, amint eltűnik egy mellékutcában. Utánarohant, s rá is kiáltott, de hiába, ő nem állt meg. Már épp feladta volna az üldözést, hiszen kezdte azt hinni, a nő talán megijedt tőle, s előle fut, mikor ő betért egy kis boltba, ami valami régiségkereskedésnek tűnt. Alec is bement utána, de odabent nem látott senkit. Kíváncsian szétnézett, mígnem tekintete megakadt egy lefüggönyözött részen. A fátyolszerű anyag mögött különös formák derengtek fel. Kíváncsian félrehúzta a függönyt...

Képességek:
Alkalmankénti növekedés 1p, Lidércfény 1p, Beolvadás 1p, Helyismeret 1p, Állatbeszéd 1p

Tárgy:

Egy apró kép az édesanyjáról.

Egyéb:


Általános képességek:

Erő: 4/10
Gyorsaság: 6/10
Ügyesség: 5/10
Állóképesség: 5/10
Modor: 10/10
Megjelenés: 10/10
Intelligencia: 10/10Rólam: Több, mint tíz éve játszom, s nagyon sok rendszerrel megismerkedtem már. Sok kedvencem van, a teljesség igénye nélkül pár: Mage, Werewolf, Orpheus, Earthdawn, Call of Chtulhu, Ars Magica.
avatar
Akrennys
Tipikus XXI. századi

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2011. Aug. 22.
Age : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Akrennys

Témanyitás by Alyara Nirois on Szer. Aug. 24, 2011 8:01 pm

Üdvözöllek nálunk! Smile

Karakterlapoddal minden rendben van, elfogadlak!
avatar
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967
Join date : 2010. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Bp.

http://mystical-future.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Akrennys

Témanyitás by Lynarin Seeragic on Csüt. Aug. 25, 2011 7:23 am

Hasonló véleményen vagyok, vagyis elfogadlak és jó játékot kívánom neked! Smile
avatar
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261
Join date : 2010. Aug. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Ahol keresnek.

Vissza az elejére Go down

Re: Akrennys

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.