Aktuális
KALANDOK:
Szüneteltetve: Nemesis
Aktív: Caridwen, Mira
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Naptár2900. július 21.
Latest topics
» Chat 04
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:28 pm

» Elköltöztünk!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 6:20 pm

» 1...!
by Alyara Nirois Szer. Aug. 29, 2012 7:23 am

» A rét
by Mulan Huryū Kedd Aug. 28, 2012 8:11 am

» Hirig lakrésze
by Hirig Kedd Aug. 28, 2012 6:17 am

» Előcsarnok
by Vera Rider Hétf. Aug. 27, 2012 10:04 pm

» 2...!
by Alyara Nirois Hétf. Aug. 27, 2012 9:42 pm

» Múzeum a XXI. századból
by Mira Hétf. Aug. 27, 2012 9:30 pm

» A lidérces álmok ligete
by Raven Raymore Hétf. Aug. 27, 2012 9:35 am

» 3...!
by Alyara Nirois Vas. Aug. 26, 2012 8:11 pm

Toplisták
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (23 fő) Szomb. Júl. 28, 2012 9:45 pm-kor volt itt.
Statistics
Összesen 86 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dzsorsua

Jelenleg összesen 10615 hozzászólás olvasható. in 550 subjects

Hirig

Go down

Hirig

Témanyitás by Hirig on Vas. Nov. 21, 2010 10:31 am

Karakter régi neve: Hilary Gere
Karakter új neve: Hirig
Kora: 22
Születési hely: USA, Philadelphia
Fátyolos város: Philadelphia
Faj: Tündér

Előtörténet:
Egy szem lánygyermekként született, egy nagyon jómódú családba. Ahol négy fivére és apja már az első pillanattól kezdve elkényeztette szeretetével. Szülei sokat utaztak a munkáik miatt, de igyekeztek mindig időt fordítani a gyerekeikre. Fivéreivel mindig jó cinkostársak voltak. Nagyon jó testvéri viszonyt mondhattak magukénak.
A középiskolai évek alatt egy nagyon jó barátra tett szert (akihez testvéri szeretett köti), egy kedves és barátságos fiú személyében, akit a család is elfogadott, függetlenül attól, hogy nem abban a rétegben mozgott, mint ők és idősebb 7évvel Hilarynél. Tanulmányi eredményei és családi háttere miatt is egyaránt népszerű volt az iskolában. Ö volt az osztályban a csinibaba, a sznob és az okos tojás is egyszerre. Tanulmányait, a természetgyógyászat irányában végezte az orvosin, példásan, osztályelsőként. Emellett másodszakmaként a kertészet érdekelte. Suli évei alatt fontos volt számára a tanulás, de mellette a kikapcsolódás is.
A bulik, a szórakozás és a gyorsulási-drift versenyek (pár versenyt meg is nyert) mind az élete része volt ekkor. Ezekben az időkben kezdett el kerteket tervezni. Legjobb barátja nagyon sok jóba és rosszba belevitte Hilaryt. Ö volt az, aki megtanította autót, motort vezetni és megszeretett vele a kávé-különlegességeket, aminek hatására a La Caffe La Terra nevű kis kávézóban Barista-lkodik alkalomadtán (melynek a tulaja, legjobb barátja).
Ennek a kávézónak a kert-terasz részét Hilary tervezte meg. Szüleitől külön él, amióta az egyetemi tanulmányait elkezdte. Ez többször okozott feszültséget szülei és közte, mert így nem tudták leellenőrizni, kivel megy fel, mikor van otthon, vagy mikor van nála házibuli.
Gyakornokként dolgozik az egyik neves klinikán. Mivel nagyon jó és gyors tanuló ezért a rezidensi kötelezően letöltött éveinek már a végén jár. Felügyelő orvosa teljesen megbízik benne és nem is ellenőrizgeti folyton.

Tulajdonságok:
Külső:
„Fekete-lila hosszú egyenes szálú haja, mint a selyem. Kreol, napbarnított bőre, mint a márvány. Ibolya lila keretes-ezüst szürke írisze, mint a gyöngy. Halvány, világos színű ajka, mint a karamell.” Futott végig a gondolat az agyán először, amint meglátta új voltát.
Karcsú testfelépítésű, fekete-lilás keskeny-szépen ívelő, áttetsző tündeszárnya (mely akkora, mint ő, azaz 21cm), hegyes fülei mind összhangba állt ruhájával, mely fekete alapon, lilás-ezüstös színjátszó, mély dekoltázsú, oldalt csípőig felskiccelt, bokáig érő, háromnegyedig érő hosszú ujjú kasmír ruha, egy ezüstös csípőn hanyagul körbeölelt öv és egy térdig érő finom tapintású, fekete, lapos talpú, sötétlila mintás szegélyű cipő volt.


Belső:
Már kiskorában sem viselkedett beképzelt, elkényesített, hisztis tyúkként, mint ahogy ezt elvárnánk egy ilyen születésű gyereknél. A barátait gondosan válogatta meg és megtartotta a két lépés távolságot mindenki mással szemben. Az apai és a fivéri gondoskodás és odafigyelés miatt hamar meg tanulta hogyan lehet a férfi nemet befolyásolni, irányítani, ha el akar valamit érni. Jól meg tanulta így azt mellettük, hogy a fiú barátai-ismerősei körében hogyan kell a másik nemmel bánni, kezelni vagy lekezelni. Előbb megtalálja egy férfival a közös hangnemet, mint a nőkkel ez miatt is. Akit egyszer a szívébe zárt annak nagyon nehéz onnan kikerülnie és nagyon sok örültségre képes az a személy miatt/érdekében megtenni. Ugyanakkor tipikus skorpió is egyben, több éves sérelmet képes visszafizetni évek múlva, maikor alkalma adódik rá. Nagyon makacs és kíváncsi természetű. Tipikus reggeli méregzsák, kelései mindig nehezen indulnak és vagy fél liter kávét kell meginnia, hogy éber állapotba kerüljön (persze éhgyomorra és cigi kíséretében adja ezt elő), amíg ez nincs meg addig nem érdemes/jó hozzá szólni, mivel nem érti meg/nem fogja fel és morog, csúnyán néz arra, aki megzavarja reggeli ébredezését. Ez kb egy olyan órás intervallum.

Belépés a fátyolba:
Volt pár vitám a szüleimmel az életem során, nem tagadom, de hát kinek nem?! Most is épp egy friss szóváltás után vagyok és úgy döntöttem, elmegyek egy kisebb bevásárló körútra, hogy elfelejtsem a rossz dolgokat és jól érezzem magam, amikor találtam egy kis boltot, ahol mindenféle régiséget és csecsebecsét, lim-lomot árulnak, ami fel keltette az érdeklődésem. Lassan úgyis el kell kezdeni kinézni mit is vegyünk ajándékba szeretteinknek. Így hát nagyon kapóra jött ez a kis hangulatos bolt. Ki is szemeltem egy kopott és fakó bőrkötéses könyvet, hogy megveszem az egyik bátyámnak, a könyves polcok és az antik bútorok között.
Amit csak úgy érhettem el, hogy az egyik polcon (vékony kis kétujjnyi vastag szabad felületre) lábujjhegyre állva, ágaskodva (létra és szék híján) próbáltam leszedni.
- Már csak egy kicsi… kicsi hiányzik és elérem. - Motyogtam magam elé, miközben ágaskodtam és igyekeztem egyensúlyozni másik lábammal, nehogy ráessek a hátam mögött lévő terepasztalra, melyet szolidan több baldachin, könnyű és nehéz függöny választ el.
Ahogy egyensúlyoztam a lábammal, bele gabalyodtam az egyik anyagba, és ahogy igyekeztem kiszabadítani magamat a kellemes tapintású, de mégis kellemetlen fogságból, elvesztettem az egyensúlyom és halk káromkodás közepette leestem a könyves polcról, a kelmék és a bútorok közé. Nem volt szerencsém, ahogy földet értem valahova beüthettem a fejem, mert elvesztettem az eszméltem. Amikor az első gondolatok ezután előjöttek, úgy éreztem, hogy csak álmodom, mert nem ott voltam abban a kis boltban, minden olyan más, olyan nagy és furcsa volt. Hihetetlenül élethű, mégis a képzeletem határán túli volt minden. – Minden olyan nagy…– motyogtam. - …nagyon nagy.

Képességek: Virágok 1p, Beolvadás 1p, Alkalmankénti növekedés 2p. Vérszerződés1p Lidércfény1p, Kívánságvarázs 2p, Zöldbeszéd 2p.

Tárgy: A gimnázium után kapott, karkötő a szülőktől, melyen liliom mintájú virágok vannak. Az egész ezüstből van.
Egyéb:

Általános képességek:
Erő: 6/10
Gyorsaság: 7/10
Ügyesség: 7/10
Állóképesség: 8/10
Modor: 9/10
Megjelenés: 11/10
Intelligencia: 9/10

(+5 általános képességpont a MET - A főnix tolla kaland után elosztva.
+4 képességpont a MET - A Jádekő kaland után elosztva.)


Rólam: 97 óta játszom, hosszú ideig csak a Magussal, majd ’03 óta a WoD-dal (és egyéb az rpg különféle fajtáival, CP, Armageddon, D&D, Abberant, stb). Volt a kezemben kártyajáték, társas- táblásjátékok, lapozgatós könyvek, szabálykönyvek, novellák. Fórumos keretek között az utóbbi időben kezdtem játszani, ez előtt privát oldalon/mesében az előbb kiemelt világokban (M* és WoD).


A hozzászólást Hirig összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 22, 2010 4:56 am-kor.
avatar
Hirig
Valódi pille

Hozzászólások száma : 1749
Join date : 2010. Nov. 18.
Tartózkodási hely : Ahova a szél fúj

Vissza az elejére Go down

Re: Hirig

Témanyitás by Alyara Nirois on Hétf. Nov. 22, 2010 4:51 am

Szia!

Minden rendben van a lappal, egy mondatot kivéve: "A bulik, a szórakozás és a gyorsulási-drift versenyek (pár versenyt meg is nyert)." - Hiányzik az állítmány, kérlek pótold! (Ha megvagy szólj, és akkor elfogadlak! Wink)

Alyara
avatar
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967
Join date : 2010. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Bp.

http://mystical-future.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Hirig

Témanyitás by Alyara Nirois on Hétf. Nov. 22, 2010 5:00 am

Köszönöm, így most már elfogadlak!
avatar
Alyara Nirois
Arany céhvezér, Mágikus diplomata (Admin)

Hozzászólások száma : 967
Join date : 2010. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Bp.

http://mystical-future.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Hirig

Témanyitás by Lynarin Seeragic on Hétf. Nov. 22, 2010 5:09 am

Szia!

Először is üdv nálunk, és én is elfogadlak! Very Happy
avatar
Lynarin Seeragic
Árnyak és Vizek királynője, vámpír hercegnő (Admin)

Hozzászólások száma : 1261
Join date : 2010. Aug. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Ahol keresnek.

Vissza az elejére Go down

Re: Hirig

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.